FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Szeged-Grosics Akadémia (0:2)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szeged-Grosics Aakdémia elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Rosszul indult számunkra a mérkőzés, mert az elején egyből egy hatalmas potyagólt kaptunk, kapusunk elcselezte magát utolsó emberként. Az viszont nagy pozitívum volt, hogy a csapat nem roppant össze. A helyzet két ilyen negatív meccs után, amire még egy ilyen gól rájön az nagyon lenyomna nem csupán minket, bármely csapatot. Mentünk, álltunk a lábunkon becsülettel, én azt gondolom, fizikálisan abszolút partiban voltunk. Azt azért el kell ismerni, hogy a Grosics-Akadémia jelentős játékerőt képvisel. Játékban az ő védekező zónájukban tudták csupán kihozni a labdát, a mi térfelünkön már nem.

A második félidőben pedig rengeteg pontrúgásunk volt, voltak kavarodások, de sehogy sem akart úgy odapattanni a labda hozzánk, hogy abból gólt szerezhessünk. Ezen felül az első és a második félidőben is volt egy-egy kéz, tehát lényegében kettő tiszta tizenegyestől fosztott meg minket a játékvezető. Összességében kimondható, egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, ahol pontot vagy akár pontokat is szerezhettünk volna.

A következő mérkőzésre térve, az Iváncsa is "dadog" az utóbbi időben, mi is, úgyhogy egy nagyon kiélezett mérkőzés várható, ahol az a csapat fog győzni, aki mentálisan erősebb lesz. "

FC Dabas - Szeged-Grosics Akadémia 0:2 (0:1)

Gól: - ill. Máté J (4'), Germán T (81')

MLSZ Adatbank