FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - SZEOL SC
 

A cél az első hazai bajnoki győzelem megszerzése

Jókor jött a két hetes bajnoki pihenő NB III-as csapatunk számára. Erős Károlynak így volt némi ideje rendezni a sorokat, a Magyar Kupa továbbjutás pedig minden bizonnyal jót tett a játékosok és a stáb önbizalmának is. Az elmúlt mérkőzéseken már a tavalyi masszív, minden csapatra veszélyt jelentő FC Dabast láthattuk, így joggal reménykedhetünk a hétvégi jó szereplésben is. Dolgunk ettől függetlenül korántsem lesz egyszerű, mivel az a SZEOL SC látogat Dabasra, aki jelenleg a tabella 4. helyén áll, hátránya pedig az éllovas, szintén szegedi Grosics Akadémiától mindössze 2 pont.

Amennyiben azonban csak magunkra koncentrálunk, valamint jó felfogásban lépünk pályára és az elmúlt időszakban tapasztalt helyzetkihasználásunk javul valamelyest, akkor nem tűnhet hiú ábrándnak az első hazai győzelmünk megszerzése. Nincs mese, el kell indulnunk végre felfele a tabellán, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ne csupán pontot, hanem pontokat gyűjtsünk majd minden bajnoki mérkőzésünkön.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - SZEOL SC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.09.30. (vasárnap, 15:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank