FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.11.30.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás (elmaradt bajnoki mérkőzés pótlása)
 
U14
FC Dabas U14 - Mezőkövesd-Zsóry SE
1:13 (1:5)
 
Gól:
- Bagyinszki B (37')
  2017.11.29 (szerda, 16:00)  
     

 
 
2017.11.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője csapatának őszi szereplését az alábbiak szerint értékelte:

" Az FC Dabas III a nyáron úgy indult neki a 2017/18-as szezonnak, hogy a dobogó 1-2. fokára próbáljon odaérni. A keretünk egy kicsit megváltozott. A tavalyi 24 fős létszám az őszi szezonra 18 főre csappant. Sajnos nyáron a nem elképzelt felkészülést tudtuk elvégezni, de két éve együtt van a társaság és ez részben garancia volt arra, hogy ott folytassuk az egész történetet, ahol tavasszal abbahagytunk. Az átszervezések folyamán egy másik csoportba kaptunk besorolást. Ebben a csoportban van 4-5 csapat, aki már évek óta harcol a bajnoki címért. Az őszi teljesítményünkkel mi is bejelentkeztünk a dobogó legfelső fokáért való harcba! 

Az ősszel mutatott teljesítményünk igazi csapatmunka volt. Sajnos a szezon első felében meglátszott az is, hogy eleinte a bajnokság alsó házába tartozó csapataival játszottunk. A könnyed mérkőzéseken néha sok góllal nyertünk, ami egy picit elkényelmesített minket. A Hernádi meccs volt az, amikor rádöbbentek a játékosok, hogy nem lesz minden mérkőzés olyan sima és könnyű. Még jó hogy észbe kaptunk, mert ezek után következtek a "rangadó" mérkőzések, amiket megmondom őszintén az Inárcs meccs kivételével magabiztosan hoztunk. Az Inárcs ellen sem volt probléma, de sajnos arra a mérkőzésre túlpörögtünk és ez egy kicsit görcsössé tette a csapatot. 

Remélem, hogy egy jó téli felkészüléssel megtudjuk tartani ezt a három pont előnyünket és a dobogó legfelső fokára fel tudunk állni a tavasz végeztével. Mert IGEN, meg szeretnénk nyerni a bajnokságot, azonban ez nem lesz könnyű, mert minden rangadót idegenben játsszuk. Azon leszünk, hogy ezt a történetet (amit 2 éve elkezdtünk) egy szép eredménnyel tegyük teljessé.

Az ősz folyamán voltak könnyebb mérkőzések (16:0 a Rebelog FC ellen), de volt olyan is, amin küzdöttünk és megpróbáltunk mindent, de csak a szerencsének is köszönhetjük a győzelmet (3:4 a Dánszentmiklós KSK ellen) és igen volt olyan is, amikor mindent a megbeszéltek szerint csinálva, csapatunk esélyt se adott ellenfelének (4:0 az Albertirsa ellen)

Gratulálok a srácoknak és köszönöm mindenkinek, aki segítette az őszi menetelésünket. Tavalyhoz képest sokkal fegyelmezettebbek voltunk, ami a sárga lapok terén is megmutatkozott.

GRATULÁLOK MINDEN JÁTÉKOSOMNAK AZ ŐSZI TELJESÍTMÉNYÉHEZ!

HAJRÁ DABAS! "

Számokban a csapat szereplése: 

- 1. helyezés
- 35 pont
- 11 győzelem
- 2 döntetlen
- 0 vereség
- 74 lőtt / 16 kapott gól

Házi góllövőlista:

1. Pribék Tibor (18 gól)
2. Tihany Dániel (15 gól)
3. Fodor Gergő (8 gól)

MLSZ Adatbank (Tabella / Eredmények / Góllövőlista...)

 
 
2017.11.28.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 *
 

Farkas Krisztián, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője az elmúlt hetek bajnoki szereplésével kapcsolatban az alábbi értékelést közölte:

FC Dabas - Veresegyház VSK (2:1)

" Ez volt az első rangadónk, 2 pont volt a csapatok között. Nagy különbség volt a két csapat között, mi játszottuk a focit, az ellenfél pedig lestaktikázott mégsem tudtuk kihasználni, mert figyelmetlenek és türelmetlenek voltunk.

Az első félidőben nem esett gól (0:0). A második játékrész elején sikerült kihasználnunk Duhaj Ádám rúgótechnikáját, szépen becsavar a sorfal felett egy szabadrúgást (1:0). Cseréltünk, beállt Dobler Márk, akitől azt kértük, hogy mivel lesezik az ellenfél, mutassa be a passzt és vigye be egyedül. Szenzációs egyéni akció után Dobler szép gólt lőtt (2:0). Azonnal gólt kaptunk a középkezdésből (2:1). Uraltuk a meccset, de nem tudtuk berúgni a helyzeteinket, ennél azért tudunk jobban játszani. Hozzáteszem gyorsabbak, labdabiztosabbak voltunk ellenfelünknél, rendre lemaradtak már a labdáról. Azt kell mondjam ámokfutásba kezdtek elkezdték lerugdosni játékosainkat. Jól cselező játékosunkat Jáger Dávidot is többször durván megrúgták. A mérkőzés végére kilencen maradtak, mégis majdnem egyenlítettek pedig 90%-ban nálunk volt a labda.

Az ilyen meccseket előbb le kell zárni, de végül is a 3 pont meg lett,  nem kérdéses, hogy megérdemelten. Egyértelműen a mi akaratunk érvényesült! Jó úton vagyunk továbbra is. Játsszuk a focit és ez nagyon fontos a Klub számára is. Látszik mit akarunk. "

Airnergy FC - FC Dabas (2:1)

" Itt már komoly tétre ment a mérkőzés. Ellenfelünk az 1. helyezett volt idegenben. Már az első percben kapusra vitte a labdát Duhaj Ádám, de mellérúgta. Ellenfelünk kontrára rendezkedett be, mégis egy szabadrúgás után szerezte meg a vezetést (1:0). Aztán a semmiből rúgtunk 16 méterről egy ritkán látható öngólt (2:0). A mai napon el kell ismerni, az első félidőben önmagunkhoz képest gyengén játszottunk, a helyzetek mégis előttünk adódtak. Mata Peti kihagyta a mérkőzés legnagyobb helyzetét.

