FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Szeged-Grosics Akadémia
 

A listavezető Szeged látogat Dabasra

Hazai pálya ide vagy oda, egyértelműen az egyik legnehezebb feladat előtt áll NB III-as első csapatunk. Vasárnap délután a tabella éllovasa, a Szeged-Grosics Akadémia látogat hozzánk. Soros ellenfelünk a másodosztályból érkezett az NB III Közép csoportba és ahogy az várható volt, egyértelműen a bajnoki címért száll harcba. Öt mérkőzéésből szerzett négy győzelmük több, mint meggyőző. Egyelen vereségüket nagy meglepetésre hazai pályán a Szekszárd ellen szenvedték el.

Ami csapatunkat illeti, a 13. helyen állunk jelenleg és az idei első hazai győzelem még mindig várat magára. Erős Károly szerint a tabellán elfoglalt helyezéstől fügetlenül csapata egyértelmű célja nem lehet más vasárnap, mint bravúrt elkövetve a három pont megszerzése. Reméljük végre valóban megtörik a jég és csapatunk végre elkezdi felzárkózását a középmezőnybe. Mindez játékoskeretünk alapján nem tűnhet teljesíthetetlen feladatnak, ehhez azonban végre a támadójátékunknak és a védelmünknek is fel kell nőnie a feladathoz.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Szeged-Grosics Akadémia

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.09.09. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank