FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.03.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Tárnok KSK (0 : 3)
 

A nagy rivális Tárnok ezúttal jobbnak bizonyult

Szombaton délután elkezdte tavaszi szereplését a Ledő László irányította FC Dabas III is. Első mérkőzésünk egyből egy rangadó volt. Ötödik helyezett csapatunk a negyedik pozíciót elfoglaló Tárnok KSK-t fogadta. Mindkét alakulat egyaránt 24-24 pontot gyűjtött az ősz során, így minden szempontból fontos volt, ki nyeri az összecsapást. A győztes egy kis szerencsével még a dobogóra is felkúszhat, amennyiben az Érd vagy a Kiskunlacháza pontokat hullajt.

Sajnos katasztrofálisan kezdődött számukra az összecsapás, mivel már a 3. percben hátrányba kerültünk (0:1). A vendégek a 27. percben tovább tudták növelni előnyüket (0:2), amivel szűk fél óra elteltével jelentős előnyre tettek szert. Az eredmény a félidő végéig már nem változott, így minden bizonnyal volt mit mondania Ledő Lászlónak is a szünetben.
A második játékrészben csapatunk ugyan mindent megpróbált elkövetni, hogy egy góllal visszatérjen a mérkőzésbe, azonban ez sehogy sem jött össze. A rangadó végén, a 88. percben a vendégek pedig egy újabb találattal végképp lezártnak tekintették az összecsapást (0:3).

Kulcsfontosságú lett volna a győzelem, ha lépést szerettünk volna tartani az élbollyal, ráadásul mindig fontos a jó bajnoki rajt, most azonban ezek egyike sem jött össze. Sokáig keseregni azonban nem érdemes, hosszú még a szezon, dolgozni kell tovább és akkor a befektetett munka előbb-utóbb győzelmekké érhet. Jövő héten folytatás a Bugyi SE II ellen idegenben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.03.04 (szombat, 16:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Tárnok KSK 0 : 3 (0:2)

FC Dabas III: Ledő (Volenszki G - 46') - Botlik (Pasztyerik (75'), Bálint, Fehér, Kmetyó (Györgyövics - 58'), Pasztyerik (Czeróczki - 60'), Laczkó Z, Palásti, Fodor G (Farkas G - 52'), Pribék, Tihany (Pajor - 85')

Csere: Volenszki G, Szabados, Pajor, Györgyövics, Gogolák, Czeróczki, Farkas G

Gól: - ill. Sárai F (3'), Gyulay G (27'), Vida P (88')

MLSZ Adatbank