FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.06.04.
www.fcdabas.hu
NŐI
Éves edzői értékelés: FC Dabas U16 Leány
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője éves edzői értékelőjében az alábbi dolgokról tett említést:

"Kezdjük egy kis Statisztikával. A Bajnokságunkban 8 csapat szerepelt. Az őszi szezonban az eredményeink: 5 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. A tavaszi szezon a következőképpen alakult: 6 győzelem és 1 döntetlen. 35 pontot sikerült szereznünk a bajnokságban, és ezzel az eredménnyel a 2. helyre értünk oda, 1 ponttal lemaradva az 1. helyezett mögött. 72 lőtt gólunk van, 23 kapott gólunk, így a 49-es gólkülönbség a legjobb eredmény a csapatok között.

A Bajnokság Gólkiráynője az FC Dabas jól ismert és sokat emlegetett játékosa, 48 góllal Horváth Vivien. Óriási Gratula Neki! Szeretném még megemlíteni Csapatkapitányunkat Gendur Ginát is, aki 15 lőtt góljával a lista 4. helyét foglalta el.

Egy szezon alatt a második olyan Bajnokságunk, ahol nüansznyin múlik a győzelmünk... Télen a Futsal Bajnokságban büntetőkkel maradtunk alul és végeztünk a második helyen, úgy hogy a győztest a csoport mérkőzések alatt sikerült legyőznünk. Most szinte ugyanez a helyzet... A tavaszi szezont veretlenül csináltuk végig, a bajnok Szeged csapatán felülkerekedtünk, nagyon szoros mérkőzésen, de 3:2-re nyertünk. Mégis sajnos a Vác ellen játszott döntetlen mérkőzés elég lett, hogy egy ponttal lemaradjunk az 1. helyről.

Az Országos döntőbe jutásnál pedig a gólkülönbség döntött a ZTE csapatával szemben. Érezhetjük igazságtalannak? Igen, nagyon is! A Dél-Keleti csoport, amiben Mi szerepeltünk, egy viszonylag hasonló erőviszonyokat képviselő csapatokból álló együttes. Az Észak-Nyugati csoportban szereplő ZTE-nek látszólag egy picit egyszerűbb volt a dolga. Lényegesen nagyobb eltérések voltak a csapatok képességei között.

Mégis azt mondhatom, kesergésre semmi okunk nincs, hiszen gyakorlatilag mondhatom azt, hogy a legfiatalabb csapat vagyunk a mezőnyben  és előszőr szerepeltünk ebben vagy ehhez hasonló Bajnokságban, tehát azt gondolom ELSŐRE EZ TÖKÉLETES VOLT. Szépen csillog az EZÜST IS! Másodszor a szezonban!

Tehát zárásként nem tudok mást  mondani, mint hogy GRATULÁLOK HÖLGYEK, GYÖNYÖRŰ EREDMÉNY!!! Büszke vagyok a Csapatra! A 2017/2018-as szezon MLSZ - Leány U16 HNP Bajnokság Dél-Keleti csoport II. helyezettje az FC Dabas SE CSAPATA!

Hajrá Dabas! Hajrá Csajok!

Házi "gólkirálynő" lista

1. Horváth Vivien (48 gól)
2. Gendur Gina (15 gól)
3. Ország Zsófia (4 gól)