FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.08.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bemutatkoznak új játékosaink: BRANKO PETRIC
 

A bajnoki rajtig hátralevő napokban NB III-as első keretünk új nyári szerzeményeit próbáljuk meg bemutatni egy-egy rövid interjún keresztül...

Játékos neve: Branko Petric
Honnan érkezett:
Vecsés FC
Születési idő:
1987.03.17.
Posztja: középpályás
   

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

Szerbiában Backa Topolaban futballoztam gyermekként, innen 13 évesen elvittek Apatinba Akadémiára, ott később bekerültem az NB II-es felnőtt csapatba. Onnan az NB III-as Bajmokba mentem, ahol 2 évet játszottam, majd a Montenegro FC Berane NB I-es csapatban másfél évet futballoztam. Ezt követően 2 évet az FC Plav NB  II-es csapatánál töltöttem.

23 évesen kerültem Magyarországra. Ekkor ismertem meg Erős Károlyt, aki Monorra vitt magához, 2 évet dolgoztunk együtt. Ezután az NB III-ba felkerülni vágyó Nagykőröshöz igazoltam, ott megnyertük a megyét, 2 év után újra visszajöttem másfél évre Monorra. Az akkor Erős Károly vezette Nagykőröshöz igazoltam egy tavaszi szezonra, mert Monoron az akkori vezetőedzővel különböztek nézeteink. Egy jó szezon után Kecskemétre igazoltam, itt 1 évet játszottam. Aztán következett a Vecsés NB III-as csapata, majd onnan igazoltam jelenlegi csapatomhoz, az FC Dabashoz.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

Felkeresett Erős Károly és megegyeztünk.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Ritka, hogy NB III-ban ilyen létesítmény áll a futballisták rendelkezésére, többek között ez és Erős Károly munkássága győzött meg, hogy itt folytassam

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

A vezetőség közvetlensége is szimpatikus volt már az első találkozáskor. Úgy gondolom jól képzett futballistákból áll a csapatunk, kis szerencsével és sérülések elkerülésével ott lehetünk a felsőházban. Edzői stábunkról csak a legjobbakat tudom idáig mondani.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Azon a poszton, amiért a Karcsi ide hozott, védekező középpályásként.

6. Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

A régi Albert Flórián Stadionban a Pest megyei kupa döntőben az első gólt én szereztem, ami mélyen megmaradt bennem. Ezt a meccset meg is nyertük Diósd ellen.

7. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

31 éves vagyok, szeretnék minél több ideig Dabason futballozni. Bízom benne, hogy a közeljövőben elérhető lesz számunkra az NB II is.