FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Dunaújváros PASE - FC Dabas (2:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dunaújváros PASE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Ezen a mérkőzésen a jobbik arcunkat mutattuk. A játék minden elemében felvettük a versenyt a Dunaújvárossal és teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a házigazdának. Igazi döntetlen szagú mérkőzés volt. Sajnos az első játékrészben nem tudtuk értékesíteni a kínálkozó lehetőségeinket, így nem tudtunk előnyre sem szert tenni. Lényegében két pontrúgásból vertek meg minket, ami köztudottan az erősségük. Mentek a srácok, tették becsülettel a dolgukat, úgy gondolom, ezen az úton kell továbbra is haladni. Előbb utóbb jönnie kell a pontoknak.

Az eredmény ugyan negatív, de ettől függetlenül jól néztünk ki a mérkőzésen, ami pozitív. Sajnos ez a vereség benne volt a pakliban, nem szégyen kikapni Dunaújvárosban, a két hazai vereség az, ami egyáltalán nem fér bele és még mindig fájó pont.

Nehéz a sorsolásunk, de most ezt kell megoldani és ezekből a mérkőzésekből kell kihozni a legtöbbet. Hétvégén egyértelműen a cél a győzelem kicsikarása lesz. A Szeged nagyon jó csapat, lényegében NB III-es kerettel rendelkezik, de ők sem verhetetlenek. Minden el fogunk követni, hogy végre hazai pályán is sikert arathassunk. "

Dunaújváros PASE - FC Dabas 2:0 (0:0)
Gól: Szepessy R (51'), Szepessy R (65') ill. -

MLSZ Adatbank