FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.07.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas NB III - Újpest U19 (3:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az Újpest U19 elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A héten volt a csúcsterhelés, így szándékosan nem akartunk erős ellenféllel játszani. Ismét mindenkinek egy félidőnyi játéklehetőséget biztosítottunk. A cél az volt, hogy senki ne sérüljön meg a mérkőzésen, ami szerencsére össze is jött. Erőlködtünk, fáradtak voltunk, de mindenki becsülettel tette a dolgát. Nem kértünk semmi extrát a srácoktól, csupán azt, hogy az alapelveinket tartsák be.

Jól zárult a hét, mivel a csúcsterhelés mellé még egy mérkőzés is befért. Jó úton vagyunk, a fizikai részt elvégeztük, így jöhet a bajnoki rajtot megelőző utolsó két hét, ahol még csiszolunk kicsit a csapaton és megpróbáljuk a lehető legjobb kezdőcsapatot összeállítani.

Jövő szombaton a keret fele Kalinkovoba utazik, a másik pedig vasárnap hazai pályán az MTK U19-el mérkőzik meg. Az utolsó héten pedig még egy komoly erőpróba vár majd ránk. Nagy megtiszteltetés ért minket, hogy a magyar U19-es válogatott ellen zárhatjuk felkészülési mérkőzéseink sorozatát."

FC Dabas - Újpest U19 (3:0)
Gól: Takács K, Tárkányi G, Marsa L