FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.28.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U9
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna, 2370. Dabas Iskola u.5
Időpont: 2019. március 3. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 11:45-18:00

Csoportbeosztás / Lebonyolítási rend

Szabályzat / FC Dabas Téli Teremtorna Sorozat 2019

A
csoport:
-
Albertirsa
-
Aranyszarvas
-
FC Dabas U9 I.
-
Pilis
-
Szalkszentmárton
B
csoport:
-
FC Dabas U9 II.
-
FTC
-
Gödöllő
-
Nagykáta
-
UFC Kecskemét

kép nagyítása

 
 
2019.02.28.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U7
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna, 2370. Dabas Iskola u.5
Időpont: 2019. március 3. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 9:00-11:30

Csoportbeosztás / Lebonyolítási rend

Szabályzat / FC Dabas Téli Teremtorna Sorozat 2019

-
Albertirsa
-
Csepel
-
Debreceni Sportklub
-
FC Dabas
-
FTC
-
Gloriett SE
-
Kalinkovo
-
Nagykáta
-
Pilis
-
Soroksár
-
UFC Kecskemét
-
Újhartyán

kép nagyítása

 
 
2019.02.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szolnoki MÁV FC - FC Dabas (2:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Szolnoki MÁV FC elleni bajnoki főpróbát követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az NB III Keleti-csoport első helyezettje ellen abszolút partiban voltunk, sőt helyenként még jobban is játszottunk. Ismét bosszantó gólokat kaptunk, pontrúgás és egy egymásra várás miatt, de én azt gondolom, amit elterveztünk, azt meg tudtuk valósítani. Tudtunk birtokolni labdát, tudtunk az ellenfélre nyomást helyezni. Nem kaptunk meg egy jogos tizenegyest, ami az egy játékvezető számlájára volt írható.

Ami további pozitívum volt, hogy a fizikai része nagyon rendben volt, a mutatóink nagyon jók voltak. Ez pedig azt jelenti, hogy a munka, amit elvégeztünk az alapozás során, az beépült. Nagyon egyben volt a csapat, mentálisan is beleálltak úgy a srácok a mérkőzésbe, ahogy egy bajnokin is kell majd.

Bizakodóak vagyunk, természetesen tudjuk, hogy a bajnoki meccs az már teljesen más lesz. Apróságokon fog múlni, van pár sérültünk is, ami nehezíti ugyan a dolgunkat, de egyben vagyunk és remélem nem ragadunk majd be a rajtnál.

Amit elterveztünk a felkészülésnél, azt megcsináltuk, így azt gondolom bizakodva várhatjuk a bajnoki mérkőzéseket és reméljük, hogy a befektetett munka az meg fog térülni a tavasz folyamán.

A Kecskemétre térve.hasonló csapat, mint a miénk. Próbálnak futballozni, van egy-két jó játékosuk, viszonylag lendületesek, tehát abszolút háromesélyes a mérkőzés. Mondtam is a srácoknak, hogy  nüanszok fogják eldönteni az összecsapást, egy jó pontrúgás, egy-egy megvillanás. Nagyon-nagyon egyforma a két csapat, még annak ellenére is, hogy jelenleg van 9 pont a felek között a tabellán. Ha a Kecskemét felvállalja, azt a futballt, amit láttam az egyik felkészülési mérkőzésükön, akkor egy nagyon jó kis összecsapásnak nézünk elébe.  Ellenünk a csapatok jobbára védekeznek és kontráznak, a Kecskemét viszont próbál futballozni, úgyhogy bizakodással várjuk az ütközetet. Úgy gondolom, a mentális rész az, ami még dönthet, melyik csapat lesz "élesebb".

Hosszú távon pedig úgy vélem az FC Dabasnak az élmezőnyben van a helye! "

Szolnoki MÁV FC - FC Dabas 2:1 (1:0)
Gól: Takács K

 
 
2019.02.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
FC Dabas - Zebegény-Garvittax

4:10 (1:4)

 
2019.02.25. (hétfő, 21:15)
Gól:
- Rutterschmid R (10')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Ulicska Zs (21')
  Eredmények / Tabella - Dabasi K (36')
    - Dabasi K (40')
     

 
 
2019.02.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Aranyszarvas SE - FC Dabas II (2:2) *
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője az Aranyszarvas SE elleni bajnoki ütközetet követően az alábbi értékelést közölte:

" Már a mérkőzés elejétől rá tudtuk erőltetni az akaratunkat a vendéglátókra. Hamar átvettük a kezdeményezést, többször eljutottunk az ellenfél tizenhatosáig. Az utolsó passzok, illetve a befejezések pontatlanok voltak. A félidő 42. percében először került a tizenhatosunk közelébe az Aranyszarvas és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az első kapura lövésből meg is szerezték a vezetést.

A második félidőre ugyanazzal a támadó szellemmel léptünk pályára, mint az első játékrészben. Még is lett az eredménye, Antal Dominik két góljával megfordítottuk a mérkőzést! Az egyenlítő találat előtt Holecz Dániel adott ziccerpasszt, majd egy lecsorgót lőtt el tizenhatról. Továbbra is mi irányítottuk a játékot, de nem tudtuk bevinni a kegyelemdöfést. Egy felső léces bombával jártunk legközelebb a harmadik találathoz. A 90. percben aztán újra érvényesült a foci törvénye. Egy jogosan megítélt büntetővel egyenlítettek a hazaiak. A vége így 2:2 lett.

Értékes győzelmet szalasztottunk el, hiszen ezen a mérkőzésen nyomasztó fölényben futballoztunk, de (mint tudjuk), ezt játékot gólra játsszák és ebben nem tudtunk az ellenfelünk fölé nőni. "

Aranyszarvas SE - FC Dabas II 2:2 (1:0)
Gól: Molnár A (42'), Vörös P (90') ill. Antal D (47'), Antal D (53')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.02.24.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U11 *
 

FTC győzelem az OBO Arénában

A hét utolsó napján került lebonyolításra az U11-es korosztály Téli Teremtornájára az FC Dabas szervezésében. Ezúttal a helyszín az OBO Aréna volt, tehát idén először a fiatalok nem a Sári Sportcsarnokban mutathatták meg tudásukat.