A félidőben Tóth Feri edző társammal négyet cseréltünk, hátha megfordítjuk a meccset. Jáger Dávid sokat lendített a csapaton. A második félidőben az első helyezett csapat egyszerűen nem tudott átlépni a felezőn, hatalmas nyomást gyakoroltunk rájuk, de egyszerűen ezen a napon nem tudtunk gólt rúgni. Tudtuk, ha betalálunk akár meg is fordíthatjuk a meccset, csak kérdés mikor jön a gól. Aztán Jáger Dávid egyéni szólója és egy gyönyörű kényszerítő gólt eredményezett (2:1). Itt már nagyon nyomtunk, szinte száz százalékban nálunk volt a labda, egyszer mégis kibújt a szorításból ellenfelünk, de szerencsére kihagyta a ziccert. Nem szoktunk a bírókkal foglalkozni, de ellenfelünknél már kevesebben kellett volna legyenek a pályán. Az eredmény nem változott,  2:1 oda, pedig egyértelműen mi fociztunk.

És most jön a csavar, ellenfelünk nagyot hibázott, feketén játszott egy játékos - a meccset megóvtuk - a szabályok értelmében pedig miénk a 3 pont! Reméljük ez így is lesz, mert a szabályokat be kell tartani. "

FC Dabas - Pestszentimrei SK (6:1)

" Következett az utolsó mérkőzés. Büszkék vagyunk eddigi teljesítményünkre. Amióta Ferivel átvettük a (hitehagyott, edzetlen) csapatot, azóta 4 mérkőzés és 12 pont a mérlegünk. Persze kellett, hogy az Air Energie hibázzon. A csapat érdeme, hogy felállt, edzésre járt, küzdött és focizott. Megteremtette magának, hogy ha ezt a mérkőzést megnyerjük, akkor tavasszal akár a bajnoki címért is mehetünk. Ezt sulykoltuk a fejükbe a mérkőzés (újabb rangadó) előtt, hogy amennyiben nyerünk, akkor tavasszal a cél a bajnokság megnyerése lesz.

És akkor a rangadóról. Parádés játék, gyönyörű gólok! Egyszerűen nagyon jó volt ma a Dabas edzőjének lenni. Már a második percben egy rajzolt akció végén megszerezhettük volna a vezetést, de Mata Peti kihagyta a kihagyhatatlant. Szabadrúgásból szereztünk vezetést Balog Boti révén (1:0). Jáger egyéni szólója után (2:0). Aztán kaptunk egy buta gólt (2:1). Óriási nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. Sok mélységi és oldalpasszt alkalmaztunk. Szélén rendre megcsináltuk a 2-1-et, amiből sok beadás volt. Egy ilyen akcióra érkezett Kőszegi Zoli és hatalmas gólt rúgott a léc alá. A szünetben azt kértük, hogy ne álljunk le, élvezzék a játékot, sokat passzoljunk. Örömfoci lett belőle, Duhaj Ádi aki a szünetben jött be egy csodálatos akció végén rúgott gólt (4:1). A nézők is büszkék voltak a játékosokra, volt is miért. A végén (végre) Mata Peti is rúgott még 2 gólt. Megérdemelte, mert nagyon akart.

Boldogok voltunk a mérkőzés után, szenzációsan fociztunk! "

Összegzés

" Elvileg 3 pontra került az első hely, ha megkapjuk a jogos 3 pontunkat. Köszönöm Tóth Feri kollégámnak a sok segítséget, Ledő Lacinak is az önzetlen segítségét. A csapatnak a hozzáállást! Mindenki egyért küzdött, beállt a sorba, a cserék is rendre jól szálltak be. A vezérek szinte minden meccsen jól játszottak. Nem akarok nevekbe belemenni, a lényeg, hogy jól jöttünk ki az 5 meccsből (15 pont). További sok sikert kívánok a csapatnak, a kollégáknak és a vezetőknek is!

Hajrá Dabas! Az U19 előtt pedig emelem kalapom! "

 
 
2017.11.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Veterán
 
Veterán
FC Dabas - MLTC
4:1 (2:0)
 
2017.11.27. (hétfő, 19:00)
Gól:
- Horváth F (8')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Dobos J (22')
  Eredmények / Tabella - Szabó J (53')
    - Mráz J (69')
     

 
 
2017.11.27.
www.fcdabas.hu
KLUB
ÚJ IDŐPONT!!! FRADI-minibusz országjárás
 

Kedden délután érkezik a Fradi-minibusz Dabasra!

Mint ismeretes, november 13-án, a kedvezőtlen időjárási viszonyok következtében elmaradt a Fradi-minibusz dabasi látogatása. Azóta megállapításra került az új időpont, ami jövő kedd, tehát november 28. Délután 15:30 környékén érdemes tehát kilátogatnia az FC Dabas Sáriban található Sportkomplexumába azoknak a környékbeli FTC szimpatizánsoknak, akik ki szeretnék váltani szurkolói kártyájukat.

Időpont: 2017.11.28 (Kedd, 15:30)
Helyszín: FC Dabas Sporttelep

Az FTC szimpatizánsai immáron Dabason is kiválthatják Fradi szurkolói kártyájukat - akár a 3 éve bevezetett vénalenyomat megadásával kiváltható, A típusú, akár az új, B típusú kártyát. Utóbbi kiváltásakor nem kötelező a vénalenyomat rögzítése. A klub és a szurkolók megállapodásáról és a B típusú kártyáról ITT olvashat bővebben.

A szurkolói regisztrációhoz szükséges személyazonosság igazolására alkalmas, fényképes igazolvány, valamint a kitöltött regisztrációs adatlap, amely ITT tölthető le.

A szurkolói kártya kiváltása 1000 forintba kerül. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Fradi-minibusznál csak készpénzzel tudnak fizetni.

Ajánljuk továbbá újonnan regisztráló szurkolóinknak, hogy egyik helyszínen se hagyják az utolsó pillanatra a kártya kiváltását - a várható sorban állás miatt érdemes 1 órát szánni a regisztrációra.

A Fradi-minibusznál mérkőzésjegyet nem lehet vásárolni, viszont az ott kiváltott szurkolói kártya segítségével ezt szurkolóink megtehetik online felületünkön, ITT.

A Fradi-minibusz mellett természetesen a Groupama Aréna Jegy- és Regisztrációs Központjában is kiváltható mindkét típusú szurkolói kártya.

További információk

forrás: www.fradi.hu

 
 
2017.11.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Budapest Honvéd-MFA II - FC Dabas (4:3) *
 

A Budapest Honvéd otthonából is pont nélkül voltunk kénytelenek távozni

Az idény nagy részében fantasztikus teljesítményt nyújtott NB III-as első csapatunk, azonban ahogy a szezon eleje, úgy a vége sem úgy sikeredett, ahogy azt előzetesen elképzeltük.

Két héttel ezelőtt minden kétséget kizárólag a csoport egyik, ha nem a legjobb formában lévő csapataként várhattuk a Pécsi MFC elleni szuperrangadót. Azóta azonban sem a PMFC, sem a SZEOL SC, sem pedig a Budapest Honvéd II ellen nem sikerült nemhogy győznünk, de még döntetlent sem elérni. Úgy fest némileg elfáradtak fiaink, ami valamilyen szinten érthető is, szinte képtelenség 13-14 mérkőzésen keresztül folyamatosan kimagasló formát nyújtani, ami ráadásul kiemelkedő eredményességgel is párosul.

