FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.02.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Dunaharaszti MTK - FC Dabas (2 : 1)
 

Pont nélkül maradtunk a nyitányon

NBIII-as első csapatunk vasárnap délután Dunaharasztiban lejátszotta első idei bajnoki mérkőzését. A nagy rivális DMTK elleni összecsapások mindig kiemelt érdeklődéssel bírnak, most viszont, mivel mindkét alakulat azonos pontszámmal állt a tabella alsó felében, különösen fontos volt, ki tudja megszerezni a győzelmet és a vele járó létfontosságú bajnoki pontokat.

A DMTK Stadion füves pályáján lejátszott mérkőzés első félideje nem hozott gólt illetőleg gólokat, így a döntés a második játékrészre maradt. A 49. percben az egykoron az FC Dabast erősítő Bozsik Viktor révén a hazaiak szereztek vezetést (1:0), ezt azonban a csereként beálló Csordás Simonnak köszönhetően a 72. percben semmissé tudtunk tenni (1:1). Mikor már úgy tűnt, hogy pontosztozkodással kell beérniük a feleknek, érkezett a hidegzuhany. A rendes játékidő utolsó percében Márton Dávid is bevette Scheilinger György kapuját (2:1), így végül pont nélkül maradtunk az első idei tétmérkőzésünkön.

A jól sikerült felkészülés tükrében az eredmény mindenképpen csalódást keltő, azonban nem ezen az egy összecsapáson múlik majd a bentmaradás. Előre kell nézni és a soron következő feladatra kell koncentrálni. Jövő vasárnap az ötödik helyen álló Hódmezővásárhely látogat Dabasra, aki ellen csak a győzelem lehet elfogadható eredmény.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.02.19 (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dunaharaszti

Dunaharaszti MTK - FC Dabas 2 : 1 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth M, Makrai, Eördögh, Komoróczi, Erős, Kállai (Domonyi - 62'), Karacs, Hollauer (Csordás - 70'), Ladányi (Takács - 54'), Zsolnai

Csere: Török, Csordás, Takács, Domonyi, Huszti, Kiss, Nádházi

Gól: Bozsik V (49'), Márton D (90') ill. Csordás S (72')

MLSZ Adatbank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Daru Andrea