A tíz csapat részvételével megrendezett megmérettetésen végül a győzelmet az FTC szerezte meg, második a Tiszakécske lett, míg a képzeletbeli dobogóra még a Soroksár állhatott fel. Ami a Dabast illeti, az alközponti csapat az 5. helyet kaparintotta meg, az FC Dabas U11 pedig a 10. helyen végzett.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: OBO Aréna, 2370. Dabas Iskola u.5
Időpont: 2019. február 24. (vasárnap)

Végeredmény - U11
1.
FTC
2.
Tiszakécske
3.
Soroksár
4.
Albertirsa
5.
Dabas Alközpont
6.
Gödöllő
7.
Taksony
8.
Pilis
9.
Szalkszentmárton
10.
FC Dabas U11

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Pletenyik Márton (Soroksár)
-
legjobb mezőnyjátékos: Szarka Bulcsú (Albertirsa)
-
gólkirály: Petró Gergő (FTC)
-
legjobb HAZAI játékos: Jozic Márkó


További képek

 
 
2019.02.24.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U13 *
 

Hatodik helyen zártuk a tornát

A hétvégén újabb állomásához érkezett az FC Dabas 2019-es Téli Teremtorna sorozata. A szombati napon az U13-as korosztály tornája került lebonyolításra. A helyszín ezúttal is a nemrég átadott FC Dabas fedett Sportcsarnoka volt.

Nyolc csapat részvételével, két csoportban zajlottak a küzdelmek. A végső győzelmet a Soroksár szerezte meg, a második és harmadik helyen pedig a Dunakeszi Kinizsi I és II csapata végzett. U13-as csapatunk ezúttal a hatodik helyezést szerezte meg.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: FC Dabas Sportcsarnok, 2371. Dabas Pálya u.1
Időpont: 2019. február 23. (szombat)

Végeredmény - U13
1.
Soroksár
2.
Dunakeszi Kinizsi II
3.
Dunakeszi Kinizsi I
4.
Nagykáta
5.
Grund
6.
FC Dabas U13
7.
Csep-Gól
8.
Csepel

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Lótos Donát (Nagykáta)
-
legjobb mezőnyjátékos: Mikolay Timóteus (Soroksár)
-
gólkirály: Bagi Ádám Gyula (Dunakeszi Kinizsi II)
-
legjobb HAZAI játékos: Ladics Dominik


További képek

 
 
2019.02.24.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U15
FC Dabas U15 - Gödöllői SK
0:3 (0:2)
 
Gól:
-
  2019.02.23 (szombat, 10:00)  
     
U14
FC Dabas U14 - Gödöllői SK
0:4 (0:2)
 
Gól:
-
  2019.02.23 (szombat, 12:00)  
     

 
 
2019.02.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Aranyszarvas SE - FC Dabas II (2:2) *
 

Kevés hiányzott a győzelemhez

Szombaton elkezdte bajnoki szereplését a Riesz Péter irányította FC Dabas II. Kettes csapatunk a bentmaradásért küzd az idei szezonban, így minden győzelem és pont kiemelt jelentőséggel bír. Jól mentünk bele a mérkőzésbe, domináltunk a házigazda otthonában, ettől függetlenül mégis hátrányba kerültünk a félidő végére (1:0). A fordulást követően azonban Antal Dominik percei következtek. Fiatal támadónk előbb kiegyenlítette az állást (1:1), majd pár perc elteltével szerzett újabb találatával máris előnyhöz juttatta csapatunkat (1:2). Innentől fogva már csupán az eredmény megtartására kellett törekednünk. A bravúr azonban végül elmaradt, a ráadás perceiben ugyanis a hazaiak ki tudták egyenlíteni az állás, így végül 2:2-re végződött a két csapat szombat délutáni rangadója.

Nagyon kevésre voltunk a remek tavaszi rajttól, a bravúros idegenbeli győzelemtől, azonban jelenlegi helyzetünkben ezt az egy apró pontocskát is meg kell becsülnünk, ugyanis minden bizonnyal még ez is sokat számíthat majd a végelszámolásnál.

Folytatás jövő szombaton, immáron hazai közegben. Akkor az utolsó előtti helyen szerénykedő Monor SE-t látjuk vendégül.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.02.23 (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Tápiószentmárton, Aranyszarvas SE Sporttelep

Aranyszarvas SE - FC Dabas II 2:2 (1:0)

FC Dabas II: Isztolyka Á (1) - Riesz D (2), Danyis A (4), Horváth K (5), Kőszegi Z Z (6), Holecz D (7), Bálint M (8), Fehér Á (11), Fodor G (12), Papp Gy (14), Antal D (17)

Csere: Fehér A (9), Gogolák K (78)

Gól: Molnár A (42'), Vörös P (90') ill. Antal D (47'), Antal D (53')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.02.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: Szolnoki MÁV FC - FC Dabas (2:1) *
 

Lejátszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket

Szombat délután megtartotta főpróbáját az FC Dabas NB III-as felnőtt kerete a jövő hétvégi Kecskeméti TE elleni bajnoki ütközetet megelőzőleg.
Az első játékrészt 1:0 arányban a hazai csapat nyerte, a második félidő pedig 1:1-es döntetlenre végződött, így összesítésben a Szolnoki MÁV diadalmaskodott 2:1 arányban. Egyetlen találatunk Takács Kornél nevéhez fűződött.
A hétvégi összecsapásból még továbbra sem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, az első igazi megmérettetés ugyanis a Kecskemét ellen jövő hétvégi bajnoki mérkőzés lesz. A 2:1-es vereség természetesen nem jó hír, azonban ahogy mondani szokták, a sikertelen főpróbát remélhetőleg sikeres előadás követi majd. Erős Károlynak és stábjának még egy hete van a frissítésre, taktikai elemek begyakorlására, tehát a végső simítások elvégzésére.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.02.23. (szombat, 13:00)
Helyszín: Szolnok

Szolnoki MÁV FC - FC Dabas 2:1 (1:0)
Gól: Takács K

 
 
2019.02.23.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U11
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna, 2370. Dabas Iskola u.5
Időpont: 2019. február 24. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 9:00-17:00

Csoportbeosztás / Lebonyolítási rend

Szabályzat / FC Dabas Téli Teremtorna Sorozat 2019

A
csoport:
-
Albertirsa
-
Dabas Alközpont
-
Pilis
-
Szalkszentmárton
-
Tiszakécske
B
csoport:
-
FC Dabas U11
-
FTC
-
Gödöllő
-
Soroksár
-
Taksony

kép nagyítása

 
 
2019.02.22.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U13
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: FCD Sportcsarnok, 2371. Dabas Pálya u.1
Időpont: 2019. február 23. (szombat)
A torna tervezett időtartama: 9:00-16:00

