FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Szeged-Grosics Akadémia (0:2)
 

A listavezető Szeged-Grosics hozta a kötelezőt Dabason is

Tovább folytatódott NB III-as első csapatunk mélyrepülése a 2018/2019-es szezonban. Harmadik hazai mérkőzésünkön sem sikerült pontot szereznünk, amire elég régen volt példa. Erős Károly csapata ezúttal a tabella éllovasát, a tavaly még a másodosztályban szereplő Szeged-Grosics Akadémiát fogadta.

Katasztrofálisan kezdődött az összecsapás, mivel már a 4. percben hátrányba kerültünk (0:1). Innentől kezdve végig futhattunk az eredmény után, ráadásul azt is ésszel kellett tennünk, nem rohanhattunk fejetlenül előre, mert akkor a Szeged minden bizonnyal elég hamar lezárta volna az összecsapást. A mérkőzésre egyébként ugyanaz volt jellemző, ami az elmúlt hetekben, vagyis a mezőnyben nem játszottunk alárendelt szerepet, azonban a helyzetek kihasználásával ismét hadilábon álltunk. Amíg nem sikerül a lehetőségeinket gólra váltani, addig nagy valószínűséggel nem is számíthatunk rá, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát egy bajnoki mérkőzést követően.

Az összecsapás egészen a hajráig nyitott volt, a 81. percben azonban érkezett Germán Tamás, gólja pedig bebiztosította a Szeged-Grosics újabb győzelmét.

Egyre nehezebb helyzetbe sodródik NB III-as csapatunk, ráadásul a sorsolásunk is igen nehéz, azonban nem tehetünk mást, mint bízni abban, hogy előbb-utóbb csak véget ér ez a negatív széria. A következő fordulóban a tavalyi bronzérmes Iváncsa KSE otthonába látogatunk, ahol reméljük végre sikerül pontot vagy pontokat gyűjtenünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.09.09 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Szeged-Grosics Akadémia 0:2 (0:1)

FC Dabas: Sebestyén I - Földes M, Csendes P, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Erős R, Sárközi N, Molnár S, C Dalibor, Szenes B

Csere: Scheilinger Gy, Molnár P, Takács K, Kiss D, Seregy T, Csepregi R, Sándli M

Gól: - ill. Máté J (4'), Germán T (81')

MLSZ Adatbank