FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.04.10.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 *
 

Farkas Krisztián, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője csapatának elmúlt három bajnoki mérkőzéséről az alábbi beszámolót közölte:

FC Dabas U19 - SBTC KFT.

"Nagy rangadót nyertünk meg, az első helyezettel játszottunk. A mérkőzést az ellenfél kezdte jobban, meg is szerezték a vezetést (0:1). Még a félidő előtt gólzsákunk, Nagy-Jáger Dávid egyenlített (1:1). A második félidőben már mi játszottunk jobban. Csapatom, csapatunk erejét mutatja, hogy meg tudtuk nyerni a rangadót a végén. Öt perccel a vége előtt ismét Jáger villant és ennek köszönhetően 2:1-re megnyertük a mérkőzést.

Köszönjük Riesz Péter volt edzőkollegámnak, barátomnak önzetlen segítségét. Ezen a mérkőzésen ő ült a padon! Kiemelném még Horváth Krisztián parádés játékát. Nagyon büszkék vagyunk Tóth Ferenc kollegámmal a csapatra! Le a kalappal fiúk! Köszönjük!"

FC Dabas U19 - SBTC KFT. 2:1 (1:1)
Gól: Nagy-Jáger D (25'), Nagy-Jáger D (87')

MLSZ Jegyzőkönyv

 

KISE - FC Dabas

"Hoztuk a kötelezőt Nagy-Jáger Dávid nélkül is. Magunkhoz képest gyengébben játszottunk, de nagyarányú győzelmet arattunk.

Hajrá Dabas!"

KISE - FC Dabas 0:8 (0:2)
Gól: Mata P (15'), Horváth D (32'), Riesz D (52'), Mata P (63'), Radácsi K (77'), Riesz D (79'), Horváth K (82'), Kőszegi Z Z (90')

MLSZ Jegyzőkönyv

 

FC Dabas U19 - Gödöllői SK

"Itt már nagy volt a tét, átvehettük a vezetést a tabellán. Nagy utat jártunk be, hogy ide jussunk. A 8. helyen vettük át egy romokban lévő, edzettlen, önbizalmát vesztett CSAPATOT! Tudtam/tudtuk, hogy ez a CSAPAT sokkal többre képes és amit a mai napon a CSAPAT csinált, azt fantasztikus volt megélni. Ellenfelünk csak 3 ponttal volt mögöttünk, nagy volt a tét!

Egy fantasztikus Horváth Krisztián bombával vezetést szereztünk, aztán Kőszegi Zoli fejelt gólt szögletből és Balog Boti góljával már 3:0 volt. Nagy-Jáger Dávid is rúgott egyet a még az első félidőben. 4:0-s állással fordultunk.

A második félidőben sem álltunk meg, Jáger Dávid rúgott még 5 gólt, Horváth Dávid is betalált (9:0) és még nem volt vége. Kőszegi Zoli megszerezte második gólját és még betalált Riesz Dávid és Mata Peti is. Ellenfelünk eddig 20 mérkőzésen kapott 21 gólt ma 12-szer mattoltuk őket.

A védelmünk nagyon egyben van, középpályásaink szintén nagyon rendbe vannak és Jáger Dávid... Átvettük a vezetést a tabellán! Nagyon büszke vagyok a CSAPATUNKRA, minden gól után egymás nyakába ugrottak! Ezt a győzelmet a Dabas FC-nek és Duhaj Ádámnak ajánljuk! Le a kalappal a futball iránt rendkívül alázatos U19-es játékosok előtt.

Hajrá Dabas, remélem tovább menetelünk!"

FC Dabas U19 - Gödöllői SK 12:0 (4:0)
Gól: Horváth K (11'), Balog B (18'), Nagy-Jáger D (36'), Kőszegi Z Z (40'), Nagy-Jáger D (57'), Horváth D (61'), Nagy-Jáger D (63'), Nagy-Jáger D (69'), Nagy-Jáger D (78'), Riesz D (80'), Kőszegi Z Z (81'), Nagy-Jáger D (89')

MLSZ Jegyzőkönyv