FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Salgótarjáni BTC
 

Bajnoki helyett Magyar Kupa mérkőzés szerepel a hétvégi programban

Vasárnap délután megkezdi szereplését NB III-as csapatunk a Magyar Kupa idei kiírásában. Első ellenfelünk a szintén harmadosztályban szereplő Salgótarjáni BTC lesz.

Az SBTC csapatunkhoz hasonlóan nem éppen a legjobban rajtolt a bajnokságban. Az FC Dabas a Közép csoport 15. helyén szerénykedve, míg a Salgótarjáni BTC a Keleti csoport 14. pozícióját elfoglalva készülhet a hétvégi Magyar Kupa összecsapásra.

Alighanem mindkét fél szeretné egy esetleges Magyar Kupa továbbjutással feledtetni az eddigi fordulók sikertelenségét, de emellett természetesen mind az FC Dabas, mind a Salgótarján számára jól jöhet a 2 hetes bajnoki szünet, ugyanis most van némi idő rendezni a sorokat, tovább lehet finomítani a gépezeteket, hogy végre a bajnokságban is sikerrel szerepelhessenek a csapatok az elkövetkezendő hetekben.

Az összecsapás Dabason kerül megrendezésre, vasárnap délután 15 órától.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Salgótarjáni BTC

Esemény: Magyar Kupa mérkőzés
Időpont: 2018.09.23. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank