FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.18.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas U16 - Szolnoki MÁV UP FC (8:3)
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a Szolnoki MÁV FC UP FC elleni bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi értékelést közölte:

"Hétvégén (hazai pályán) elindult a szezon U16-os Leány csapatunk számára is. A Szolnoki MÁV csapatát fogadtuk. Vegyes érzelmekkel vártuk a mérkőzést. Két évvel ezelőtt találkoztunk ellenfelünkkel utoljára, még a keresztpályás bajnokságban. Akkor kikaptunk tőlük. Abban biztosak voltunk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Nagyon erős ellenfél a Szolnok, és így is volt.

Sikerült itthon tartanunk a három pontot az első fordulóban. FC Dabas - Szolnoki MÁV 8:3, az eredmény nem tükrözi a mérkőzést, magabiztos győzelemnek is mondhatnánk, de ez egy igen nehéz meccs volt. A Szolnoki MÁV egy összeszedett erős ellenfél volt. Egész mérkőzés alatt nyomás alatt tartottak minket, és többször voltak veszélyesek a kapunkra. Kapusunk most nem nézhette végig a mérkőzést, sokat kellett melóznia, és több bravúros védése is volt.

Elég lagymatagon, álmosan kezdtük a meccset, és rögtön a 4. percben bekaptunk szabadrúgásból egy gólt, amit csak és kizárólag magunknak köszönhetünk. Tudjuk be annak, hogy az álmosság miatt kicsi zavar volt még a fejekben, lassan reagáltunk és mire észhez tértünk volna már késő volt. De szerencsénkre csapatkapitányunk, Gendur Gina a 8. percben gyorsan reagált is erre a kis hibánkra, így az 1:1 vissza is hozott minket a mérkőzésbe. Ezután helyzet itt is ott is, gól itt is ott is, de Horváth Vivien (7 találat) ismét brillírozott, amire az ellenfél nem minden esetben tudott reagálni - válaszolni. Nagyon szépen felépített támadásaink voltak, egyre jobban tetszik, amit látok, kezd visszaköszönni a sok munka!

Szeretném megemlíteni, hogy volt két debütáló játékosunk Szabó Jázmin (középpályás) és Fink Csenge (védő) személyében. Mind a két lány nagyon jól szállt be a mérkőzésbe. Gratulálunk nekik, jó volt a kezdés, csak így tovább.

Menetelünk tovább, a következő forduló Cegléden lesz szeptember 29-én! Hajrá Dabas!"

FC Dabas U16 - Szolnoki MÁV UP FC 8:3 (5:2)
Gól: Gendur G (8'), Horváth V E (10'), Horváth V E (14'), Horváth V E (35'), Horváth V E (38'), Horváth V E (43'), Horváth V E (68'), Horváth V E (70')

MLSZ Jegyzőkönyv

További képek