FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.03.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Viadukt SE-Biatorbágy (1 : 1)
 

Döntetlennel nyitottunk hazai pályán

A Taksony elleni győzelmet követően önbizalommal telve várhattuk az első hazai mérkőzésünket. Ezúttal a középmezőnyben található Viadukt SE-Biatorbágy látogatott hozzánk. Ellenfelünk mindössze három pont távolságra volt tőlünk a tabellán a mérkőzést megelőzően, így egy esetleges győzelemmel máris beérhettük volna őket.

Kezdőcsapatunkat ráadásul az NB III-as keretben lévő játékossal is sikerült megerősíteni, így mindenképpen bizakodva várhattuk a mérkőzést. Az első gól mindig fontos, ezzel azonban úgy fest, tisztában voltak ellenfelünknél is. A 27. percben Novák Lőrinc révén meg is szerezte a vezetést a Biatorbágy (0:1). A félidő végéig a helyzet gólok tekintetében már nem változott, így minimális hátrányból voltunk kénytelenek nekiveselkedni a második játékrésznek. Kucsák István szépen-lassan elkezdte frissíteni csapatát. A 46.percben előbb Benedek Marcellt küldte pályára, majd a 64. percben Kovacsik Tibort. Utóbbi remek húzás volt szakvezetőnk részéről, mivel a 77. percben egy "Kova-góllal" sikerült semmissé tennünk hátrányunkat és ismét nyílt lett a mérkőzés (1:1). A hátralevő időben mindkét csapat megpróbálta bevinni a győztes találatot, azonban ez már egyik félnek sem sikerült, így végül 1:1-es eredménnyel ért véget a mérkőzés és pontosztozkodásra került sor.

A döntetlennel ugyan megmaradt a két csapat közötti három pont differencia, azonban nem lehetünk mégsem elégedetlenek, mivel két tavaszi összecsapásunkból négy pontot szereztünk, ami egy újonc gárdától nem rossz eredmény.

Jövő hétvégén ismét hazai közegben lépünk pályára. Ellenfelünk a remek erőkből álló, második helyezett Pilisi LK lesz, akik ellen minden tudásunkra szükségünk lesz, ha pontot, pontokat szeretnénk rabolni.

A Pilisi LK vasárnap délután a Taksony ellen lép pályára. Az összecsapást az M4Sport, Horti Gábor "tolmácsolásában" is műsorra tűzi, melynek beharangozóját az alábbi linkre kattintva meg is tekinthetnek:

Beharangozó (Pilisi LK - Taksony SE) - Horti Gábor - M4 Sport

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.03.04 (szombat, 14:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Viadukt SE-Biatorbágy 1 : 1 (0:1)

FC Dabas II: Gerstenbrein - Dabasi (Körmöczy - 81'), Danyis, Sárközi, Farkas R, Nádházi (Ubornyák - 85'), Kovács R (Benedek M - 46'), Bukovszki (Kovacsik - 64'), Gáspár, Janicsák, Varga

Csere: Volenszki G, Kovacsik, Körmöczy, Benedek, Radácsi, Zelovics, Ubornyák

Gól: Kovacsik T (77') ill. Novák L (26')

MLSZ Adatbank