Csoportbeosztás / Lebonyolítási rend

Szabályzat / FC Dabas Téli Teremtorna Sorozat 2019

A
csoport:
-
Csepel
-
Dunakeszi Kinizsi I
-
Grund
-
Nagykáta
B
csoport:
-
Csep-Gól
-
Dunakeszi Kinizsi II
-
FC Dabas U13
-
Soroksár

kép nagyítása

 
 
2019.02.22.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. február 23-26.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szombat, 13:00
Szolnoki MÁV - FC Dabas
FC Dabas II
Szombat, 14:00
Aranyszarvas SE - FC Dabas II
FC Dabas Futsal
Hétfő, 21:15
FC Dabas Futsal - Zebegény-Garvittax
FC Dabas U17
Vasárnap, 11:00
FC Dabas U17 - Szeged
FC Dabas U15
Szombat, 10:00
FC Dabas U15 - Gödöllői SK
FC Dabas U14
Szombat, 12:00
FC Dabas U14 - Gödöllői SK
FC Dabas U13
Szombat, 9:00
FC Dabas Téli Teremtorna U13 - Sári
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:00
FC Dabas Téli Teremtorna U11 - OBO
     

 
 
2019.02.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III-as játékoskeret - 2018/2019. Tavasz szezon
 

Erős Károly vezetőedző és szakmai stábja az alábbi játékoskerettel veheti majd fel a küzdelmet a riválisokkal szemben az NB III Közép-csoport 2018/2019-as bajnoki szezonjának tavaszi mérkőzésein:

1.
Scheilinger György
1993.03.29.
kapus
2.
Sebestyén István
1998.04.26
kapus
3.
Csendes Péter Márton
1996.02.18.
védő
4.
Eördögh Levente
1994.02.23.
védő
5.
Földes Milán
1993.04.09.
védő
6.
Fritz Attila
1986.07.17.
védő
7.
Kiss Dávid
1998.02.10.
védő
8.
Molnár Péter
1998.05.26.
védő
9.
Molnár Sándor
1994.06.29.
védő
10.
Csepregi Richárd
1985.07.27.
középpályás
11.
Erős Ronald
1993.01.27.
középpályás
12.
Fitos László
1987.02.27.
középpályás
13.
Petric Branko
1987.03.17.
középpályás
14.
Sárközi Norbert
1993.03.05.
középpályás
15.
Szántó Gergő
1995.04.07.
középpályás
16.
Balanescu Dániel
1991.09.09.
támadó
17.
Crkvenjakov Dalibor
1988.10.31.
támadó
18.
Sándli Márk
1998.03.24.
támadó
19.
Seregy Tamás
1999.05.29.
támadó
20.
Szenes Bence
1994.02.02.
támadó
21.
Takács Kornél
1988.05.06.
támadó
stáb:
Erős Károly / Kerekes Barna / Fehér Ádám
   

 
 
2019.02.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas II játékoskeret - 2018/2019. Tavaszi szezon
 

Előreláthatólag az alább látható alap játékoskerettel vág majd neki Riesz Péter vezetőedző és stábja a Pest megye II. osztály 2018/2019-es tavaszi bajnoki ütközeteinek. Emellett természetesen amennyiben a helyzet úgy kívánja, az NB III-as csapatból és az U19-es korosztályból is érkezhet játékos az adott mérkőzéskeretben

1.
Gogolák Kristóf
1998.08.02.
kapus
2.
Isztolyka Ádám
2000.06.27.
kapus
3.
Bukovszki Máté
1994.12.10.
védő
4
Danyis Attila
1977.01.26.
védő
5.
Horváth Krisztián
1999.01.16.
védő
6.
Kmetyó Máté
1996.02.18.
védő
7.
Nyerges Patrik
1999.10.24.
védő
8.
Tokics Tamás
1996.07.30.
védő
9.
Bálint Mihály
1998.08.19.
középpályás
10.
Fehér Ádám
1983.05.30.
középpályás
11.
Fehér Attila
1972.04.16.
középpályás
12.
Fodor Gergely
2000.07.04.
középpályás
13.
Györgyövics István
1994.05.04.
középpályás
14.
Kőszegi Zoltán Zalán
2000.11.17.
középpályás
15.
Riesz Dávid
2001.05.07.
középpályás
16.
Tóth Levente
2000.07.12.
középpályás
17.
Antal Dominik
2000.02.07.
támadó
18.
Farkas Krisztián
1979.04.15.
támadó
19.
Holecz Dániel
2000.04.14.
támadó
20.
Papp György
1997.04.22.
támadó
stáb:
Riesz Péter / Tóth Ferenc / Farkas Krisztián
   

 
 
2019.02.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Játékosmozgás az NBIII-as keretben *
 

Bő egy héttel a bajnoki rajt előtt már lényegében véglegesnek tekinthető az FC Dabas NB III-as első csapatának játékoskerete. Makrai László és Tárkányi Gergő személyében két játékos távozott, Balanescu Dániel és Szántó Gergő pedig érkezett.

Edzői stáb (Kerekes Barna, Fehér Ádám, Erős Károly)

A minimális játékosmozgás tükrében kijelenthető, a téli átigazolási időszakban a klub abszolút a minőségre törekedett a mennyiség helyett. A csapat magja adott volt, jelenleg már szinte kivétel nélkül remek képességekkel rendelkező játékosok alkotják a teljes játékoskeretet, így Erős Károly és stábja kellemes helyzetben van, mivel lényegében majd minden posztra két olyan játékosa van, akik közül szinte mindegy, kit küld a pályára.

Ennek tükrében abszolút bizakodással várhatjuk a Kecskeméti TE elleni jövő hétvégi rajtot és természetesen a további komoly NB III megmérettetéseket is.

Távozók listája

#
Név
 
1.
Makrai László
 
2.
Tárkányi Gergő
 

 

Érkezők listája

#
Név
Honnan érkezett
1.
Balanescu Dániel
Monor SE
2.
Szántó Gergő
Iváncsa KSE
     

Balanescu Dániel / Szántó Gergő

 
 
2019.02.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II *
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a felkészülési időszakról és a további célokról és tervekről az alábbi információkat közölte:

"A felkészülést január elején kezdtük el, heti 3 edzéssel és 6 edzőmérkőzéssel tervezve. Sajnos a felkészülési mérkőzések közül két esetben nem tudott kiállni az ellenfél. Az edzéseinken az átlag létszám 22 fő, igaz ebben benne van az U19-es csapat is. Tudni kell, hogy most télen sokan fognak az U19-ből játszani az FC Dabas II-es csapatban, így összevontuk a két csapatot.

