FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.06.05.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Pestszentimrei SK - FC Dabas U17 (1:1)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője értékelőjében a Pestszentimrei SK elleni bajnoki mérkőzésük mellett éves teljesítményükre is kitért:

"Bronzért folyó mérkőzés várt ránk, ahol ellenfelünk, ha az eredmények is úgy alakulnak, döntetlennel is megszerzi a 3. helyet. Nekünk győzelem esetén rosszabb gólaránnyal csak az 4-5. hely jutott volna.

Ellenfelünk két könnyű tizenegyeshez jutott, amelyből Prigyeni Dani egyet kivédett. Hasonló kontaktoknál mi nem jöttünk ki ilyen jól a faultokból. Sajnos a házi gólkirályunk megsérült, akit a szintén gólerős Vörös Tomi váltott. Sokat javult a játékunk. A második félidőben egy gyönyörű támadás után Lukasik Dani fejelte Czili beadását az ellenfelünk kapujába, amely megadta a végjáték pikantériáját. A Pestszentimrének hirtelen fontos lett a találkozó, ahol támadniuk kellett. Ez nekünk is kedvezett, hiszen végre a masszív védekezést nem feltörni kellett, hanem megkontrázni. Lüktető játék alakult ki, ahol mind a két kapu előtt megvoltak a lehetőségek a mérkőzés eldöntésére. Szőrös Márké volt a legnagyobb, aki a kapusra vezethette az utolsó percekben a labdát, azonban nem tudott túljárni a kapus eszén.

Bánkódhatunk, hiszen eljótékonykodtuk a dobogót, ahol 3 mérkőzésen is a kezünkből adtuk ki a több gólos előnyt. Ebből kettő a Salgótarján ellen történt. Visszanézve az eredményeket, egyedül a Mezőkövesdtől nem tudtunk pontot vagy pontokat rabolni, azonban az Ő kapujukat is bevettük mind a kétszer.

A 6. hely nagy menetelésnek köszönhető, hiszen tavasszal lényegesen több pontot szereztünk, mint ősszel, azonban egy győzelemre voltunk mindössze a dobogótól, amelyért csak magunkat okolhatjuk, ahol sok esetben pechesek is voltunk, mint például a Gödöllő elleni derbin, ahol tucatnyi kapufát rúgtunk, s döntetlennel jöttünk haza.

Összességében kijelenthetem, hogy masszív csapattá értünk, amelyet munkával is megtöltöttünk. Köszönöm a játékosaink hozzáállását, akik kiemelkedő létszámban edzették végig az évet. A tavalyi nehéz évet átvészelve, idén sikerült egységet teremtenünk, amely eredménnyel is párosult.

Hajra FC Dabas!"

Pestszentimrei SK - FC Dabas U17 1:1 (1:0)
Gól: Lukasik D P (56')

MLSZ Jegyzőkönyv