FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.06.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője az elmúlt két bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Szerdán egy elmaradt mérkőzést pótoltunk Monorierdőn a Rebelog csapata ellen. Ezen a mérkőzésen a kötelező győzelem volt az elsődleges cél. A srácok próbálták élvezni ezt a 90 percet, de sajna a pálya talaja néha megtréfálta őket, de így is 8:0 arányban nyertünk. Egy mérkőzésre kerültünk ahhoz, hogy veretlenül nyerjünk bajnoki címet!

Vasárnap Vasad csapata látogatott el hozzánk az utolsó fordulóban. A srácok várták ezt a napot, mert az NB III-as csapat előtt a center pályán játszhattunk. Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Köszönjük az ellenfelünknek, hogy eljöttek és gratuláltak nekünk a bajnoki címhez.

A mérkőzésről csak annyit, hogy az első 5 perc után már 2:0-ra vezettünk és meg se álltunk 16 gólig. A csapat minden percét élvezte ennek a mérkőzésnek. Voltak szép gólok és jó egyéni teljesítmények is, de a mai meccsen előtérbe került az, ami ebben az évben nagyon erős volt. a CSAPATEGYSÉG!

A mai mérkőzésen amellett, hogy veretlenül nyerjünk a bajnokságot, még az is volt a tét, hogy ha Pribék Tibor minimum 7 gólt lő akkor elhódíthatja a gólkirályi címet! Tibi az első két gólja után 3-4 gólpasszt is adott a társainak, hogy ők is szerezzenek gólt. A mai napon a társak is viszonozták és kiszolgálták őt is és így 35 góllal elhódította a gólkirályi címet! Gratulálunk neki!

GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK AZ ÉVES TELJESÍTMÉNYHEZ!!! "

FC DABAS III : 22 Mérkőzés (20 győzelem, 2 döntetlen,  0 vereség, 111 lőtt gól, 24 kapott gól, +87-es gólkülönbség, 62 pont)

"Még nincs vége a szezonnak, mert két osztályozó mérkőzés még vár ránk. Szeretnénk ott is becsülettel helytállni és elmondhatni, hogy mi mindent megpróbáltunk megtenni, hogy megmérethessük magunkat a Megye II. osztályban.

Köszönjük a mérkőzés utáni finom vacsorát Basa Atinak és Basa Zsuzsinak!

Hajrá Dabas! "