A felkészülést hárman irányítjuk (Riesz Péter, Tóth Ferenc, Farkas Krisztián). Mondanom sem kell, mennyivel jobb munkát lehet így végezni. Az edzőmeccseinken (Pilis 2, Dömsöd, Törtel, Dunavarsány) olykor jól, de ami számomra bizakodásra ad okot, hogy eredményesen játszottunk.

Igazolások terén tudtunk erősíteni! Sikerült visszahívni régi-új játékosunkat Farkas Krisztiánt. Rajta kívül leigazoltuk Taksonyból Antal Dominikot, akitől én személy szerint nagyon sokat várok. Reaktiváltuk Fehér Ádámot is, aki az NB III-as csapat erőnléti edzője, vele is sokat erősödtünk. Az RKSK csapatától sikerült leigazolni Papp Györgyöt, aki az NB III-as kerettel edz, de nálunk fog játszani. Valamint az U19-es csapatból felvittük Holecz Dánielt, Fodor Gergelyt, Tóth Leventét, Kőszegi Zoltánt. Mind a négyen tehetséges fiatalok, akikre bátran rábízhatok fontos feladatokat is.

Összességében erősödtünk, így úgy vélem már reális cél lehet a bentmaradás teljesítése. Ezt már Tápiószentmártonban bizonyítanunk kell az első fordulóban szombaton (február 23. - szombat, 14:00). Erős ellenfélnek ígérkezik az Tápiószentmárton, de az elvégzett munka és az új játékosok érkezés mégis bizakodásra ad okot. "

Bajnoki mérkőzések:

16. forduló:
2019. február 23. (szombat, 14:00)
Aranyszarvas SE - FC Dabas II

17. forduló:
2019. március 2. (szombat, 14:00)
FC Dabas II - Monor SE

18. forduló:
2019. március 9. (szombat, 14:30)
UFC Gyömrő - FC Dabas II

 
 
2019.02.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
FC Dabas - Üllői DSE

6:7 (3:2)

 
2019.02.18. (hétfő, 21:15)
Gól:
- Rutterschmid R (11')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Fodor G (12')
  Eredmények / Tabella - Rutterschmid R (14')
    - Rutterschmid R (28')
    - Holecz D (31')
    - Szeibert A (35')
     

 
 
2019.02.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas NB III
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi DMTK, illetőleg Törtel elleni felkészülési mérkőzéseket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A Dunaharaszti elleni mérkőzés 2:2 lett, a félidő 0:2 volt a DMTK-nak. Kissé bosszantott, hogy könnyű gólokat kaptunk. Az első félidőben egy kicsit tompábban játszottunk, amihez alighanem a szokatlanul meleg időjárás és a műfű is hozzájárult. A második játékrészben viszont picit felpörögtünk, egálra hoztuk a meccset és még akár nyerhettünk is volna.

Ami viszont a lényeg, hogy az elveink megvalósultak, a legfontosabb az volt, hogy azokat, amiket mi képviselünk, azok visszaköszönjenek. Ez pedig véleményem szerint teljesült is.

A Törtel elleni második mérkőzésen a Dabas II-ben is játszottak játékosok az NB III-as keretből. Le is rendezték az első félidőt, ami 3:0 lett az FC Dabas javára.

Van még két hetünk, élesítenünk kell magunkat, hogy a Kecskemét ellen már az eredmény is meg legyen. A 90 perc terhelést mindenki megkapta, úgyhogy ezt a célt, a megfelelő terhelést, szintén elértük. Sajnos volt még pár hiányzónk (Csendes Péter, Sárközi Norbert, Földes Milán, Takács Kornél), akik ha visszatérnek, még erősebbek lehetünk és még több variációs lehetőségünk lehet.

Ami a hétköznapokat illeti, lejöttünk a műfűről és ráálltunk a füves edzésekre. A Szolnok ellen jön szombaton a főpróba, majd jövő héten vasárnap már élesben kell bizonyítanunk a Kecskemét ellen."

FC Dabas - Dunaharaszti MTK 2:2 (0:2)
Gól: C Dalibor, Sándli M

FC Dabas - Törtel 4:2 (3:0)
Gól: Papp Gy, Szántó G, Szenes B, Angyal D

 
 
2019.02.18.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi Futsal 7 Vége megmérettetést követően az alábbi értékelést adta:

"Vasárnap az U11-es csapattal Kistarcsán jártunk a Futsal 7 Vége soron következő fordulójában.

Ellenfeleink a Jászberény, a Vác és a Rubeola FC voltak. Mind három mérkőzésünket megnyertük! Az első meccs első félidejének kivételével, magabiztos játékot produkáltak a srácok. Igazi csapatmunkát láttam a fiúktól. Mérkőzésről mérkőzésre magabiztosabban alkalmazták azokat a játékelemeket, amit edzéseken gyakorlunk, illetve amit az öltözőben átbeszéltünk.

Emellett a mai napon Petrányi Marci a kapuban sziporkázott, nagyszerűen védett. A mai napon Bokros Bertold, Jozic Márkó, és Volentér Laci emelkedett egy picit a többiek fölé, de büszke vagyok mindenkire, mert rég láttam ilyen éretten és jól játszani a fiúkat.

Gratulálok! Hajrá Dabas! "

FUTSAL 7 VÉGE (U11)
2019.02.17. (Kistarcsa, Kistarcsai Városi Sportközpont )

Jászberényi FC II - FC Dabas U11 0:2 (0:0)
MLSZ Jegyzőkönyv

FC Dabas U11 - Vác Futsal SE II 5:3 (3:3)
MLSZ Jegyzőkönyv

FC Dabas U11 - Rubeola FC Csömör 2:0 (1:0)
MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.02.17.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 

FUTSAL 7 VÉGE (U13)
2019.02.16. (Törökbálint, Törökbálinti Sportközpont )

Kincsem Lovaspark SE - FC Dabas U13 2:3 (0:1)
MLSZ Jegyzőkönyv

FC Dabas U13 - UTE II 0:13 (0:6)
MLSZ Jegyzőkönyv

Törökbálint LASE - FC Dabas U13 5:2 (4:2)
MLSZ Jegyzőkönyv

 

FUTSAL 7 VÉGE (U11)
2019.02.17. (Kistarcsa, Kistarcsai Városi Sportközpont )

Jászberényi FC II - FC Dabas U11 0:2 (0:0)
MLSZ Jegyzőkönyv

FC Dabas U11 - Vác Futsal SE II 5:3 (3:3)
MLSZ Jegyzőkönyv

FC Dabas U11 - Rubeola FC Csömör 2:0 (1:0)
MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.02.17.
www.fcdabas.hu
NŐI
Téli Teremtorna - Leány
 

Győzelemmel zárt Leány csapatunk

Hazai rendezésű teremtornán vett részt szombat délelőtt Leány csapatunk. Az FC Dabas mellett a Soroksár-FTC I és II, valamint a Tápiószőlős csapatai képviseltették magukat a FC Dabas által szervezett barátságos mini tornán.

