FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.08.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: Magyarország U18 - FC Dabas (0:0)
 

Lejátszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket

Noha pár nap múlva már Pakson, bajnoki mérkőzésen kell majd bizonyítania játékosainknak, a szerdai nap délelőttjén még várt egy utolsó gyakorló mérkőzés NB III-as keretünkre. Abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy Telkiben, a 2000/2001-es születésű magyar válogatott fiatalokkal mérkőzhettünk meg. Az összecsapáson mindkét csapat sorcserét hajtott végre a félidőben, így játékosaink csak és kizárólag annyi terhelést kaptak, amitől nem lehet probléma vasárnap délután a Paks otthonában. A remekül felkészített pályán végül egyetlen gólt sem láthattak a mérkőzésre kilátogató sportbarátok, azonban az összecsapás Erős Károly vezetőedzőnk állítása szerint így is mindenképpen hasznos volt és maximálisan elérte a célját.

Elkezdődött a visszaszámlálás, pár nap maradt csupán hátra a bajnoki rajtig. Az edzői stáb az utolsó simításokat végzi a csapaton, az erőnléti felkészítés ilyenkor már szinte másodlagos, a taktikai elemek begyakorlása, átbeszélése, lepontosítása viszont annál fontosabb feladat.

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.07.28 (szerda, 10:00)
Helyszín: Telki

Magyarország U18 - FC Dabas (0:0)