A tíz mérkőzéses veretlenségi sorozat tükrében kissé csalódásként élhető meg ez a három elveszített mérkőzés, azonban, ha a tabellán elfoglalt helyezésünket nézzük és a realitást, akkor elmondható, nem lehetünk elégedetlenek az őszi szereplésünkkel. Csapatunk az utolsó helyről küzdötte fel magát oda, hogy a bajnokság egyik legnagyobb esélyese, a PMFC ellen már rangadóról beszélhettünk, ami mindenképpen dicsérendő dolog. A múlton már felesleges dolog rágódni, most a pihenés és feltöltődés időszaka következik játékosaink számára, hogy aztán január elejétől újult erővel, a keretet egyben tartva nekivághassunk egy szép és hasonlóan sikeres tavaszi szezonnak.

A Honvéd elleni mérkőzésre rátérve jól kezdődött az összecsapás, ugyanis Mundi Roland révén már igen hamar, a 6. percben megszereztük a vezetést (0:1). Innentől kezdve azonban már túl sok örömünk nem volt a mérkőzésben. A hazaiak a 19. majd a 21. végül a 29. percben is bevették kapunkat, így tíz perc leforgása alatt nemhogy megfordították a mérkőzést, de egyben jelentős előny birtokába is kerültek (3:1). A fordulást követően tovább nőtt a Honvéd előny (4:1), így Erős Károlynak nem volt más választási lehetősége, hármas cserét végrehajtva megpróbálja felrázni csapatát. Ez részben sikerült is, mivel előbb a 77. percben Takács Kornélnak sikerült szépítenie (4:2), majd a 91. percben Fritz Attila góljának köszönhetően már csupán egy lépésnyire voltunk az egyenlítéstől (4:3), azonban többre már sajnos nem futotta erőnkből, így mondhatni nagy meglepetésre a 12. helyezett Budapest Honvéd le tudta győzni NB III-as első csapatunkat.

Folytatás jövő tavasszal...

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.26 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Budapest

Budapest Honvéd-MFA II - FC Dabas 4:3 (3:1)

FC Dabas: Sebestyén I - Sárközi, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Erős R, Szűcs L, Csepregi R, Mundi R, Sándli M

Csere: Scheilinger Gy, C Dalibor, Komoróczi K, Csordás S, Kiss D, Lázár T, Takács K

Gól: Rózsahegyi D (19'), Májer M (21'), Lukács D (29'), Lukács D (52') ill. Mundi R (6'), Takács K (77'), Fritz A (91')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.11.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 16. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.11.26.
Budapest Honvéd-MFA II
-
FC Dabas
4 : 3
Paksi FC II
-
Mórahalom VSE
2 : 1
Hódmezővásárhelyi FC
-
Dunaújváros PASE
0 : 2
 
 
2017.11.26.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Pestszentimrei SK 4:0 (2:0) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Pestszentimrei SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Az első 45 percünk a félévünk legjobb teljesítményét hozta. Patent volt minden, már csak a ziccerek java maradt ki, de ennek ellenére is két gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre. Nagyon jó mentalitással futballoztunk, ahol szikrázott körülöttünk minden és végre a jó játék is párosult vele. A 2. félidőben folytatódott a lendületes játékunk, ahol végérvényesen eldöntöttük a meccset. Az utolsó 20 percre visszaálltunk és melységben zártabbá tettük a csapatunkat, amelynek a célja a biztos győzelem megtartása volt. A hét cserének köszönhetően frissek maradtunk, de már óvatosabb játékot játszottunk, ahol az addig jól működő letámadásokat felváltottuk a kivárásra es átengedtük a kezdeményezést az ellenfelünknek, amellyel gazdaságos periódust produkáltunk, szervezetten.

A mai napon a 4. helyen tanyázó ellenfelünket minden poszton meg tudtuk verni, amelyhez gratulálok.

Szép befejezése volt ez a szezonnak, minden a helyére került! Hajrá FC Dabas!"

FC Dabas U17 - Pestszentimrei SK 4:0 (2:0)
Gól: Vörös T (12'), Czili B (28'), Vörös T (65'), Farkas Cs (68')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.25.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
FC Dabas U19 - Pestszentimrei SK
6:1 (3:1)
 
Gól:
- Balog B (10')
    - Nagy-Jáger D (23')
    - Kőszegi Z Z (39')
    - Mata P (65')
    - Duhaj Á (80')
    - Mata P (90')
     
U17
FC Dabas U17 - Pestszentimrei SK
4:0 (2:0)
 
Gól:
- Vörös T (12')
    - Czili B (28')
    - Vörös T (65')
    - Farkas Cs (68')
     
U15
Nagykáta SE - FC Dabas U15
0:0 (0:0)
 
Gól:
-
     
U14
Nagykáta SE - FC Dabas U14
7:0 (6:0)
 
Gól:
-
     

 
 
2017.11.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 16. Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2017.11.25.
Pécsi MFC
-
SZEOL SC
2 : 0
Vecsési FC
-
Makó FC
0 : 2
Szentlőrinc SE
-
RKSK
1 : 0
Szekszárdi UFC
-
Duna-Aszfalt TVSE
0 : 2
Iváncsa KSE
-
Kozármisleny FC
2 : 0
 
 
2017.11.23.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. november 25-28.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:00
Budapest-Honvéd MFA II - FC Dabas
FC Dabas Futsal
Kedd, 21:15
FC Dabas - Asterix SC-Érd
FC Dabas Veterán
Hétfő, 19:00
FC Dabas - MLTC
FC Dabas U19
Szombat, 12:00
FC Dabas U19 - Pestszentimrei SK
FC Dabas U17
Szombat, 10:00
FC Dabas U17 - Pestszentimrei SK
FC Dabas U15
Szombat, 12:00
Nagykáta SE - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Szombat, 10:00
Nagykáta SE - FC Dabas U14
FC Dabas U13
Kedd, 15:30
Bozsik Alközponti Torna U13 (Dabas)
FC Dabas U11
Kedd, 15:30
Bozsik Alközponti Torna U11 (Dabas)
     

 
 
2017.11.22.
www.fcdabas.hu
UP/NŐI
FC Dabas Téli Teremtorna (2018)
 

Ahogy azt már az előző években megszokhattuk, a téli felkészülés szerves részeként teremtornákon is részt vesznek utánpótlás és női csapataink. A 2018-as évben is megrendezésre kerül az "FC DABAS TÉLI TEREMTORNA" sorozata, amelynek az eddigiekhez hasonlóan idén is az OBO Aréna (2370. Dabas, Iskola u.5) szolgál otthonául. A teremtornák január közepétől március elejéig kerülnek lebonyolításra az FC Dabas szervezésében.

