FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.06.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas III - Dunavarsányi TE II
 

Csak a győzelem!

Ahogy azt már korábban is közzétettük, Megye III-as bajnoki címet nyert hármas csapatunk számára az első helyezés még nem ért automatikus feljutást a Megye II. osztályba. Ledő Lászlóék egy hármas csoportba nyertek besorolást, ahol az FC Dabas III mellett a Leányfalu és a Dunavarsány II található. Az már hétvégén kiderült, hogy a csoport első feljutója a Leányfalu csapata, mivel mindkét akadályt sikerrel vette, így magabiztosan, a többi eredménytől függetlenül, csoportelsőként masírozott a magasabb osztályba. Egy feljutási hely azonban még kiadó, szerdán pedig az is kiderül, hogy az FC Dabas III vagy a Dunavarsány II tud élni a kínálkozó lehetőséggel.

Noha utolsó bajnoki mérkőzését Sáriban játszották Ledő Lászlóék, az osztályozó mérkőzésre már visszatérnek főhadiszállásukra, az ÉKÜ pályára. Hármas csapatunk tehát most szerda délután 18 órától, hazai pályán (ÉKÜ) fogadja a Dunavarsányi TE II-t, amire mindenkit várunk szeretettel! Buzdítsuk minél többen az FC Dabas III-at ezen a fontos mérkőzésen, megérdemlik a fiúk az egész éves kimagasló szereplés tükrében.

Hajrá Dabas!

Esemény: Osztályozó mérkőzés
Időpont: 2018.06.20. (szerda, 18:00)
Helyszín: Dabas (ÉKÜ)

FC Dabas III - Dunavarsányi TE II

MLSZ Adatbank