FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.09.03.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi pilisi utápótlás tornát követően az alábbi értékelést adta:

" Szombaton Pilisen voltunk egy jó és egyben hasznos felkészülési tornán az U11-es csapatunkkal. Amit a nyári edzéseken tapasztaltunk a srácoktól, nem sok jót várhattunk tőlük. A szombati keretben helyett kapott a tavalyi csapatból 7 játékos és az U9-ből kiöregedett 5 játékos valamint Kakucsról 2 játékos.

Kellemesen megleptek a srácok minket. Az alapcsapat, akik már tudták azt, hogy mit játszunk, fegyelmezetten és nagy akarattal játszottak. A fiatalok meg szinte tökéletesen próbáltak alkalmazkodni a játékunkhoz. Voltak szép támadások, labdakihozatalok és befejezések is. Természetesen voltak "hibák" is, amiket majd kijavítunk.

A szombati napon azonban egy olyan csapatott láthattunk a pályán akik, küzdöttek és akartak és néha szép játékkal nyűgöztek le minket.
A csoportban az Üllő ellen 5:1-re, ezután a Pilis ellen 3:0-ra, végül a Cegléd ellen 3:1-re nyertünk. Az elődöntőben Gyömrő csapata várt ránk, 2-0-ra nyertünk.
A döntőben Tiszakécske csapatával találkoztunk. A mezőnyben partiban voltunk velük, de sajnos ellenfelünk hibáinkat könyörtelenül kihasználta és megérdemelten  elhódította, az első helyet.

A nagyszerű csapatunkból a mai napon kiemelkedett Miták Milán góljaival és nagyszerű játékával, illetve Pacsirta Zétény szintén jó és intelligens játékával! A torna legjobb kapus Juhász-Hegyi Zalán lett.

A mai napon nagyon büszkék voltunk kis csapatunkra, mert már az első megmérettetésen megmutatták, hogy fogékonyak az új dolgokra. Úgy gondoljuk, szép év elé nézünk 2018-ban!

Hajrá Dabas! "

További képek