FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.08.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Gödöllői SK - FC Dabas II (1:2)
 

Az FC Dabas II az NB III-as első csapattal egy napon, de egy kicsivel korábban, 17 órától kezdte meg idei bajnoki szereplését. Kucsák Istvánék nem voltak könnyű helyzetben, ugyanis nem elég, hogy idegenbe kellett pályára lépniük, de papíron az egyik legnehezebb ellenfél várt rájuk. Mint ismeretes a Gödöllő tavaly a Vecsés mögött a második helyen végzett, így kőkemény mérkőzés várt ránk.

Csapatunk azonban nem akarta az alárendelt szerepét játszani, amit bizonyít, hogy Danyis Attila révén már a 21. percben nálunk volt az előny (0:1). A Danyis család nagy napja volt ez, ugyanis jó negyed órával később a klub új nyári szerzeménye, a Vasas Kubala Akadémiától érkező ifjabb Danyis János is betalált ellenfelünk kapujába (0:2), így már a félidő hajrájára tetemes előnyre tettünk szert. Arról azonban, hogy a második félidő ne fulladjon teljes unalomba, sajnos Varga Balázs tett, támadónk ugyanis a 45. percben a kiállítás sorsára jutott, ráadásul a hazaiak szépítettek is, így előny ide vagy oda, igen nehéz második játékrész várt ránk.

Játékosaink azonban küzdöttek a végsőkig, Kucsák István cserékkel próbálta emberhátrányban lévő csapatát némileg frissíteni, így Kovacsik Tibort, Farkas Rolandot, Ubornyák Józsefet, majd végül Bukovszki Balázst is pályára küldte. A kitartásnak és az akaratnak végül meglett az eredménye, ugyanis sikerült megtartani a megszerzett előnyt, így óriási bravúrt végrehajtva, idegenben sikerült két vállra fektetni a tavalyi ezüstérmes Gödöllőt.

A remek rajtot követően jövő szombaton a Taksony SE-t fogadjuk, immáron hazai közegben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.08.13 (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas

Gödöllői SK - FC Dabas II 1:2 (1:2)

FC Dabas II: Gerstenbrein - Riesz (Farkas R - 59'), Danyis A, Botlik, Tóth, Dabasi (Bukovszki - 76'), Gáspár, Danyis J (Kovacsik - 56'), Huszti (68'), Kovács, Varga

Csere: Volnszki G, Kovacsik, Farkas R, Bukovszki, Zelovics, Ubornyák, Pribék

Gól: Koziorowski R (45') ill. Danyis A (21'), Danyis J (36')

Kiállítás: - ill. Varga B (45')

MLSZ Adatbank