FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.07.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - MOL Vidi FC II (2:3)
 

A MOL Vidi FC II volt az első ellenfelünk

Alakulófélben lévő NB III-as első keretünk lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Erős Károly csapata szombaton délután hazai pályán fogadta az NB I-es bajnok MOL Vidi FC második csapatát. Ahogy az várható volt, első megmérettetésünkön több próbajátékos és új szerzemény is lehetőséget kapott az edzői stábtól.

Remekül alakult a mérkőzés, 1:0-ás félidei előnyünket tovább növelve már 2:0 arányban is vezettünk, azonban a Vidi II végül nemhogy visszakapaszkodott a mérkőzésbe, de meg is fordította azt. Természetesen azt is hozzá kell tennünk, hogy a második játékrészben már némileg felforgatott csapattal, próbázókkal, ifistákkal álltunk fel, ennek tükrében nem meglepő a Vidi fordítása. A 3:2 arányú vendég siker természetesen nem örvendetes, azonban a felkészülés ezen szakaszában az eredmény még másodlagos.

Folytatás szerdán az NB III-as bajnok Monor ellen.

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.07.07 (szombat, 18:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - MOL Vidi FC II 2:3

Fotó: molvidi.hu