FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.10.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Hatvan - FC Dabas U15 (5:0)
 

Fodor Gergő, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője az FC Hatvan elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Lejátszottuk második bajnoki mérkőzésünket is. Az első után itt már biztató jelek is voltak, hogy lesz ez még jobb is. Az első félidő 20-25 percéig nem igen találtuk magunkat, szét voltunk csúszva, utána viszont már a félidő végéig egyre jobban összeállt a csapat. 2:0-s eredménnyel fordultunk a második félidőre.

A második játékrészben már nekünk voltak gólszerzési lehetőségeink, sőt egy nagy ziccerünk is volt, de sajnos kimaradt. A meccs utolsó 15-20 percében egyéni hibákból (gólpassz az ellenfélnek, eladott labda hátul) kaptunk még 3 gólt.

A második félidőben voltak biztató jelek, amiből lehet építkezni és folytatni tovább ezen az úton. Remélem a srácok is így látták és végre mindenki elkezd edzésre járni és kicsit jobban odateszi magát, hogy meg tudjuk szerezni hétvégén első góljainkat akár pont/pontjainkat is!

Hajrá Dabas! "

FC Hatvan - FC Dabas U15 5:0 (2:0)
Gól: -

MLSZ Jegyzőkönyv