FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.24.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: REAC SI SE - FC Dabas U19 (1:0)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a REAC SI SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" A múlt heti fordulóhoz hasonlóan, most is egy rangadó várt ránk. A veretlen rákospalotaiakhoz látogattunk. Az e heti edzésmunka rendben volt, de nem volt meggyőző a mutatott forma. Egy kőkemény meccsen, egy egyéni hiba után bekapott góllal szenvedtünk vereséget. A jobban akaró házigazda megérdemelten tartotta otthon a három pontot. Egy játékost mégis ki kell emelnem: odor Gergely nemhogy a csapat, de a mezőny legjobbja volt! Három poszton is kimagaslót nyújtott!

Amíg tavasszal ezeket a ki-ki meccseket a magunk javára tudtuk fordítani (többször a küzdeni tudás miatt), addig idén, mind a három bajnokaspiráns csapattól kikaptunk. Ez nem lehet véletlen... Ebben észre kell vennünk a mi edzői felelősségünket is Krisztiánnal.

A kis létszámú (12 csapat) mezőny miatt a 9 pontos hátrány elég soknak tűnik. Három forduló még hátra van, tehát 9 pont a tervezet.

Hajrá Dabas! "

REAC SI SE - FC Dabas U19 1:0 (1:0)
Gól: -

MLSZ Jegyzőkönyv