Letölthető dokumentumok:

- Nevezési lap

- Szabályzat

Csapat
Teremtorna időpont
FC Dabas U19
2018. január 13.
szombat
FC Dabas U17
2018. január 14.
vasárnap
FC Dabas U15
2018. január 21.
vasárnap
FC Dabas U14
2018. január 20.
szombat
FC Dabas U13
2018. február 10.
szombat
FC Dabas U11
2018. február 11.
vasárnap
FC Dabas U9
2018. március 4.
vasárnap
FC Dabas U7
2018. március 4.
vasárnap
FC Dabas Leány U16
2018. február 25.
vasárnap

 

 
 
2017.11.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Vasadi RSC - FC Dabas III (0:4) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Vasad elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Az utolsó őszi mérkőzésünket Vasadon játszottuk. Egy kellemetlen pálya és ellenfél várt ránk. A mérkőzést magabiztos játékkal 4:0 arányban megnyertük. Ezzel bebiztosítottuk az őszi első helyünket. 

A mérkőzés után a csapat visszatért az ÉKÜ pályára és ott elfogyasztotta a Tihanyi László álltal felajánlott Csülkös babos káposztát. Köszönjük szépen a csapat nevében, nagyon finom volt.

GRATULÁLOK A CSAPATNAK AZ ŐSZI ELSŐ HELYHEZ, ÉS AHHOZ, HOGY EZT VERETLENÜL CSINÁLTUK MEG! A történet folytatódik tavasszal. HAJRÁ DABAS! "

Vasadi RSC - FC Dabas III 0:4 (0:2)
Gól: - ill. Fehér A (18'), Tihany D (36'), Pribék T (53'), Bukovszki B (64')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.11.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Veterán
 
Veterán
FC Dabas - BEAC
3:1 (1:0)
 
2017.11.21. (kedd, 19:00)
Gól:
- Zelenka L (2')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Zelenka L (45')
  Eredmények / Tabella - Szabó J (46')
     

 
 
2017.11.21.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas Leány U16 - Monor SE (2:0) *
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a Monor elleni mérkőzésüket követően az alábbiak értékelést közölte:

" Lezárult az őszi szezon. November 11-én, szombaton, hazai pályán a Monor csapata ellen játszottuk a szezon utolsó bajnoki mérkőzését. Tudtuk, ha teljes kerettel tud hozzánk érkezni a Monor, igen csak komoly mérkőzésre számíthatunk. így is lett.

Szinpatikus, stabil, egységes, jó erőt képviselő ellenfél, jó iramú mérkőzés, helyzetek itt is ott is. A 8. percben Gendur Gina gyönyörű találatával megszereztük a vezetést. Az egy gólos előnyünket a második félidőre is megtartottuk, de lehetett látni, hogy ellenfelünk - ha csak egy kicsit is lankad a figyelmünk - kiegyenlíthet, mi több, megszerezheti a vezetést. A 65. percben Horváth Vivien talált a kapuba, így 2:0, de még mindig nem pihenhettünk. A Monor csapata egy pillanatra sem adta fel, nagy veszélyt jelentettek a kapunkra. Itt említeném meg kapusunkat, Rónyai Gabriellát, aki a mostani mérkőzésen megmutathatta, mit tud. Fantasztikus védéseivel hozzásegítette csapatunkat a győzelemhez.

Ez a mérkőzés minden tekintetben kiemelendő és emlékezetes lesz minden játékosunknak és nekem is! Minden játékosunktól egytől egyig elképesztő játékot, kitartást, akarást láthattunk... mondhatom azt, hogy most játszottunk a legjobban. Egységesek voltunk. Tudtuk mit akarunk.

Elképesztő volt a szurkolótáborunk is. Nagyon sok szülő kilátogatott erre a mérkőzésre, és olyan töltetet adtak a lányoknak...hatalmas taps és éljenzés közepette sétálhattunk le a pályáról. Köszönjük Nektek!

És amitől számomra még különlegesebb volt ez a mérkőzés, és milyen érdekes, hogy pont az utolsó lett a szezonban, hogy a Monor csapatának az edzője Pirót Tercsi barátnőm. Nagyon jó munkát végez a csapatával, és elismerést érdemelnek, igazán jó mérkőzés volt egy nagyon jó csapat ellen.

Szeretnénk megköszönni a vezetőségnek, illetve Basa Zsuzsinak és Basa Attilának, hogy elkészítették a vacsoránkat. Nagyon finom volt!

Külön gratulálok csapatkapitányunknak, Horváth Viviennek, aki az őszi szezonban 29-szer talált ellenfeleink hálójába, ezzel magasan vezeti bajnokságunk góllövőlistáját. Gratulálok az egész csapatnak, kitartásuk, akarásuk meghozta az őszi szezonban a 2. helyet. Elképesztőek vagytok lányok, minden elismerés a tiétek!

Hajrá Dabas! "

FC Dabas U16 - Monor SE 2:0 (1:0)
Gól: Gendur G A (8'), Horváth V E (65')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.21.
www.fcdabas.hu
KLUB
Dabasi GÓL-helyzet *
 

Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványát az alábbi linkre vagy a címlapra kattintva Online formában is megtekintheti.

Dabasi GÓL-helyzet - II. évfolyam, 15. szám

Ízelítő a tartalomból:

- FC Dabas Leány U16 (Nagyon jól zártuk az őszi szezont...)
- Alközponti tábor - Dabas (Kun István, régiós szakmai vezető válaszolt kérdéseinkre az U12/U13-as korosztály (2005-2006-os születésűek) táboroztatásáról)
- Alközponti tábor - Dabas (A résztvevő játékosokat kérdeztük...)
- Csapataink hírei (Erős Károly, az FC Dabas NB III vezetőedzője
nyilatkozik az elmúlt két bajnoki forduló után)

- Csapataink hírei (Dabas II - Csúszós a banánhéj)
- Amerikai Futball (SPARKS)

 
 
2017.11.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: SZEOL SC - FC Dabas (1:0) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a SZEOL elleni bajnoki rangadót követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Sajnálhatjuk, hogy nem tudtunk pontot szerezni a mérkőzésen, mivel a lehetőségeink adottak voltak. Az őszintét megvallva, több góllal kellett volna nyernünk, azonban a 3-4 kínálkozó lehetőségeink egyikét sem sikerült gólra váltanunk. Ezt követően, ahogy az ilyenkor lenni szokott, ellenfelünk az egyetlen adódó lehetőségét kihasználta, amivel meg is nyerte az összecsapást.

