FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.02.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - ESMTK (1 : 4)
 

Egy félidőnyi jó játék kevésnek bizonyult a győzelemhez

A szombati napon már-már tavaszias időjárás fogadta a csapatokat Dabason, így semmi akadálya nem volt az ESMTK elleni hétvégi felkészülési mérkőzésünk lebonyolításának. Az első negyed óra végén új szerzeményünk, Csordás Simon jóvoltából megszereztük a vezetés, amit egészen a félidő végéig meg is tudtunk tartani, így ezt a játékrészt győzelemmel abszolváltuk. A folytatás már sajnos nem sikerült számunkra ilyen fényesre. Ellenfelünk négy gólt szerezve megfordította az eredményt és meg is nyerte végül az összecsapást.

Lassan a célegyenesre fordul csapatunk, két hét van már csupán a tervezett rajtig, azonban a füves pályák használhatatlansága következtében még erősen kérdéses, mikor indul valóban útjára a tavaszi szezon.

Jövő szombaton vár még ránk egy gyakorló mérkőzés a Tura ellen, ahol Erős Károly már nagy valószínűséggel az első bajnokira tervezett kezdőcsapattal lép majd pályára.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.02.04. (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas - ESMTK 1 : 4 (1:0)
Gólszerzők: Csordás S