FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.07.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II
 

Riesz Péter, az FC Dabas II újdonsült vezetőedzője csapatának tervezett felkészülési menetrendjéről és távolabbi terveiről az alábbiakat nyilatkozta:

" Nagy megtiszteltetés ért, mert fél év pihenő után felkértek a D2-es csapat irányítására. Egy kis gondolkodási idő után igent mondtam a feladatra. A vezetőség kérése, miszerint helyi fiatalokat kellene beépíteni a csapatba egybe cseng az én filozófiámmal. Inárcson is pont ez volt a koncepció, helyi kötődésű játékosok alkossák a csapatot.

Szerencsére sokan gondolták úgy, hogy belevágnak ebbe a roppant nehéz feladatba. A keretet túlnyomó részt az ifiből kiöregedő játékosok és az FC Dabas III bajnokcsapa alkotja. Jelen pillanatban 25-en vagyunk. Heti 3 edzéssel készülünk a szezonra, ahol a célunk bent maradni a Megye II. osztályban. Ez cseppet sem lesz könnyű tekintve, hogy a másodosztályt leszűkítették két csoportra.

Az első edzőmeccsen már túl is vagyunk Hernád ellen. A felkészülésünket jól szolgálta a mérkőzés ahol nem volt fontos az eredmény. A lényeg, hogy mindenki legalább egy félidőt játsszon.

Még három felkészülési mérkőzést vívunk, a Bugyi (aug.3), a Törökbálint és a Tabán (aug.12) U19-es csapata ellen, akik most jutottak fel az NB II-es bajnokságba. Ezt követően aztán augusztus 18-án már élesben kell bizonyítanunk rátermettségünket a felnőtt focira!

Hajrá Dabas!"