FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.24.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: REAC SI SE - FC Dabas U17 (2:6)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a REAC SI SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Amíg nem jött gól a helyzeteinkből a múlt héten, most sikerült jó döntésekkel befejezni az akcióinkat végre. A rengeteg hiányzónkat most zökkenőmentesen pótoltuk, azonban még egyszer nem szeretném ezt átélni. Mindenkinek világosan le van fektetve a versenynaptár, kérek minden Szülőt, hogy ennek megfelelően segítse a munkám.

A mérkőzés folyamán két megingásunk volt, ahol korrigálni kellett. Sajnos ez kapott gólt is eredményezett. Most belefért, de múlt héten az egyetlen hasonló egyéni hiba két pontunkba került. Közel azonos képességű csapat volt ellenfelünk az Airnergyvel, agilis, szervezett volt, időközönként meg is lepett minket mezőnyben, de a kapunkra nem volt veszélyes, csak az általunk összehozott pontrúgásokból. A támadó szekciónk remek összhangban volt ma és szebbnél szebb támadásokat vezettünk, ahol a héten gyakorolt dolgok rendre visszatértek.

Gratulálok a győzelemhez! Most sajnálhatjuk a leginkább a múlt héten elszórt két pontot. A hátralévő három fordulóban próbáljuk tartani a 2. poziciót a tabellán, ahol a KISE, a Testvériség és a Gödöllő vár ránk.

Hajrá FC Dabas! "

REAC SI SE - FC Dabas U17 2:6 (0:2)
Gól: Czili B (3'), Gáspár Zs (35'), Gáspár Zs (47'), Gáspár Zs (68'), Czili B (87'), Lukasik D P (89)'

MLSZ Jegyzőkönyv