FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.02.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Taksony SE - FC Dabas II (0 : 1)
 

Visszavágtunk az őszi vereségért

Egy héttel az NB III-as csapatot követően az FC Dabas II is megkezdte szereplését a 2016/2017-es tavaszi szezonban. Első ellenfelünk a Taksony SE volt, akik ellen volt mit törlesztenünk. Mint ismeretes, ősszel az első Megye I. osztályú összecsapásunkon Dabason egészen a 82. percig tartottuk magunkat, de végül 1:0-ás vereséget szenvedtünk. Nos, ezúttal szintén egy kiélezett összecsapást láthattak a mérkőzésre kilátogató szimpatizánsok, amin ismételten egy találat döntött.

Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget és tulajdonképpen a második játékrész nagy részében sem találtak fogást egymáson a csapatok. Az élet azonban mintha ismételné önmagát. A 80. perc környékén a hazaiak hálóőre, Stammel András a kiállítás sorsára jutott, Danyis Attila pedig büntetett (0:1), ráadásul az őszi rangadóhoz hasonlóan, pontosan a 82. percben. A hátralevő időben már csak arra kellett törekednünk, hogy megtartsuk megszerzett előnyünket, ami végül sikerült is, így ha nem is egyszerűen, de begyűjtöttük idei első győzelmünket.

A kiváló rajt után reméljük, még ennél is jobb folytatás következik. Jövő vasárnap hazai közönségünk előtt azt a Biatorbágyot fogadjuk, akik mindössze három pont távolságra vannak előttünk a tabellán, a cél pedig nem lehet más, mint begyűjteni az újabb Megye I. osztályú győzelmünket.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.02.26 (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Taksony

Taksony SE - FC Dabas II 0 : 1 (0:0)

FC Dabas II: Gerstenbrein - Benedek, Botlik, Danyis, Gáspár, Huszti (Kovács R - 90'), Janicsák (Farkas R - 70'), Kovacsik (Bukovszki - 57'), Nádházi (Körmöczy - 79'), Sós, Varga (Ubornyák - 89')

Csere: Volenszki Z, Bukovszki, Farkas R, Kovács R, Körmöczy, Ubornyák, Zelovics

Gól: - ill. Danyis A (82')

MLSZ Adatbank