Rendkívül csalódottak vagyunk, mert úgy gondolom jobban játszottunk a hazaiaknál, de a labdarúgást gólokra játsszák, azt azonban nem sikerült lőnünk egyet sem ezen a napon. Tanulni kell ebből a mérkőzésből is, ugyanis nem szabad még egyszer így elbukni egy ilyen rangadót.

Az őszi szezonnak ugyan vége, azonban a téli pihenő előtt még van egy fontos feladatunk. A fiúk még nem engedhetnek ki, ugyanis a Honvéd II ellen még van egy tavaszról előrehozott bajnoki mérkőzésünk, amit ráadásul ismét idegenben vagyunk kénytelenek lejátszani. A Honvéd ellen sosem egyszerű nyerni, azonban a célunk egyértelműen a győzelem kiharcolása, amivel némiképp feledtetni tudnánk az elmúlt két fordulót."

SZEOL SC - FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól: Beretka P (80') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.20.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Airnergy FC - FC Dabas U17 2:3 (1:0) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az Airnergy FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Végigtámadtuk a meccset, ahol a helyzetek sokaságát hagytuk ki, amelyre ellenfelünk a semmiből két pontrúgásból gólokat szerzett. Mondhatni, gagyi gólokat kaptunk. A 65. perctől el kellett kezdenünk gólokat gyártani, mert különben csúfos a vége. Ez hamar sikerült is, amely így meccsben tartott minket. Érezhető volt, hogy jó erőben vagyunk és tudunk zakatolni a hajrára, ahol ugyan sok esetben a kapufáról kifele pattant a labda, de tettük becsületesen a dolgunkat, ahogy azt kell. A nyomás megtörte ellenfelünket, amely az egyenlítéshez és a 90. percben szerzett győztes találathoz vezetett.

Nehéz győzelem, ami sokkal könnyebbre is sikeredhetett volna. Ehhez viszont maximális koncentráció kell. A nagyobb arányú győzelem elmaradt, de a három pont sorsa nem megkérdőjelezhető. A két csapat között ettől jóval nagyobb különbség volt a javunkra, azonban ez nem mutatkozott meg gólokban. A kezdőcsapatunkban 7 fő, 2002-es U-16-os játékos szerepelt, amely intő jel lehet az idősebbeknek is!

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Dabas! "

Airnergy FC - FC Dabas U17 2:3 (1:0)
Gól: Vörös T (63'), Pekker G L (69'), Szőrös M (90')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: SZEOL SC - FC Dabas (1:0) *
 

Ismét pont nélkül maradtunk

Sajnos az elmúlt hétvégi PMFC elleni dabasi rangadónkat követően a SZEOL elleni derbit is vereséggel zárta NB III-as csapatunk. A tíz veretlenül megvívott bajnoki összecsapás úgy fest, elég sokat kivett játékosainkból és az őszi szezon végére kissé elfáradtunk. Ettől függetlenül még mindig az előkelő 5. helyet birtokolhatjuk, azonban a nagy menetelés közepette már a dobogó is ott lebeghetett a szemünk előtt. Erről idén még le kell mondanunk, azonban, ha a tavaszi szezonban is hasonló jó szériát tudunk produkálni, mint idén, akkor akár még az is összejöhet a szezon végeztével.

A SZEOL SC elleni összecsapáson mindössze egy gól döntött a három pont sorsáról és ezt sajnos a hazaiaknak sikerül elérniük. A 80. percig jól tartottuk magunkat, akkor azonban érkezett Beretka Péter és találata lényegében mindent vitt (1:0). A hátralevő időben már nem tudtunk válaszolni a hazaiak vezető góljára, így minimális vereséggel kellett Szegedről hazatérnünk.

Az őszi szezon ezzel a mérkőzéssel véget is ért, azonban az idei megmérettetések sora még nem. A tavaszi szezonból ugyanis egy fordulót még lejátszanak a csapatok a 2017-es esztendőben, így még egy mérkőzésnyi koncentrációra és kitartásra szükségünk lesz.

A Budapest Honvéd-MFA II ellen idegenben zárjuk az idei évet, akik ellen (két elveszített bajnoki mérkőzést követően) természetesen szeretnénk a győzelmet és a vele járó három pontot megszerezni.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.19 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Szeged

SZEOL SC - FC Dabas 1:0 (0:0)

FC Dabas: Sebestyén I - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Erős R, Sárközi N, Csepregi R, Sándli M, C Dalibor

Csere: Scheilinger Gy, Szűcs L, Mundi R, Csordás S, Kiss D, Kiss V

Gól: Beretka P (80') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Tápiószecső FC (1:0) *
 

Győzelemmel zárt kettes csapatunk

Minden jó, ha vége jó, tartja a mondás. Kucsák István csapata a viszontagságos őszi szezon végét azért csak győzelemmel zárta, így valamelyest jobb szájízzel vághat majd neki a téli felkészülésének.

Hatpontos mérkőzésre készültünk, ahol a tét az volt, fel tudunk-e zárkózni a Tápiószecső és a középmezőny végéhez egy esetleges győzelemmel, avagy teljesen leszakadva, az életünkért harcolva várhatjuk majd a 2018-as folytatást.

A három pont megszerzése összejött, arról azonban lényegében felesleges beszélnünk, hogy hogyan. Elég, ha annyit elárulunk, hogy a 93. percben sikerült kicsikarnunk a győzelmet. Ezúttal is házi gólkirályunk, rutinos nagy öregünk, Danyis Attila volt a megmentő, aki még negyvenen felül is vezéregyéniségként cipeli hátán csapatát.

A tisztes szezonzárás tehát összejött, azonban azzal alighanem mindenki tisztában van, hogy a tavaszi szezonban ennél jóval több kell, ha bent szeretne maradni a csapat a Megye I. osztályban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.19 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Tápiószecső FC 1:0 (0:0)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Kovacsik T, Botlik G, Lzár T, Danyis A, Huszti Á, Farkas R, Komoróczi K, Gáspár T, Dabasi K, Varga B

Csere: Isztolyka Á, Filyó G, Farkas K, Kucsák I, Kovács R, Ubornyák J

Gól: Danyis A (93') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.19
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Vasadi RSC - FC Dabas III (0:4) *
 

Veretlenül (őszi) bajnok az FC Dabas III

Ledő László csapata utolsó idei tétmérkőzésén a középmezőnyben helyet foglaló Vasadi RSC vendégszeretetét élvezhette. Éllovasként egyértelműen az összecsapás esélyeseként léphettünk pályára vasárnap délután.

