FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.07.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Monor SE (0:1)
 

A Monor volt a következő ellenfelünk

A szombati Vidi II elleni összecsapást követően nem kellett túl sokat várni a soron következő megmérettetésre sem. NB III-as csapatunk szerda délután a klub egyik ősi riválisával, az NB III Keleti csoportjának tavalyi győztesével, a Monor SE-vel mérkőzött meg.

A gólgazdagnak nem éppen nevezhető hétközi összecsapáson végül egy találat döntött. Sajnos ezt nem mi juttattuk ellenfelünk kapujába, így végül egy gólos vereséget szenvedünk a másodosztályra készülő Monor SE-vel szemben. Az összecsapáson az alapcsapat tagjai mellett ismét lehetőséget kaptak fiatalok az ifjúsági csapatunkból és természetesen ismét voltak próbajátékosok is, akiknek a sorsáról Erős Károly és a szakmai stáb hamarosan döntést hoz. Az eredmény továbbra is másodlagos, a megfelelő terhelést megkapták a fiúk, így a mérkőzés elérte a célját.
Ami a folytatást illeti, hétvégén két mérkőzés is vár alakulófélben lévő NB III-as keretünkre. Szombat délután 16 órától a Nagykőrösi Kinizsit, majd ugyanaznap 18 órától a Jászberényt fogadjuk.

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.07.11 (szerda, 18:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Monor SE 0:1

Fotó: www.monorse.hu