FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.25.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi U10/U11-es megyei kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést adta:

"Szombaton Soroksáron jártunk a Megyei Kiemelt Bozsik 2. fordulójában. Az U11-es csapatunk kezdte a tornát. A sorsolás sokkal jobb volt, mint az első fordulóban. Az első fordulóhoz képest sokkal tudatosabban játszottunk. A tornán szép és tudatos labdakihozatalokat láttam, amiből helyzeteket dolgoztak ki a srácok. Játékban megint minden Alközpont fölé nőttünk. Pozitív volt a srácoktól, hogy fegyelmezettebben védekeztek, mint az előző fordulóba. Úgy gondolom a mai tornán a fejlődés jeleit láttam a srácokon.

Az U11-es csapatban ismét sok jó teljesítmény volt, de Bokros Bertold egy picit a többiek fölé emelkedett. Gratulálok neki!

Az U10-es csapatunk a szombati délutánon egy picit jobban játszott, mint az előző fordulóban. Sajnos az út elején járunk. Mire is gondolok. A pálya mérete, az új felállási forma, amit próbálunk tanítani a fiúknak, illetve az, hogy sajnos fegyelmezetlen játszanak még a srácok. Pozitívum is volt ebben a fordulóba. A 2. és a 3. mérkőzésen voltak szép és tudatos játékelemek, amit az edzésen gyakoroltunk, igaz rövid ideig, de megvolt. Kiemelném még az akaratot is, mert azt látni kell, hogy akarnak a srácok, csak nagyon sok akadály van, amit át kell ugrani. Dolgozunk tovább, hogy jobbak és egységesebbek legyünk, idő kell, de a srácok vevők a munkára.

Az U10-es csapatban bemutatkozott Kakucsról két új fiú is, Somodi Martin és Szobácsi Hunor. Mindketten megállták a helyüket ezen a tornán. Reméljük, még többször találkozhatunk velük! Az U10-es csapatból Miklovicz Ádám emelkedett ki ezen a délutánon.

Hajrá Dabas! "

További képek