FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.06.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Osztályozó mérkőzés: FC Dabas III - Dunavarsányi TE II (6:1)
 

Kiütéses győzelemmel búcsúztattuk az idei szezont

Ahogy arról már beszámoltunk, a Leányfalu kettős győzelmével már vasárnap bebiztosította csoportelsőségét és a feljutást, így a szerdai nap nagy kérdése az volt, az FC Dabas III vagy a Dunavarsányi TE II végez-e a csoport második helyén, ami szintén feljutást ér.

A mérkőzés gólok tekintetében úgyszólván puhatolózással indult, a csapatok az első fél óra végéig ugyanis nem igazán tudták bevenni ellenfelük kapuját. Ezt követően aztán megtört a jég és a hátralevő bő egy órában 7 találatot is láthattak az osztályozó mérkőzésre kilátogató szimpatizánsok.

A gólok sorát Bukovszki Balázs nyitotta a 28. percben, amivel megszereztük a hőn áhított vezetést (1:0). Örömünk azonban nem tarthatott sokáig, Kovács Norbert révén ugyanis a vendégek is jelezték, hogy nem nyugszanak bele olyan könnyen az esetleges vereségbe (1:1). A Dunavarsány ellenállása azonban körülbelül idáig tartott, innentől lényegében már minden csak és kizárólag az FC Dabasról szólt. Még a szünet előtt megrázták magukat a fiúk, előbb a 38. percben Bálint Zoltán (2:1), majd egy percre rá Farkas Gábor is betalált (3:1), így a szünetre már magabiztos előny birtokában vonulhattunk.

Játékosaink szerencsére a második játékrészben sem ültek rá az eredményre, így még tovább sikerült növelnünk a megszerzett előnyt. A 70. és 72. percben érkezett egy Pribék Tibor dupla (6:1), majd a a mérkőzés lezárásaként a 89. percben Bálint Mihály is beköszönt, kialakítva az impozánsnak is mondható 6:1-es végeredményt.

A csoport második (szintén feljutást érő) helyét tehát elértük, azonban hogy mit hoz a jövő, azt majd az elkövetkezendő hetekben fogjuk megtudni. Annyi azonban biztos, büszkék lehetünk játékosainkra, mert szinte végig kimagasló és egyenletes teljesítményt nyújtva meneteltek egészen a bajnoki címig és a feljutásig.

Hajrá Dabas!

Esemény: Osztályozó mérkőzés
Időpont: 2018.06.20. (szerda, 18:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Dunavarsányi TE II 6:1 (3:1)

FC Dabas III: Isztolyka Á - Riesz D, Bálint G, Laczkó Z, Fehér A, Horváth K, Farkas G, Laczkó Z, Pribék T, Kmetyó M, Bukovszki B

Csere: Németh K, Szabados K, Györgyövics I, Zelovics A, Bálint M, Pasztyerik F, Tihany D

Gól: Bukovszki B (28'), Bálint Z (38'), Farkas G (39'), Pribék T (70'), Pribék T (72'), Bálint M (89') ill. Kovács N (35')

MLSZ Adatbank

További képek