FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.06.05.
www.fcdabas.hu
UP
Éves edzői értékelés: FC Dabas U19
 

Tóth Ferenc értékelője az FC Dabas U19-es csapatának éves teljesítményéről:

"Két részre kell bontanunk ezt a szezont. Az első 6 forduló után (4 vereség, 2 győzelem, 8 rúgott, 15 kapott gól, 9.hely) kerültünk a csapat mellé, Farkas Krisztián barátommal. Egy fizikálisan és (ami rosszabb), mentálisan is a padlón lévő gárda fogadott minket.

Az ősszel hátralévő 5 meccset, 4 győzelem mellett 1 vereséggel zártuk. Egy aránylag elfogadható téli alapozás mellett a srácok önbizalmát is sikerült helyreállítani, így egy parádés tavaszt produkáltunk! A 17. fordulóban a bajnoki címért utazhattunk Mezőkövesdre! Sajnos a remek erőkből álló hazaikat nem sikerült legyőznünk. Tavasszal ezenkívül az összes mérkőzésünket megnyertük, így a 2. helyet szereztük meg! A 6. forduló utáni teljesítményünk számokban: 14 győzelem, 2 vereség, 62 rúgott és 13 kapott gól!

Köszönjük a sok segítséget Riesz Péternek és Ledő Lászlónak, valamint a Zsíros, Jurászik, Mráz és Horváth szülőknek, akik a legtávolabbi helyszínre is elkísérték a csapatot!

Sok sikert kívánunk az utánpótlásból "kiöregedő" fiainknak:
- Mata Péter örökös csapatkapitányunknak,
- Horváth Krisztiánnak, a korosztály legjobb belsővédőjének,
- Nagy Jáger Dávidnak, a született zseninek, házi gólkirályunknak,
- Radácsi Kristófnak, a labdát nem vesztő játékmesterünknek és nem utolsó sorban
- Nyerges Patriknak, aki mindig a szívét is kitette a pályára! Nagyon fogtok hiányozni!

Hajrá Dabas! "