Lányaink remekül szerepeltek, mindenkit megelőzve az első helyen végeztek. A második és harmadik helyen a Soroksár-FTC csapatai, míg a sereghajtó ezúttal a Tápiószőlős lett.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: FC Dabas Sportcsarnok, 2371. Dabas Pálya u.1
Időpont: 2019. február 16. (szombat)

Végeredmény - Leány
1.
FC Dabas
2.
Soroksár-FTC I
3.
Soroksár-FTC II
4.
Tápiószőlős

 
 
2019.02.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas NB III
 

Veretlenül megvívott nap

Az elmúlt hétvégéhez hasonlóan most szombaton is két felkészülési mérkőzést láthattak egymás után az FC Dabas szimpatizánsai a Sári Sportkomplexumban. Erős Károly ismét 90-90 percet próbált adni minden játékosának, így a terhelésre senkinek nem lehetett panasza.

Az első összecsapást NB III-as keretünk a szintén harmadosztályban szereplő Dunaharaszti MTK ellen vívta. Nagy meglepetésre, az első játékrészt a DMTK nyerte meg 2:0 arányban. A folytatásra azonban magára talált csapatunk, Crkvenjakov Dalibor és Sándli Márk találataival sikerült egalizálnunk és mivel több találat már nem esett, így végül 2:2-es döntetlennel zárult az első szombati mérkőzés.

A második összecsapást a Törtel ellen vívtuk, egy amolyan Dabas II néven futó vegyes csapattal, ahol a DMTK elleni kezdőcsapatból kimaradt NB III-as kerettagokkal kiegészülve lépett pályára Riesz Péter csapata. A győzelem nem lehetett kétséges, 3:0-ás első félidőt követően végül 4:2 arányban múltuk felül riválisunkat. Góljainkon Papp György, Szántó Gergő, Szenes Bence, illetőleg Angyal Dominik osztoztak.

A felkészülés a végéhez közelít, jövő hétvégén már a főpróba következik. A március 3-án esedékes Kecskeméti TE elleni bajnoki mérkőzést megelőzőleg, egy héttel korábban, február 23-án Szolnokon játssza utolsó felkészülési mérkőzését NB III-as első csapatunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.02.16. (szombat, 13:00 / 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Dunaharaszti MTK 2:2 (0:2)
Gól: C Dalibor, Sándli M

FC Dabas - Törtel 4:2 (3:0)
Gól: Papp Gy, Szántó G, Szenes B, Angyal D

 
 
2019.02.14.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. február 16-18.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szombat, 13:00
FC Dabas - Dunaharaszti MTK
FC Dabas II
Szombat, 15:00
FC Dabas II / NB III - Törtel
FC Dabas II
Vasárnap, 11:00
FC Dabas II - Dunavarsány
FC Dabas Leány
Szombat, 9:00
Téli teremtorna Leány - Dabas
FC Dabas Futsal
Hétfő, 21:15
FC Dabas Futsal - Üllői DSE
FC Dabas U17
Szombat, 12:00
Monor - FC Dabas U17
FC Dabas U15
Szombat, 11:00
FC Dabas U15 - Csepel
FC Dabas U13
Szombat, 9:05
Futsal 7 Vége U13 - Törökbálint
FC Dabas U11
Vasárnap, 12:30
Futsal 7 Vége U11 - Kistarcsa
     

 
 
2019.02.13.
pest.mlsz.hu
KLUB
Február 14-én zárul a téli átigazolási időszak
 

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Igazolási és Átigazolási Bizottsága ezúton tájékoztatja a tisztelt Pest megyei sportszervezetek vezetőit és képviselőt, hogy a 2018/2019-es versenyévadban a téli átigazolási időszak labdarúgásban és futsalban - valamennyi korosztályra vonatkozóan - egységesen január 15-én, kedden kezdődik és február 14-én, csütörtökön éjfélig tart.

További fontos információ, hogy az öregfiú, old boys, veterán korosztályokat, valamint a Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzatban meghatározott kedvezményes tranzakciókat leszámítva télen nincsen szabadon igazolható időszak, így csak az átadó sportszervezet hozzájárulásával hagyható jóvá az átigazolási kérelem. A beadott igazolási és átigazolási kérelmek érvényességének ideje változatlanul 30 nap, a hiánypótlásra is ezen időtartam alatt van mód és lehetőség. Az első ("szűz") igazolás elkészítésének feltétele a betöltött 5. életév.

Felnőtt működési költségtérítés ("A" táblázat):
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a téli átigazolási időszakban az amatőr férfi, női, valamint futsal 19 év feletti labdarúgó belföldi átigazolásakor, az átadó és az átvevő sportszervezet a jelen szabályzatban előre meghatározott maximum összeghatárig állapodhat meg az "A" táblázatnak (lásd lentebb) megfelelően, melynek összegéről az átadó sportszervezet írásban le is mondhat.

Utánpótlás működési költségtérítés ("B" táblázat):
Az amatőr 19 év alatti férfi utánpótlás labdarúgó (kivéve futsal, strandlabdarúgás) belföldi átigazolásakor minden esetben, minden átigazolási időszakban a "B" táblázatban(lásd lentebb) foglaltak szerinti összeg fizetendő az ott töltött éveknek megfelelően. Működési költségtérítésként elszámolható az a bajnoki év, amelyre a labdarúgó érvényes versenyengedéllyel rendelkezett és az adott bajnoki versenyévben hivatalos mérkőzésen pályára is lépett. A táblázatnál a sportszervezetek legmagasabb versenyeztetett utánpótlás korosztályának besorolása a mérvadó.

