FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.08.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Paksi FC II - FC Dabas
 

Pakson kezdjük a szezont

Véget ért a felkészülési időszak, szombaton útjára indul az NB III. Közép csoport 2018/2019-es szezonja. Csapatunk azonban nem a hétvége első napján, hanem csupán vasárnap kezdi meg szereplését a bajnokságban. A tavalyi évben a 10. helyen zárt Paksi FC II otthonába látogatunk, ahol nem is lehet más kitűzendő célunk, mint a maximálisan megszerezhető három pont begyűjtése.

Túl jó emlékeink nem lehetnek a Paks II elleni összecsapásokról, ugyanis az előző szezonban mindkét ellenük megvívott mérkőzést elveszítettük. Az idegenbeli összecsapáson 1:1-es állást követően a 92. percben lőtte ellenfelünk a győztes találatot, míg Dabason szintén egy góllal volt jobb a Paksi FC II.

Van miért törlesztenünk tehát, ez nem vitás, reméljük végre a támadósorunk is jól és ami még fontosabb eredményesen "muzsikál" majd. Erős Károly szavaival élve, fizikálisan és mentálisan nem lehet probléma a csapattal, amennyiben az adódó helyzetekkel megfelelő százalékban élni tudunk, abban az esetben nincs miért izgulnunk vasárnap délután.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Paksi FC II - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.08.05. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Paks

MLSZ Adatbank