FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.10.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi U10/U11-es megyei kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést adta:

" Szombaton megkezdte az U10-es és az U11-es csapatunk a Megyei Kiemelt Bozsik tornáit! Az első fordulóban a BVSC pályára látogattunk. Az U11-es csapatunk kezdte meg a tornát. Az 5 x 12 perces mérkőzések során játékban megpróbáltuk azt játszani, amit már tudunk. Minden mérkőzésen partiba voltunk és saját játékunkat rá is tudtuk erőltetni az ellenfeleinkre. Mivel kevesen voltunk, az utolsó meccsre sajnos elfogytunk, De jó úton járunk, csak dolgozni kell tovább és a fejlődés látható lesz a következő hónapokban. A csapatban ezen a napon sok jó teljesítmény volt, de Miták Milán egy orr hosszal megelőzte a többieket, így ő kapta az oklevelet. Gratulálunk hozzá!

Az U10-es csapatunk most játszott először ekkora pályán és 6+1 felállásban. Mivel keveset tudtunk gyakorolni, a srácoktól azt kértük, hogy próbáljanak a védekezésre és az egyszerű játékra koncentrálni. A kis csapat az első három mérkőzésen nagy elszántsággal játszott, sajnos az utolsó két mérkőzésre elfáradtunk és teljesen szétestünk. Azt lehetett látni hogy a pályaméret és az új felállási forma,amit próbálunk elsajátítani még nagy falat volt egy két játékosnak.  Azt azonban elmondhatjuk, hogy akaratban és hozzáállásban jelesre vizsgáztak a srácok ezen a napon. A csapat mai kiemelkedő teljesítménye Hollenberger Mátéhoz fűződik! Máté első alkalommal volt velünk és nagyszerű kapusteljesítménnyel segítette csapatát a mai napon. Gratulálunk hozzá!

Hajrá Dabas! "

További képek