További hasznos linkek a kérelmek minél gördülékenyebb ügyintéséhez:

Működési költségtérítés A és B táblázatai

Útmutató IFA-ügyintézéshez

MLSZ PMI eljárási rendje

 
 
2019.02.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas NB III *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Dabas-Gyón FC, illetőleg Nagykőrösi Kinizsi elleni felkészülési mérkőzéseket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"A Dabas-Gyón elleni első félidő egy nagyon jó ritmusú, kiegyenlített játékot hozott. A Gyón erős volt labdabirtoklásban, de végig rajtuk voltunk és megpróbáltuk nyomás alatt tartani őket. Egyszer-kétszer azért kibújtak ebből és volt egy-két lehetőségük, de összességében megoldottuk a feladatunkat. Már az első játékrészben szereztünk két gólt, a második félidőben pedig, amikor a Gyón már elfáradt, jelentősen kiütközött a különbség a két csapat között.

Nagyon hasznos mérkőzés volt, mert egy olyan stílussal találkoztunk, amit mi is kedvelünk, kihozni a játékszert, labdát birtokolni és ez meg is nehezítette a dolgunkat. Természetesen a hat rúgott gólnak nagyon örülünk, meg annak, hogy látszódik, hogy a csapat az egyre jobb állapotban van. Az a fizikai munka, amit beléjük raktunk az már most látszik, a hátralevő három hétben az lesz a feladatunk, hogy a gyorsasági részt is bele kell tenni és akkor szerintem egy nagyon jó kis tavaszt produkálhatunk.

A második mérkőzést a Nagykőrös ellen vívtuk. Ezen az összecsapáson azok játszottak, akik kevesebb játéklehetőséget szoktak kapni, így egy amolyan vegyes csapattal vágtunk neki a 90 percnek. Végső soron itt is dicséret illeti a srácokat, mert behúzták a mérkőzést.

Ennek a hétvégének az volt a célja, hogy mindenki 90 perc játéklehetőséget kapjon, az idén először. Most szombaton is hasonló témában fogunk játszani a DMTK és a Törtel ellen, a Dabas II-vel kiegészülve. Jövő héten pedig jön a főpróba Szolnokon, utána pedig már éles meccs vár ránk a Kecskemét ellen. "

FC Dabas - Dabas-Gyón FC 6:1 (2:0)
Gól: Sándli M (4) , Molnár S, Szenes B

FC Dabas - Nagykőrösi Kinizsi 2:1 (1:1)
Gól: Szántó G, Takács K

 
 
2019.02.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
Vác Futsal SE - FC Dabas

13:2 (6:1)

 
2019.02.11. (hétfő, 20:00)
Gól:
- Hrumó B (9')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Holecz D (40')
  Eredmények / Tabella  
     

 
 
2019.02.10.
pest.mlsz.hu
FELNŐTT
Alap- és középfokú sportszervezői tanfolyamok indulnak
 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete alap- és középfokú sportmenedzseri tanfolyamot indít. Az alapfokú képzés, melynek jelentkezési feltétele a legalább középfokú iskolai végzettség megléte, március 5-én kezdődik és június 11-én ér véget, míg a középfokú képzés március 7-től május 30-ig tart.

Mindkét képzés önköltséges, és limitált létszámmal, maximálisan 25-25 fővel indul. Az alapfokú tanfolyam oktatási helyszíne Budapesten, az MLSZ Felnőttképzési Intézetében (1112 Budapest, Kánai út 2/d) lesz, míg a középfokú képzés esetében a már említett fővárosi helyszín mellett Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban, valamint az egyetemen is lesz oktatás.

Alapfokú képzés díja: 100.000 Ft +ÁFA

Középfokú képzés díja: 150.000 Ft + ÁFA

A tanfolyamokra március 1-jén 12 óráig lehet jelentkezni és regisztrálni Kovács Mariann, oktatási asszisztensnél a kovacs.mariann@mlsz.hu e-mail címen

Teljes cikk
 
2019.02.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas NB III *
 

Két mérkőzés, két győzelem

A szombati nap futball igazi csemegét tartogatott az FC Dabas szimpatizánsai számára. NB III-as keretünk ugyanis két mérkőzést is játszott a hétvége első napján.

Erős Károly játékosai előszőr a helyi riválissal, a Dabas-Gyón FC-vel mérkőztek meg. Sándli Márk tovább folytatta gólerős játékát, ami újabb 4! találatban mutatkozott meg. Rajta kívül még Molnár Sándor és Szenes Bence is be tudta venni ellenfelünk kapuját, így a 2:0-ás első félidőt követően végül magabiztos, 6:1-es győzelmet arattunk.

A nap másik összecsapásán a Nagykőrösi Kinizsi FC volt az ellenfelünk. Itt már egy kicsit szorosabb eredmény született, azonban a győzelmet ezen a találkozón is meg tudtuk szerezni. A félidei állás 1:1 volt, a második játékrészben pedig sikerült megszereznünk a győztes találatot, így végül 2:1 arányban hoztuk ezt mérkőzést is. Góljainkon ezúttal új szerzeményünk, Szántó Gergő, valamint rutinos nagy öregünk Takács Kornél osztoztak.

Folytatás jövő hétvégén a DMTK ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.02.09. (szombat, 13:30 / 15:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Dabas-Gyón FC 6:1 (2:0)
Gól: Sándli M (4) , Molnár S, Szenes B

FC Dabas - Nagykőrösi Kinizsi 2:1 (1:1)
Gól: Szántó G, Takács K

 
 
2018.12.12.
nb3foci.hu
FELNŐTT
ÉRTÉKELÉS (2018 ŐSZ) - NB III KÖZÉP CSOPORT
 

- FC DABAS: 5.hely
- 16 mérkőzés
- 7 győzelem
- 5 döntetlen
- 4 vereség
- 21 lőtt gól
- 20 kapott gól
- 26 pont

Mérleg: 16 7 5 4 21-20 26
Otthon: 8 5 0 3 12-14 15
Vendég: 8 2 5 1 9-6 11

Az előző bajnokságot a 6. helyen fejezte be a Dabas, egyelőre 1 helyet sikerült előre lépni, ami komoly eredmény, hiszen nagyon erős vetélytársaik vannak.

Remekül indították a szezont Pakson (0-3), de aztán jött a feketeleves. Hazai pályán nulla pont az újonc Kecskeméttel szemben (1-3), pedig a Dabas szerzett vezetést. Ezt követően gól nélkül zártak Hódmezővásárhelyen (0-0). A 4. fordulóban meglepő különbségű vereséget szenvedtek Dabason a Kozármisleny ellen (0-4), majd Dunaújvárosban is alulmaradtak (2-0). A következő otthoni meccsükön, a Szeged-Grosics ellen is elbuktak, zsinórban ez volt a harmadik kudarc (0-2). A 6. forduló után a 14. vagyis kiesőhelyen állt a csapat, de végül ezt már nem követte több vereség.