Játékosaink ezúttal sem okoztak csalódást. Az utolsó bajnoki mérkőzésen sem szakadt meg remekbe szabott veretlenségi sorozatunk, 2:0-ás félidei vezetésünket lemásolva végül magabiztos 4:0 arányú győzelmet arattunk, amivel természetesen továbbra is az élen maradtunk, így őszi bajnokként kezdhetjük majd a téli felkészülést és várhatjuk a tavaszi folytatást. Előnyünk mindössze három pont az Inárcs VSE-vel szemben, így nem adhatjuk majd alább jövőre sem, azonban ha ezt a teljesítményt 2018-ban is produkálni tudjuk, akkor szép tavasznak nézhetünk elébe.

A mérkőzésre térve Fehér Attila 18. percben szerzett találatával már az első negyedóra végére előnybe kerültünk (0:1), amit Tihany Dániel révén a 36. percben sikerült megdupláznunk (0:2). A második játékrészben előbb Pribék Tibor volt eredményes az 53. percben (0:3), majd tíz percre rá Bukovszki Gábor is betalált (0:4). Ennek köszönhetően szűk fél órával a lefújás előtt már minden lényeges dolog eldőlt, így egy kellemes örömfocival búcsúztathattuk az idei évet.

Folytatás tavasszal, a cél pedig nem lehet más, mint a BAJNOKI CÍM elhódítása!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.19 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Vasad

Vasadi RSC - FC Dabas III 0:4 (0:2)

FC Dabas III: Volenszki G - Bálint G, Szabados K, Fehér A, Kmetyó M, Zelovics A, Bálint Z, Pribék T, Laczkó Z, Bukovszki B, Tihany D

Csere: Ledő L, Györgyövics I, Palásti D, Bálint M, Rutterschmid K, Mráz I, Gogolák J

Gól: - ill. Fehér A (18'), Tihany D (36'), Pribék T (53'), Bukovszki B (64')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 15. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.11.19.
SZEOL SC
-
FC Dabas
1 : 0
Hódmezővásárhelyi FC
-
RKSK
1 : 2
Paksi FC II
-
Makó FC
4 : 0
Budapest Honvéd-MFA II
-
Mórahalom VSE
4 : 0
 
 
2017.11.18.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
Airnergy FC - FC Dabas U19
2:1 (2:0)
 
Gól:
- Nagy-Jáger D (84')
     
U17
Airnergy FC - FC Dabas U17
2:3 (1:0)
 
Gól:
- Vörös T (63')
    - Pekker G L (69')
    - Szőrös M (90')
     
U15
FC Dabas U15 - Gyöngyösi AK
2:1 (1:0)
 
Gól:
- Zsákai P J (27')
    - Gáspár Zs (54')
     
U14
FC Dabas U14 - Gyöngyösi AK
1:10 (0:2)
 
Gól:
- Kocsir K (73')
     

 
 
2017.11.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 15. Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2017.11.18.
Szekszárdi UFC
-
Kozármisleny FC
1 : 1
Szentlőrinc SE
-
Duna-Aszfalt TVSE
0 : 0
Vecsési FC
-
Dunaújváros PASE
0 : 1
Pécsi MFC
-
Iváncsa KSE
2 : 2
 
 
2017.11.17.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. november 18-21.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:00
SZEOL SC - FC Dabas
FC Dabas II
Vasárnap, 13:00
FC Dabas II - Tápiószecső FC
FC Dabas III
Vasárnap, 13:00
Vasadi RSC - FC Dabas III
FC Dabas Futsal
Hétfő, 19:00
Kartal SE - FC Dabas
FC Dabas Veterán
Kedd, 20:00
FC Dabas - BEAC
FC Dabas U19
Szombat, 15:00
Airnergy FC - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Szombat, 13:00
Airnergy FC - FC Dabas U17
FC Dabas U15
Szombat, 12:00
FC Dabas U15 - Gyöngyösi AK
FC Dabas U14
Szombat, 10:00
FC Dabas U14 - Gyöngyösi AK
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:30
Megyei Kiemelt Bozsik Torna U11 - Budaörs
     

 
 
2017.11.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: SZEOL SC - FC Dabas *
 

Egy újabb riválisunkkal mérhetjük össze tudásunkat

NB III-as első csapatunk tekintélyt parancsoló győzelmi és veretlenségi sorozata ugyan megszakadt az elmúlt hétvégén a Pécs elleni hazai összecsapáson, azonban ettől függetlenül továbbra is tart még a szezon, Erős Károlyék pedig természetesen újabb pontért/pontokért szeretnének harcba szállni a 15. fordulóban is.

Az elmúlt hétvégéhez hasonlóan ezúttal is rangadóra kell felkészülnünk, igaz soros ellenfelünk nem áll a dobogón (4. hely), azonban a Pécshez, Tiszakécskéhez és a Dunaújvároshoz hasonlóan szintén kiemelkedően szerepel az őszi szezonban. Egy helyezés és mindössze egy bajnoki pont választ el minket a szegedi illetőségű SZEOL SC-től, így roppant fontos összecsapás előtt állunk. A párharc győztese továbbra is versenyben maradhat a dobogóért vívott csatározásban, a vesztes azonban jelentősen leszakadhat az élbolytól és az Iváncsa (szintén) remek szereplésének köszönhetően akár még a 6. helyre is visszacsúszhat.

A mérkőzéssel kapcsolatban sajnos azt is meg kell jegyeznünk, hogy a SZEOL SC kiválóan szerepel hazai pályán, házigazdaként az eddigi mérkőzéseit kivétel nélkül megnyerte. Idegenben már közel sem ilyen jó a mérlegük, de jelen esetben erről kár is beszélnünk, mivel Szegeden lesz az összecsapás és nem Dabason.

Ettől függetlenül továbbra is bíznunk kell csapatunkban, a mérkőzéssel kapcsolatban pedig nem lehet más célunk, mint egy a győzelem és a vele járó három bajnoki pont kiharcolása.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: SZEOL SC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.19. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Szeged

 
 
2017.11.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas II - Tápiószecső FC *
 

Győzelemmel zárná a szezont kettes csapatunk

Elérkezett a bajnokság első felének hajrája, a záró fordulójában a Tápiószecső FC látogat Dabasra. Soros ellenfelünk a 11. helyről várhatja az FC Dabas II elleni bajnoki mérkőzését. A két csapat között jelenleg három helyezés és hat pont a különbség, így kijelenthető, igenis lehet keresnivalónk a vasárnap kora délután kezdődő összecsapáson.

A tavasz szempontjából mindenképpen kiemelt jelentőséggel bír az összecsapás, amennyiben ugyanis otthon tudnánk tartani a három pontot, úgy minimálisra olvadna hátrányunk a Tápiószecsővel szemben és egyben jelentősen fel is zárkózhatnánk a középmezőny alsó részébe.

Könnyű mérkőzésre azonban most sem számíthatunk, a Tápiószecső ugyanis az előző fordulóban az 5. helyezett Nagykőröst fektette két vállra, igaz a két gólos vereségünk ellenére mi is szinte végig partiban voltunk a Pilis csapatával idegenben.

