FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.10.16.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: Vác VLSE - FC Dabas Leány U16
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője Vác VLSE elleni idegenbeli mérkőzésüket követően az alábbiak értékelést közölte:

" Velünk számolni kell... U16-os Leány csapatunk Vácra látogatott vasárnap a soron következő bajnoki fordulóra. Tájékozódtunk ellenfelünkről, aki a tabella második helyén áll és felborítva eddigi játékstílusunkat kicsit inkább védekezésre álltunk be.

Nagyon parázs meccsnek ígérkezett, kiegyenlített játék, helyzet itt is ott is. Ellenfelünk a 38. percben megszerezte a vezetést, de tudtuk itt még semmi nem dőlt el. Nem a saját játékunkat játszottuk ugyan, de ez kellett, hogy lassítani tudjuk a Vác csapatát. Így fordultunk.

A félidőben átbeszéltünk minden lehetőségünket a csapattal, és úgy döntöttünk, most kell változtatnunk és a mi játékunkat játszva kiugrani, ami nagyon jól sikerült. Csapatkapitányunk mesterhármasával 7 perc alatt 3:1-re fordította a mérkőzést. Persze ehhez az egész csapat kellett. Óriásit fociztak a Lányok. Egytől egyig mindenki elképesztően odatette magát. Nagyon jó meccs volt.

És itt kell megemlítenem ellenfelünket. Ilyen csapattal már régen találkoztunk. Végre valóban a fociról szólt minden. Elhoztuk a 3 pontot Vácról és így Lányaink a dobogó 2. helyéről várják a következő fordulót, ahol a Békéscsaba csapatát fogadjuk hazai pályán.

Hajrá Dabas! "

Vác VLSE - FC Dabas U16 1:3 (1:0)
Gól: Horváth V E (55'), Horváth V E (58'), Horváth V E (62')

MLSZ Jegyzőkönyv