FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.06.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - SZEOL SC (0:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a SZEOL SC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Sok játékost visszaadtunk a Dabas II-hez, voltak sérültjeink is, igazán nagy tétje sem volt már az összecsapásnak, így nem túl felfokozott állapotban vártuk a SZEOL elleni összecsapást. Ettől függetlenül rangadónak volt tekinthető, ahol nem szerettünk volna csalódást okozni szurkolóinknak. A fiúk tették becsülettel a dolgukat, reális lett volna a döntetlen, úgy gondolom. Ismét voltak kínálkozó lehetőségeink, de nem tudtunk velük élni, így végül egy gólos vereség lett a vége.

Jó szezont zártunk, stabilak voltunk mindvégig, kijelenthető, hogy az FC Dabas a csoport egyik meghatározó csapatává lépett. Reméljük ez a következő szezonban is így lesz, ezért mindent el fogunk követni. Figyelemmel kell kísérnünk az átigazolási piacot, nemi változás ugyanis biztosan lesz a keretben, pár minőségi játékost igazolnunk kell, ha még előrébb szeretnénk lépni. Az alapcsapat kialakult, fizikálisan, mentálisan sikerült lépnünk egy szintet, így optimistán tekintünk a következő szezon elébe.

Minden játékosomnak gratulálok az idei szerepléshez, valamint köszönöm mindazoknak a munkáját, akik valamilyen szinten segítették az FC Dabas NB III-as csapatának idei remek szereplését. Jó pihenést kívánok mindenkinek a következő hetekre és ősszel találkozunk!"

FC Dabas - SZEOL SC 0:1 (0:0)
Gól: - ill. Maksimovic N (71')

MLSZ Adatbank