A fiúk remélhetőleg átérzik a mérkőzés (és annak jövőbeli) súlyát és annak megfelelően állnak hozzá ehhez az igen fontos összecsapáshoz.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas II - Tápiószecső FC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.19. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.11.16.
www.fcdabas.hu
UP/NŐI
FC Dabas Téli Teremtorna - 2018 *
 

Ahogy azt már az előző években megszokhattuk, a téli felkészülés szerves részeként teremtornákon is részt vesznek utánpótlás és női csapataink. A 2018-as évben is megrendezésre kerül az "FC DABAS TÉLI TEREMTORNA" sorozata, amelynek az eddigiekhez hasonlóan idén is az OBO Aréna (2370. Dabas, Iskola u.5) szolgál otthonául.

A teremtornák január közepétől március elejéig kerülnek lebonyolításra az FC Dabas szervezésében.

Csapat
Teremtorna időpont
FC Dabas U19
2018. január 13.
szombat
FC Dabas U17
2018. január 14.
vasárnap
FC Dabas U15
2018. január 21.
vasárnap
FC Dabas U14
2018. január 20.
szombat
FC Dabas U13
2018. február 10.
szombat
FC Dabas U11
2018. február 11.
vasárnap
FC Dabas U9
2018. március 4.
vasárnap
FC Dabas U7
2018. március 4.
vasárnap
FC Dabas Leány U16
2018. február 25.
vasárnap

 

 
 
2017.11.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
FC Dabas - Maglódi TC
1:11 (0:5)
 
2017.11.14. (kedd, 21:15)
Gól:
- Duhaj Á (37')
  MLSZ Jegyzőkönyv  
  Eredmények / Tabella  
     

 
 
2017.11.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Veterán
 
Veterán
FC Dabas - Csep-Gól FC
6:0 (3:0)
 
2017.11.14. (kedd, 20:00)
Gól:
- Szeibert G (8')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Demeter T (12')
  Eredmények / Tabella - Dobos J (28')
    - Szabó J (51')
    - Szabó J (59')
    - Józsa Gy (62')
 
 
2017.11.13.
www.fcdabas.hu
KLUB / UP
IDŐPONTVÁLTOZÁS
 

A kedvezőtlen időjárási körülmények következtében a hétfő délutánra tervezett szabadtéri események, így a Bozsik Alközponti Torna (U11/U13) és a FRADI MINIBUSZ látogatása is el lett halasztva. Az új időpontról honlapunkon értesülhetnek majd a közeljövőben.

 
 
2017.11.13.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Veresegyház VSK (6:0) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Veresegyház elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Ellenfelünk nem adta könnyen magát, olyannyira nem, hogy már a tizenhatos vonalunkon elkezdett támadni minket. Azonban ez a letámadás pontatlan volt a részükről és mindig találtunk réseket a labdakihozatalnál. Ahogy telt az idő, úgy hagyott alább a lendület az ellenfelünknél, amely egyre biztonságosabb labdatartást eredményezett az ellenfelünk térfelén. Az első félidőben még gólokban nem látszódott a két csapat közötti különbség, azonban a második félidőre egy oldalú játék lett belőle, ahol a végeredmény teljesen megérdemelt.

Bár őszintén szólva, inkább egy jobb erőkből álló csapat ellen vívjunk meccseket a fejlődésünk érdekében, ahol az sem baj, ha kikapunk, de ettől nagyobb iram legyen a mérkőzés második részében is, mert a végjáték elég szerényre sikeredett, ahol csak rajtunk múlt, hogy mennyi lesz a vége. Sajnos a biztos vezetés tudatában leeresztettünk és felelőtlenül elszórakoztuk a lehetőségeket.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Dabas! "

FC Dabas U17 - Veresegyház VSK 6:0 (2:0)
Gól: Czili B (7'), Vörös T (41'), Pekker G L (51'), Vörös T (60'), Pekker G L (61'), Vörös T (76')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Pécsi MFC (1:3) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a PMFC elleni bajnoki rangadót követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Felnőttünk a feladathoz, azt kell mondjam maximálisan felvettük a harcot neves ellenfelünkkel, mind játékban, mind fizikálisan egyenrangú partenerei voltunk a Pécsnek. Sajnos a játékvezetői ténykedés nem érte el azt a szintet, ami egy ilyen rangadót megilletett volna. Döntéseiknek nagy ára lett, a kiállítással pedig végképp elvesztette a mérkőzés azt a mivoltát, hogy férfias, egyenrangú küzdelemben dőlhessen el, hogy melyik fél a jobb azon a napon.

Az egy félidőnyi emberhátrány ellenére becsülettel tettük a dolgunkat, sikerült szépítenünk, sőt még a lehetőségeink is megvoltak az egyenlítéshez. Ezek azonban sajnos kimaradtak, a Pécs pedig a végén egy újabb találattal végleg lezárta az összecsapást. Úgy vélem, amennyiben nincs a kiállítás, minimum a döntetlenre képesek lettünk volna.

Ennek megfelelően természetesen van némi hiányérzetünk, de nincs időnk bánkódni, fel kell emelni a fejünket és ismét előre kell tekintenünk. Tesszük tovább a dolgunkat, készülünk a SZEOL elleni, jövő hétvégi mérkőzésre, ami ismét rangadónak ígérkezik. Természetesen Szegeden sem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése, a győzelemért pedig mindent el is fogunk követni. "

FC Dabas - Pécsi MFC 1:3 (0:2)
Gól: Fitos L (79') ill. Kónya D (39'), Koller K (43'), Koller K (89')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Albertirsa SE (4:0) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője az Albertirsa elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Szombaton az utolsó hazai mérkőzésünkön az Albertirsa csapatát fogadtuk. Igazi rangadó várt ránk. Úgy gondolom, hogy a bajnokság egyik esélyese ellen magabiztos győzelmet arattunk. A fiúk a megbeszélteket betartva, nagyszerű játékkal és fegyelmezetten játszva megszerezték a három pontot. Jó volt látni, hogy a csapatunk esélyt sem akar adni ellenfelünknek, szépen lassan felőröltük az Albertirsát. GRATULÁLOK SRÁCOK!

A mérkőzésen nem csak a csapat nyújtott kiemelkedő teljesítményt, hanem ki kell emelnem valakit, aki egyszerűen fantasztikusan játszott a mai napon! Ő nem más, mint Zelovics Attila! Védekezésben esélyt sem adott ellenfél játékosainak és  emellett mind a négy gólban főszerepet játszott. A pénteken, a 23. szülinapját ünneplő Tihany Dani is végre megtalálta a góllövő cipőjét és háromszor mattolta az Albertirsa kapusát.

