FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.08.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bemutatkoznak új játékosaink: SEREGY TAMÁS
 

A bajnoki rajtig hátralevő napokban NB III-as első keretünk új nyári szerzeményeit próbáljuk meg bemutatni egy-egy rövid interjún keresztül...

Játékos neve: Seregy Tamás
Honnan érkezett:
Kelen SC
Születési idő:
1999.05.29.
Posztja: középpályás
   

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

9 évesen kezdtem el focizni a Kelen SC színeiben, ahonnan 12 éves koromba sikerült a Ferencvároshoz igazolnom, előbb kölcsönbe aztán véglegesen is. 6 évet töltöttem el a Fradi kötelékében. Sikeresnek mondhatom az itt eltöltött időt. Egyéb okok miatt azonban távoztam fél évre az Újbudához. Az utolsó fél évet viszont ott töltöttem, ahol elkezdtem a Kelen SC-ben csak immár a felnőttek között. Most pedig itt vagyok és izgatottan várom következő szezont.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

Egy ismerősöm által lehetőségem adódott egy próba edzéshez, amin szerencsére jól teljesítettem az edzői stáb szerint. A nyári felkészülést igy a csapattal kezdhettem meg, de még nem a csapat tagjaként. Az első hét edzései valamint az első edzőmeccs után döntöttek úgy, hogy leigazolnak.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Az elmúlt 4 hét alapján tetszik, amit a klubnál képviselnek. Az edzőkomplexum pedig lenyűgöző, a pályák kifogástalanok.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

Szerencsére pár csapattársamat és stábtagot is ismertem már korábbról, így nem egy teljesen ismeretlen közegbe kerültem. Mindenki segítőkész és kedves. Nehéz előre megmondani, hogy mire lesz képes a csapat, nem tudom az ellenfelek milyen játékerőt képviselnek. Természetesen szeretnénk minél előrébb végezni a tabellán.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Alapvetően szélső támadó vagyok, ott tudom kamatoztatni legjobban a gyorsaságom, remélhetőleg a pályán is kijön majd és valóban segíteni tudom a csapatot.

6. Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

Több olyan eredmény is van, amire büszke vagyok. Utánpótlás bajnoki cím, nemzetközi tornák, de ha egyet kell választanom, akkor a nemzetközi Pünkösdi Kupa, amelyen 2. helyezést értünk el megverve a Laziot és több külföldi csapatot is. A döntőbe a Valencia ellen maradtunk alul, de hatalmas élmény volt ilyen csapatok ellen pályára lépni.

7. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

Közeli célom, minél előbb bemutatkozni az NB III-ban. Távolabbi célom természetesen, hogy valamikor NB I-be vagy akár külföldön futballozhassak.