FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.12.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Évzáró: FC Dabas III
 

Ledő László: "Az FC Dabas III december 1-én este megtartotta a közös főzéssel egybekötött évzáró buliját.

A főzést két szakácsunk, Laczkó Zoli és Palásti Dávid koordinálta. A menü sertés pöri volt nokedlivel. A srácok nagyon finomat főztek, igaz úgy nem volt nehéz, hogy a csapat mögöttük sürgött forgott és ebben főszerepet vállalt Mráz István (Jenő), aki úgy dolgozott a szakácsok keze alá, hogy egyszerűen nem tudtuk követni a mozgását.

Köszönjük id. Zelovics Attilának a felajánlott alapanyagot a vacsorához. A csapat meglepit is kapott. Pasztyerik Feri és Bálint Gábortól somlói galuskát kaptunk! Köszönjük srácok!

Az est további részében darts és pókerezés volt a menü. Úgy érzem, aki eljött és ezzel megtisztelte a csapatot (megjegyzem voltak, akik el sem jöttek, illetve cserbenhagyták a csapatot és máshol játszanak nem szabályosan) és ez egy fájó pont a csapatnak. Aki azonban itt volt, az jól érezte magát.

Reméljük a következő év is ilyen sikeres lesz, mint a mostani. A felkészülés alatt azon leszünk, hogy tovább folytassuk ezt a megkezdett történetet, amit 2 éve elkezdtünk.

Köszönöm  mindenkinek ezt az évet és nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek! "