FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.07.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas NB III
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kalinkovo és az MTK U19 elleni felkészülési mérkőzéseket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A Kalinkovo ellen egy kis méretű pálya és egy lelkes ellenfél fogadott minket. Az elveink ültek, a lehetőségek jöttek, a helyzetkihasználással azonban adódtak problémák. Uraltuk a mérkőzést, lényegében felőröltük ellenfelünket, azonban gólhelyzetek sokaságát hagytuk kihasználatlanul.

Az MTK U19 ellen már egy másik csapatról és mérkőzésről beszéltünk. A keretjátékosok mellett főleg fiataloknak adtam lehetőséget, de próbajátékos is pályára lépett. Ez az összecsapás is abszolút hasznos volt, a megfelelő terhelés mellett ismét meg tudtam nézni, ki az akire majd akár bajnokin is számíthatok.

A keret lényegében véglegesnek mondható, a jövő hétvégi kezdőcsapat is körvonalazódik már a fejemben, szerdán azonban még van egy felkészülési mérkőzésünk Telkiben, ahol talán az utolsó kérdésekre is választ kapok. "

Kalinkovo SFC - FC Dabas (2:2)
Gól: Szenes, Takács

FC Dabas - MTK Budapest U19 (2:2)
Gól: Durázi (2)