FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Salgótarjáni BTC (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Salgótarján BTC elleni Magyar Kupa mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Nagyon jó ritmusban játszottunk, agresszíven, visszatámadtunk, jó labdaszerzéseink voltak. A helyzeteink közül sajnos csak egyet tudtunk kihasználni, de a lényeg, hogy jött a gól.

A második félidőben aztán a semmiből kapott ellenfelünk egy tizenegyest, ami véleményem szerint nem volt az, de szerencsére a kapusunk megfogta. Ezt követően aztán az amúgy is elég durván futballozó Salgótarjánból kiállítottak két embert, így innentől már csak mi ronthattuk el a dolgot. A hajrában lezárhattuk volna idő előtt a meccset. Több kínálkozó lehetőségünk is volt, azonban ezeket rendre kihagytuk, rontottunk az utolsó passzoknál, fölé, mellé ment a labda, így végül maradt az egy gólos előny. Összességében azt gondolom, a jelenlegi helyzetünkbe igen fontos volt, hogy továbbjussunk.

Azt ismét lehetett látni, hogy ez a csapat masszív, bárkit meg tudunk verni, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy meg fogunk indulni felfelé. Természetesen nehéz meccsek vannak a bajnokságban.

A következő mérkőzésünk a SZEOL ellen, tudjuk, hogy nagyon masszív csapat, NB II-es álmaik vannak. Ők is egy bravúrt csináltak, kiütötték a Balmazújvárost a Magyar Kupából. Ettől függetlenül úgy gondolom, hazai pályán meg lesz az esélyünk a jó eredmény elérésére. Bízunk benne, hogy fog fordulni az a kicsi kocka, mert a csapat hétről-hétre nagyon sokat tesz a győzelemért. Biztos vagyok benne, hogy a Szeged ellen mentálisan és fizikálisan erősek leszünk, most ezekre a dolgokra nagyon nagy hangsúlyt fektetünk és ez meg fogja hozni a gyümölcsét. "

FC Dabas - Salgótarjáni BTC 1:0 (1:0)

Gól: Sándli M (27') ill. -

Kiállítás: - ill. Czutor Vito Nico (76'), Híves B (77')

MLSZ Adatbank