FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.07.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - MOL Vidi FC II
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Vidi II elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az első félidőben az alapcsapatot küldtem pályára, a három új igazolásunkkal a kezdőben. Nagyon egyben voltunk, körülbelül 70/30% volt a labdabirtoklási arány a javunkra. Motiváltak voltunk, gólt is lőttünk, tehát a felkészülés ezen szakaszában ez a mutatott teljesítmény nagyon rendben volt.

A második játékrészben lényegében sort cseréltem, ekkor már főként ifisták és próbajátékosok alkották a csapatot. Itt már adódtak problémák, noha 2:0 arányban is vezettünk, végül fordított a Vidi és végül 3:2 arányban vereséget szenvedtünk. Ez azonban még nem olyan fontos, a lényeg, hogy meg tudtunk nézni ismét pár játékost, aminek köszönhetően hamarosan véglegesíteni tudjuk a keretet.

Alakulunk, azonban még mindig keresek a védelembe egy minőségi belső védőt, mert ha megsérül valaki onnan, akkor nagy gondban lehetünk. Stabil brigádunk lesz, ez már most látható. Két hétig kemény terhelést kapnak a fiúk, a héten három felkészülési mérkőzést is játszunk, tehát úgy gondolom, az erőnlétünkkel az előttünk álló szezonban sem lesz gond. "