FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.07.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas NB III
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a felkészülés kezdeti szakaszáról az alábbi értékelést közölte:

" Elkezdtük a felkészülést, azonban máris változtatnunk kellett az előzeteen betervezett programon, mivel játékosaim nem éppen a legjobb állapotban tértek vissza, így az alap dolgokkal kezdtük a munkát. Az első hét még amolyan ráhangolódás lesz, próbáljuk a jövő hét elejéig kialakítani a szinte végleges keretet, majd hétfőtől indul a két hetes kőkemény munka.

Ami biztos, hogy Branko Petric, Szenes Bence és Tárkányi Gergő már biztosan nálunk folytatja és az is eldőlt, hogy Mundi Roland, Szűcs László, Lázár Tamás, Laczkó Milán, Szkunc Vjacseszlav és Kiss Viktor távozik a klubtól. Van 2-3 próbajátékosunk is, akik már most is velünk készülnek, a hétvégi Videoton II elleni összecsapáson pedig kiderül, milyen teljesítményt nyújtanak egy mérkőzésen.

Az alapcsapat tehát megmaradt, mellé pedig a 3-4 minőségi igazolással reméljük, még a tavalyinál is jobb eredményt tudunk majd elérni a bajnokságban "