Pedig sokáig úgy nézett ki, hogy Iváncsáról is vesztesen térnek haza, de az utolsó percek embere, Takács Kornél, a 86. minutumban egyenlíteni tudott.

Ezt hazai pályán egy SZEOL elleni nagyon értékes győzelem követte, Crkvenjakov Dalibor góljával (1-0), majd Kispesten a Honvéd II. ellen ismét Dalibor volt a főszereplő, miután egyenlített, így sikerült hazavinni legalább 1 pontot (1-1).

A 10. fordulóban alaposan ráijesztettek a dabasi szurkolókra, hiszen az első félóra után már 4-0 volt az állás, de szoros lett a vége, mert a vendégek berámoltak 3 gólt (4-3). A győzelmet követően feljöttek a dabasiak a 11. helyre.

Ezt követően Pécsre látogattak, szinte végig a hazaiak vezettek, de a 85. percben ismét Takács Kornél volt a megmentő (1-1).

Október végén a Szekszárdot fogadták, amely ellen két korán szerzett góllal sikerült nyerniük (2-0).

Teljes cikk
 
2019.02.08.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. február 9-11.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szombat, 13:30
FC Dabas - Dabas-Gyón FC
FC Dabas NB III
Vasárnap, 15:30
FC Dabas - Nagykőrösi Kinizsi
FC Dabas II
Vasárnap, 11:00
FC Dabas II - Dömsödi SE
FC Dabas Futsal
Hétfő, 20:00
Vác Futsal SE - FC Dabas Futsal
FC Dabas U15
Szombat, 11:00
FC Dabas U15 - DMTK
FC Dabas U13
Szombat, 8:30
Téli Bozsik Torna U13 - Dabas
FC Dabas U11
Szombat, 8:30
Téli Bozsik Torna U11 - Dabas
     

 
 
2019.02.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - MTK II (2:2) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétközi MTK II elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Nyomást tudtunk gyakorolni az MTK fiataljaira, ennek köszönhetően nem is tudtak labdát birtokolni. Az elveink nagyon jól megvalósultak, a múlt heti tompaságból pedig már picit kilépett a csapat és időnként jól játszva, végül döntetlenre hoztuk le a mérkőzést. Játékban megvoltak a lehetőségeink, labdabirtoklásunk rendben volt, úgyhogy léptünk egyet előre.

Értelemszerűen a következő fázisba léptünk a terhelés szempontjából is. Kezdődnek a dinamikusabb, pörgősebb gyorsasági edzések. Hétvégén két mérkőzés vár még ránk a Dabas-Gyón és a Nagykőrös ellen, ahol minden játékosnak már egy teljes mérkőzésen kell majd teljesítenie."

FC Dabas - MTK II 2:2 (1:1)
Gól: Sándli M (2)

 
 
2019.02.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - MTK II (2:2) *
 

Döntetlen az MTK II ellen

Szerda este újabb felkészülési mérkőzést játszott NB III-as első keretünk. Erős Károly játékosai ezúttal az NB I-es MTK Budapest második csapata ellen léptek pályára. Játékosaink ezúttal már nem tűntek annyira fásultnak, mint a hétvégi, Jászberényi FC elleni összecsapáson, ennek köszönhetően pedig nem is lett vereség a történet vége. A sokat futó MTK-s fiatalokat nem engedtük kibontakozni, labdát birtokolni, így nem is tudtak mezőnyfölényt kialakítani. Sándli Márk mindkét játékrészben eredményes tudott lenni, a győzelemhez azonban sajnos ez a két találat sem volt elég, mivel a vendégeknek is kétszer sikerült bevenniük a kapunkat.

Hétvégén újabb erőpróba vár játékosainkra. A Dabas-Gyón és a Nagykőrös ellen már nem csupán egy félidő, hanem egy teljes mérkőzés, azaz 90 perc vár mindenkire. Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.02.06. (szerda, 18:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - MTK II 2:2 (1:1)
Gól: Sándli M (2)

 
 
2019.02.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Jászberényi FC (0:3)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Jászberényi FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Most jött ki igazából legjobban az elmúlt két hétnek a munkája. Félidőztek a játékosok. Nagyon monotonon, tompán játszottunk. Az azonban továbbra sem fontos, hogy mi lett az eredmény, hanem az volt ismét a lényeg, hogy a játékosok megfelelő terhelést kapjanak. Mentünk becsülettel, de most jól látszott, hogy mindenki a térdén jár.

Ezzel a találkozóval a kimondottan fizikai felkészítési részt lezártuk és most már jönnek a gyorsasági dolgok. Szépen lépegetünk előre, továbbra is az erőgyűjtésen van a fő hangsúly, illetve azon, hogy a játékosok mentálisan ezt el tudják viselni és amikor fáradtak, akkor is próbálják meg elvégezni, amit kérünk.

A héten egy picit már más jellegű munka van, egy kicsit megfordítottuk a hetet, most szombaton lesz a csúcsterhelés. Akkor ugyanis mindenki 90 percet fog játszani. 14 órától a Dabas-gyón, majd 16 órától a Nagykőrös lesz az ellenfelünk. A két összecsapással pedig ismét zárunk egy blokkot.

Az új játékosok szépen illeszkednek be. Úgy vélem, Balanescu Dániel és Szántó Gergő is erősítés lesz a csapatunknak, így pedig végre a keretünk is kialakult. Már nem is nagyon tervezünk további játékost leigazolni, bár mindig szokott jönni még valaki az utolsó pillanatban is, így még most sem mondhatjuk ki, hogy ez lesz a végleges keret.

Még van négy hetünk arra, hogy azt a munkát, amit beléjük raktunk, azt úgy beépítsük nekik a gyorsasági rész mellé, hogy tavasszal fizikálisan tényleg ne lehessen problémánk. "

FC Dabas - Jászberényi FC 0:3 (0:1)
Gól: -

 
 
2019.02.04.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U15 *
 

A Tiszakécske sikerével zárult a torna

Az U14-es korosztály után egy nappal, vasárnap az U15-ös fiatalok is megmérettették magukat az FC Dabas Téli Teremtorna sorozat következő állomásán.

Szombattal ellentétben itt már nyolc csapat részvételével, két csoportban zajlottak a küzdelmek. Nagy sajnálatunkra U15-ös csapatunk sajnos az egy évvel fiatalabbakhoz hasonlóan a mezőny második felében végzett.

