FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.29.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Gyöngyösi AK (4:1)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Az első félidőben ugyan mi birtokoltuk a labdát, de a fiatal, szervezett ellenfelünket nem tudtuk feltörni. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a támadósorunk tompábban reagálta le a labdafelvételeket, mint ahogy azt kellett volna, s a lelkes ellenfelünk rendre labdát tudott szerezni. Hiányoztak az elmozgások, s annak a gyorsasága, amellyel helyet, területet, időt tudunk volna nyerni magunknak.

A  második  félidőben sokkal koncentráltabb és bátrabb játékot produkáltunk, ahol végre a támadásainkat gólokkal is be tudtuk fejezni. Volt egy 20 perces periódusunk, ahol kifejezetten tetszetős játékot mutattunk be, ez elég is volt ahhoz, hogy magabiztosan hozzuk le a mérkőzést és begyűjtsük a 3 pontot.

A tabellán helyet cserélt a két csapat, visszaelőztük a Gyöngyöst és a 2. helyen várjuk a folytatást, ahol jövő héten a Tiszakécske csapatához látogatunk. Gratulálok a Gyöngyös csapatának, megnehezítették a dolgunkat.

Hajrá FC Dabas! Gratulálok a győzelemhez! "

FC Dabas U17 - Gyöngyösi AK 4:1 (0:0)
Gól: Gáspár Zs (48'), Czili D (55'), Gáspár Zs (63'), Czili B (84')

MLSZ Jegyzőkönyv