FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Iváncsa KSE - FC Dabas
 

Győzelemért szállunk harcba

Vasárnap délután két, enyhén szólva sem kirobbanó formát mutató csapat méri majd össze tudását Iváncsán. Az köztudott, hogy NB III-as első csapatunk az utóbbi időben finoman fogalmazva sem a kellő mértékben gyűjtögeti a pontokat, azonban ez majdhogynem igaz hétvégi ellenfelünkre, a tavalyi szezont az igen előkelő 3. helyén záró Iváncsa KSE-re is.

Amennyiben a statisztikánál maradunk és az elmúlt 5 fordulót vesszük alapul, csapatunk mindössze egy szerény döntetlent, míg az Iváncsa is csupán egyetlen győzelmet tudott felmutatni. Mindkét fél részéről ez egy nagyon szerény teljesítmény, éppen ezért bír kiemelt jelentőséggel a hétvégi összecsapás. Mindkét fél alighanem az egyik utolsó felkapaszkodási lehetőséget látja a mérkőzésben, ahol csak a győzelem lehet elfogadható eredmény.

Köztudottan nehéz a sorsolásunk ezekben a hetekben, az Iváncsa elleni bajnoki mérkőzés után a 2. helyezett SZEOL SC látogat Dabasra, majd azt követően Pécsre utazunk, ahol szintén nem borítékolható a pontszerzés.

Erős Károly szavaival élve, ez egy olyan ütközet lesz, ahol "az a csapat fog győzni, aki mentálisan erősebb lesz". Reméljük, átérzik a fiúk a mérkőzés súlyát és profi mentalitással megszerzik végre idénybeli második győzelmünket.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Iváncsa KSE - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.09.16. (vasárnap, 15:30)
Helyszín: Iváncsa, Iváncsa Sportpálya

MLSZ Adatbank