FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Iváncsa KSE - FC Dabas (2:2)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Úgy gondolom, hogy újra a régi Dabast láthattuk, jó szellemben játszottunk, jó felfogásban, agresszíven, csapatként. Fizikálisan végig rendben voltunk, a második félidőben az ellenfél fölé is nőttünk. Vezettünk, végre gólt rúgtunk. Az első félidőben még volt két nagy lehetőségünk, sajnos azokból azonban nem sikerült gólt rúgni. Ott nagyobb előnyre tehettünk volna szert.

A második félidő elején gyorsan megfordította az Iváncsa a meccset, egy pontrúgással illetőleg egy átlövéssel. Nem roppantunk össze és ez megint csak azt bizonyítja, hogy erősek vagyunk mentálisan, mert ezt követően egyenlítettünk, sőt a végén két meccslabdánk is volt.

Abszolút megérdemeltük volna a három pontot, azonban valami még hiányzik, de most már azt gondolom, hogy az utóbbi mérkőzéseken azon az úton vagyunk, amelyiken kell lennünk. Ez a 15-16 játékos nagyon egyben van és én biztos vagyok benne, hogy hosszú távon oda fogunk tudni érni, ahová valók vagyunk.

A hétvégi Magyar Kupa mérkőzés mondhatni jól jön, mert egy pár olyan játékosnak akarok szerepet adni, aki eddig kevesebbet játéklehetőséget kapott. Emellett van két hetünk, hogy a SZEOL elleni összecsapásra felkészüljünk, úgyhogy  a Salgótarján elleni mérkőzést is annak szellemében fogjuk végigvinni, hogy lehetőleg a SZEOL ellen legyünk a legjobb állapotban. A továbbjutásról természetesen nem mondunk le, de a legfontosabb, hogy ebben a két hétben még jobban összegyúrjuk a brigádot, hogy a SZEOL elleni bajnokira ismét egy jó állapotú Dabas futhasson ki a pályára. "

Iváncsa KSE - FC Dabas 2:2 (0:1)

Gól: Szántó G (48'), Szauter I (51') ill. Sándli M (27'), Takács K (86')

MLSZ Adatbank

További képek