FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.10.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Mercedes KLC (6:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Mercedes KLC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Gyorsan lerohantuk ellenfelünket, amely lendület 15 percig tartott. 3:0-ás előny tudatában, felmérve az erőviszonyokat, elkezdett langyosabb lenni az iramunk. Nem futballoztunk pontosan, de így is a helyzeteink felét gólra tudtuk váltani, amely 6:0-as félidei eredményhez vezetett. Volt több meglepetés is a kezdőcsapatban, de ismernek annyira a srácok, hogy tudják a miértekre a választ. A szünetben cseréltünk hármat, ahol lehetett frissíteni, ott volt rá lehetőség. Jól dolgozott a Talapka, Veszelovszki, Gáspár hármas, akik szépen lassan felveszik a ritmust és meghatározó játékosai lesznek a csapatnak, függetlenül attól, hogy csak 45 percet kaptak a mérkőzésen. A csereként beszállt játékosainkkal próbáltunk tempót diktálni továbbra is, de a mezőnyfölényen kívül, a kapuja előtt védekező Kecskemét hálóját már nem tudtuk bevenni góllal. Olyannyira lapos, színvonaltalan lett az utolsó 20 percre a játék,hogy már-már fogtam a fejem. óriási különbséget éltem meg egy mezőkövesdi derbi után. Ezen a srácoknak is el kell gondolkozni, mert igencsak gólarányt lehetett volna javítani, ha mind a 90 percig megfeszülünk. Tipikus "Magyar" mentalitás, hogy takarékos üzemmódra kapcsolunk, ha már zsebünkben a győzelem, abból pedig nagyon nehéz ismét robbanni. Ettől függetlenül az első 45 perc az rendben volt. Gratulálok a győzelemhez!

Hajrá FC Dabas SE! "

FC Dabas U17 - Mercedes KLC 6:0 (6:0)
Gól: Gáspár Zs (2'), Lukasik D P (3'), Nyeső M (7'), Nyeső M (15'), Czili B (27'), Czili B (37')

MLSZ Jegyzőkönyv