FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.03.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Méhkeréki SE - FC Dabas (0 : 0)
 

Egy ponttal térhettünk haza Méhkerékről

NB III-as csapatunk vasárnap délután játszotta le soron következő bajnoki mérkőzését. Vendéglátónk a szintén bentmaradásért küzdő, pontban hozzánk hasonlóan álló Méhkeréki SE volt. Az összecsapás előtt minimálisan kitűzött célunk a döntetlen volt, mivel akkor nem tud riválisunk elénk kerülve lépéselőnyre szert tenni a kiesés ellen folytatott csatározásban. Ettől függetlenül természetesen a győzelemért szálltunk harcba, mivel a mai labdarúgásban a döntetlenek nem sokat érnek, azzal nem igen lehet előrébb lépkedni a tabellán.

Az összecsapás enyhén szólva sem hozott gólparádét, sőt, mint utóbb kiderült, egyetlen találatot sem láthattak a mérkőzésre kilátogató szimpatizánsok. A gól nélküli első játékrészt követően Erős Károly elkezdte frissíteni csapatát, előbb Takács Kornélt, majd Zsolnai Róbertet, végül Domonyi Rolandot is pályára küldte. Gólt ugyan az ő segítségükkel sem tudtunk bevinni, viszont nem is kaptunk, így legalább a minimális célunkat, a döntetlent elértük.

A végeredménnyel sem mi, sem pedig a hazaiak nem lehettek maradéktalanul elégedettek, ugyanis egyik fél sem tudott ellépni a másiktól, ráadásul a Dabas-Gyón hétvégi győzelmével beelőzte mindkét csapatot, így jelenleg a 15. (FC Dabas) és a 16. (Méhkeréki SE) helyről várhatják a felek a jövő hétvégi folytatást.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.03.05 (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Méhkerék

Méhkeréki SE - FC Dabas 0 : 0 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth, Eördögh, Makrai, Surányi, Sós (Takács - 52'), Kállai, Erős, Kiss, Karacs (Domonyi - 82'), Csordás (Zsolnai - 78')

Csere: Török, Domonyi, Nádházi, Takács, Hollauer, Huszti, Zsolnai

Gól: -

MLSZ Adatbank

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Méhkeréki SE