FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője csapatának elmúlt három bajnoki mérkőzéséről az alábbi értékelést közölte:

"Elsőként a Törökbálint elleni vereségről szólva.Sajnos azon a meccsen az volt a realitás. Visszagondolva volt pozitív hozadéka a meccsnek. Sokszor sikerült kihozni a labdát, amiből sikerült helyzeteket kialakítani, azokat azonban ki is hagytuk. De legalább ziccerekig eljutottunk. "

Törökbálinti TC - FC Dabas II 10:0 (5:0)
Gól: Obreczán D (4'), Vörös D G (11'), Orbán M (23'), Versits Zs M (29'), Róza L J (41'), Pothorszki B (47'), Vörös D G (58'), Zimon G (65'), Balogh R (73'), Obreczán D (87') ill. -

MLSZ Adatbank

"Az Örkény ellen Makrai Lászlóval és Kiss Dáviddal, tehát némiképp megerősített kerettel álltunk ki. Végig magabiztosan és jól védekeztünk, aminek egy döntetlen lett a jutalma. Bár a végén ajtó-ablak ziccert hibáztunk. Ezek a hibák nem férnek bele ebben a bajnokságban. Csak mi vagyunk olyan aranyoskák, hogy a helyzeteinket, amiből nincs sok, elhibázzuk, hátul meg ajándékba adjuk a gólokat. Még mindig nagyon látszik fiatalságunk, amiből jön a rutintalanság. "

FC Dabas II - Örkény SE 0:0 (0:0)
Gól: - ill. -

MLSZ Adatbank

"Most hétvégén Újhartyánra látogattunk, ahol titkon az első győzelmünkben reménykedtünk. Sajnos hiába. 2:1-es vereséget szenvedtünk, amit ismét saját súlyos hibáinknak köszönhettünk. Elől tiszta helyzetet hagytunk, ki hátul meg két kivédekezhető szabadrúgást sikerült gólra váltania ellenfelünknek. "

Újhartyán VSE - FC Dabas II 2:1 (1:0)
Gól: Wrábel T (38'), Bukovszki B (83') ill. Makrai L (68')
MLSZ Adatbank

"Most már muszáj lesz pontokat gyűjteni, mert le fogunk maradni. Dolgozunk tovább, aminek úgy vélem, előbb-utóbb meg lesz a gyümölcse. Hajrá Dabas!"