FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.08.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Magyarország U18 - FC Dabas (0:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a magyar U18-as válogatott elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Remek körülmények és egy kifogástalanul előkészített pálya fogadott minket Telkiben. Mindkét csapatnál teljes sorcsere volt, így egy félidőnyi játéklehetőség jutott mindenki számára.

Az első félidőben jól néztünk ki, domináltunk, labdabirtoklásban ellenfelünk fölé nőttünk, rendben voltak a pozíciók, a támadások is, azonban ami továbbra is fájó pont számomra, hogy nem akarnak jönni a gólok. Nem rúgtuk ki magunkat az edzőmérkőzések során, ez tény, de reméljük majd a bajnokin ez megváltozik.

A második játékrészben már némileg kiegyenlítettebbé vált a játék, ott már nem volt olyan mértékű labdabirtoklási fölényünk, azonban gólt ott sem kaptunk, így összességében elégedett lehettem a látottakkal és kijelenthető, hasznos mérkőzés volt ez is számunkra."

Magyarország U18 - FC Dabas (0:0)