A hazai rendezésű teremtornát végül a Tiszakécske nyerte meg, második helyen a Nagykáta végzett, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára az FC Budapest állhatott fel.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: FC Dabas Sportcsarnok, 2371. Dabas Pálya u.1
Időpont: 2019. február 03. (vasárnap)

Végeredmény - U15
1.
Tiszakécske
2.
Nagykáta
3.
FC Budapest
4.
Csep-Gól
5.
Örkény
6.
Pilis
7.
FC Dabas U15
8.
Csepel

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Gammer Dominik (Tiszakécske)
-
legjobb mezőnyjátékos: Miskolczi Gergő (Nagykáta)
-
gólkirály: Tomócsik Lálszló (Nagykáta)
-
legjobb HAZAI játékos: Bagyinszki Bence


További képek

 
 
2019.02.03.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 

FUTSAL 7 VÉGE (U13)
2019.02.03. (Monor, Monor Városi Sportcsarnok)

FC Dabas U13 - UFC Gyömrő II. 20:1 (7:1)
MLSZ Jegyzőkönyv

Gödöllői SK I. - FC Dabas U13 8:0 (5:0)
MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.02.03.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U14 *
 

Hatodik helyen zártuk a tornát

A hétvégén újabb állomásához érkezett az FC Dabas 2019-es Téli Teremtorna sorozata. A szombati napon az U14-es korosztály tornája került lebonyolításra. A helyszín ezúttal sem az OBO Aréna volt, hanem a nemrég átadott FC Dabas fedett Sportcsarnoka.

Hat csapat részvételével, körmérkőzéses rendszerben zajlottak a küzdelmek. A végső győzelmet az FC Budapest kaparintotta meg a Kelen SC elől. U14-es csapatunk sajnos nem tudott felállni a dobogóra, Fodor Gergő játékosai ezúttal a hatodik helyezést szerezték meg, de ahogy mondani szokták, nem mindig az eredmény az elsődleges.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: FC Dabas Sportcsarnok, 2371. Dabas Pálya u.1
Időpont: 2019. február 02. (szombat)

Végeredmény - U14
1.
FC Budapest
2.
Kelen SC
3.
FK Vinogradar
4.
Tápiószőlős
5.
Paksi Atomerőmű
6.
FC Dabas U14

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Szrapkó László (Tápiószőlős)
-
legjobb mezőnyjátékos: Molnár János (FC Budapest)
-
gólkirály: Molnár Gergő (FC Budapest)
-
legjobb HAZAI játékos: Bukovszki Áron


További képek

 
 
2019.02.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Jászberényi FC (0:3) *
 

A Jászberényi FC-t fogadtuk

Szombat délelőtt ismét pályán láthattuk NB III-as első keretünket. Erős Károly játékosai az elmúlt két hétben nem játszottak felkészülési mérkőzést, így a játékosokkal együtt, mi szimpatizánsok is már-már kiéhezve várhattuk a Jászberényi FC elleni ütközetet.

Játékosaink a csúcsterhelés időszakán vannak túl, ami azért érződött is a hétvégi találkozón. Az első félidő hajrájában bekapott gól következtében a vendég csapat fordulhatott némi előnnyel a második játékrészre. Szünetben sorcserét hajtott végre edzői stábunk, így a pályára lépő kerettagok lényegében ugyanazt a terhelést kaphatták meg mindannyian. Sajnos a második félidő is a Jászberénynek sikerült jobban, ellenfelünk további két találatot jegyezve végül 3:0 arányban diadalmaskodott a szombat délelőtti dabasi összecsapáson.

A végeredményre természetesen nem lehetünk büszkék, azonban továbbra is szem előtt kell tartanunk azt a dolgot, hogy nem a felkészülési mérkőzéseken kell kimagaslót alkotnunk, hanem majd a bajnokikon. Az erőgyűjtés időszaka lassan befejeződik, innentől már a frissítésé, a labdás és taktikai dolgoké lesz a főszerep.

A következő napokban játékosainknak felkészülési mérkőzéseken kell majd bizonyítaniuk. Előbb szerdán az MTK II ellen mérkőzünk meg, majd szombaton a Dabas-Gyónt és a Nagykőröst fogadjuk hazai pályán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.02.02. (szombat, 10:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Jászberényi FC 0:3 (0:1)
Gól: -

 
 
2019.01.01.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. február 2-4.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szombat, 10:00
FC Dabas - Jászberény
FC Dabas II
Vasárnap, 11:00
FC Dabas II - Pilis II
FC Dabas Futsal
Hétfő, 20:00
Jászberényi SE - FC Dabas Futsal
FC Dabas U15
Vasárnap, 11:00
FC Dabas Téli Teremtorna U15 - Dabas
FC Dabas U14
Szombat, 9:00
FC Dabas Téli Teremtorna U14 - Dabas
FC Dabas U13
Vasárnap, 8:00
FC Dabas U13 - UFC Gyömrő II. (F7V)
FC Dabas U13
Vasárnap, 8:45
Gödöllői SK I. - FC Dabas U13 (F7V)
     

 
 
2019.01.16.
www.fcdabas.hu
UP/NŐI
FC Dabas Téli Teremtorna (2019)
 

A 2019-es évben is megrendezésre kerül az "FC DABAS TÉLI TEREMTORNA" sorozata, amelynek az eddigiekhez képest már nem csupán az OBO Aréna (2370. Dabas, Iskola u.5) szolgál majd otthonául, hanem az FC Dabas nemrégiben létesült fedett Sportcsarnoka (2371. Dabas, Pálya u.1 )

A teremtornák a szokásoknak megfelelően január közepétől március elejéig kerülnek majd lebonyolításra az FC Dabas szervezésében.

Teremtorna szabályzat (2019)

Csapat
Teremtorna időpont
FC Dabas U19
2019. január 20.
vasárnap
FCD Sportcsarnok
FC Dabas U17
2019. január 19.
szombat
FCD Sportcsarnok
FC Dabas U15
2019. február 3.
vasárnap
FCD Sportcsarnok
FC Dabas U14
2019. február 2.
szombat
FCD Sportcsarnok
FC Dabas U13
2019. február 23.
szombat
FCD Sportcsarnok
FC Dabas U11
2019. február 24.
vasárnap
OBO Aréna
FC Dabas U9
2019. március 3.
vasárnap
OBO Aréna
FC Dabas U7
2019. március 3.
vasárnap
OBO Aréna
FC Dabas Leány U16
2019. február 16.
szombat
FCD Sportcsarnok

 

A plakát eredeti méretben