A TÖRTÉNET folytatódik tovább Vasadon! Az őszi elsőség már megvan, de ha nyerünk, akkor pontelőnnyel várhatjuk a tavaszt!

GRATULA SRÁCOK AZ EDDIGI TELJESÍTMÉNYHEZ, ÉS BÜSZKE VAGYOK, HOGY ILYEN EGYSÉGES, JÓ CSAPATNAK LEHETEK AZ EDZŐJE!

Hajrá Dabas! "

FC Dabas III - Albertirsa SE 4:0 (1:0)
Gól: Pribék T (38'), Tihany D (56'), Tihany D (66'), Tihany D (83') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Pécsi MFC (1:3) *
 

Lezárult egy álomszerű sorozat

Tíz veretlenül megvívott bajnoki mérkőzést követően maradt ismét pont nélkül NB III-as első csapatunk. A Pécsi MFC már túl nagy falatnak bizonyult, azonban nem árt azt is megjegyeznünk, akár teljesen máshogy is alakulhattak volna az események, ha nem kellett volna majd egy félidőt emberhátrányban lejátszanunk.

Vasárnap kora délután a forduló csúcsrangadójára került sor Dabason. Az utóbbi hetekben kiválóan szereplő első csapatunk a tabella második helyén álló Pécsi MFC-t fogadta.

A félidő jelentős részében jól tartottuk magunkat a bajnoki cím egyik legfőbb várományosa llen, azonban a játékrész hajrája mégis döntőnek bizonyult. A PMFC előbb a 39. percben megszerezte a vezetést (0:1), majd a 43. percben egy értékesített büntetővel meg is duplázta a megszerzett előnyt (0:2), így a szünetre tetemes hátrányba kerültünk. A bajt tetézve a félidőben csereként beálló Takács Kornél öt perc elteltével a kiállítás sorsára jutott, így sorsunk lényegében elég hamar el is dőlt. Az emberhátránytól függetlenül csapatunk még ekkor sem adta fel, küzdöttek a fiúk a végsőkig és ennek a 79. percben meg is lett az eredménye. Fitos László büntetőjével sikerült visszakapaszkodnunk a mérkőzésbe (1:2). Sajnos a hátralevő szűk negyed órában már többre nem futotta erőnkből, ráadásul a 89. percben Koller Krisztián még egyszer bevette Scheilinger György kapuját, így végül 3:1 arányban alulmaradtunk a csoport egyik legkomolyabb játékerőt képviselő alakulatával szemben.

A fantasztikus veretlenségi és győzelmi széria tehát megszakadt, azonban továbbra is előre kell tekintenünk, jövő hétvégén ugyanis egy újabb komoly erőpróba vár ránk a Szeged otthonában. Nagyon szép őszt tudhat magáénak így is NB III-as első csapatunk, reméljük a SZEOL SC ellen újra pontoknak örvendhetünk majd.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.12 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Pécsi MFC 1:3 (0:2)

FC Dabas: Scheilinger Gy - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Erős R, Sárközi N, Csepregi R (Sándli M - 56'), Mundi R (Takács K - 46'), C Dalibor (Csordás S - 70')

Csere: Sebestyén I, Szűcs L, Sándli M, Csordás S, Kiss D, Takács K

Gól: Fitos L (79') ill. Kónya D (39'), Koller K (43'), Koller K (89')

Kiállítás: Takács K (51') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Pilis LK-Legenda - FC Dabas II (2:0) *
 

Nem sikerült az idegenbeli pontszerzés

Nehéz mérkőzés várt kettes csapatunkra a hét utolsó napján. Kucsák Istvánék a dobogóért küzdő Pilisi LK otthonában látogattak. Ahogy az a tabellán elfoglalt helyezések tükrében sejthető volt, a papírformát nem tudtuk borítani, a hazai csapat 2:0 arányban győzedelmeskedett az FC Dabas II felett.

Az összecsapás mondhatni katasztrofálisan kezdődött számunkra, ugyanis a nemrégiben még az FC Dabas NB III-as csapatát erősítő Bárányos Zsolt révén igen hamar, már a 6. percben vezetéshez jutottak a hazaiak (1:0). Ezt követően ugyan már nem volt probléma, egészen jól tartottuk magunkat, az egyenlítő találatot azonban sajnos sehogy sem sikerült bevinnünk. A Pilis lényegében az egész mérkőzésen tartani tudta a korán megszerzett minimális előnyét. Az izgalmak egészen a 87. percig tartottak, amikor egy újabb hazai találattal végleg eldőlt a három pont sorsa (2:0).

Idei utolsó fellépésére készül az FC Dabas II. Jövő vasárnap a tabella 11. helyén álló Tápiószecső FC ellen zárjuk az őszi szezont.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.12 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Pilis

Pilis LK-Legenda - FC Dabas II 2:0 (1:0)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Riesz D, Lázár T, Farkas R, Danyis A, Kovacsik T, Komoróczi K, Gáspár T, Huszti Á, Dabasi K,

Csere: Volenszki G, Filyó G, Kovács R, Zelovics A, Bálint Z, Kucsák I

Gól: Bárányos Zs (6'), Tímár G (87') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 14. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.11.12.
FC Dabas
-
Pécsi MFC
1 : 3
 
 
2017.11.11.
www.fcdabas.hu
NŐI
Eredmények: Női
 

Az FC Dabas U16-os Leány csapata lejátszotta utolsó idei bajnoki mérkőzését. Schilingerné Budai Zsuzsanna tanítványai 2:0 arányban diadalmaskodtak a középmezőnyben helyet foglaló Monor SE-vel szemben.

Lányaink remekül teljesítettek az őszi szezonban (5 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség), aminek köszönhetően az igen előkelő második helyről várhatják majd a tavaszi folytatást.

Gratulálunk lányok! Hajrá Dabas!

Leány
FC Dabas U16 - Monor SE
2:0 (1:0)
 
Gól:
- Gendur G A (8')
    - Horváth V E (65')
     

 
 
2017.11.11
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Albertirsa SE (4:0) *
 

Magabiztos győzelem a forduló rangadóján

Az FC Dabas III a harmadik helyezett Albertirsa SE-t fogadta szombat délután az ÉKÜ pályán. Hármas csapatunk az első helyről várhatta idei utolsó hazai fellépését. A rangadón esélyeshez méltó teljesítményt nyújtva, magabiztosan győztük le az egyik legnagyobb riválisukat.

Az események lényegében az első játékrész végén indultak be. A 38. percben házi gólkirályunk, Pribék Tibor juttatta előnyhöz csapatunkat (1:0), amit a félidő végéig meg is tudtunk tartani, így kedvező helyzetből várhattuk a második játékrész alakulását. A folytatásban Tihany Dániel percei következtek. Fiatal játékosunk az 56. 66. 83. percben is eredményes volt, klasszikus mesterhármasával pedig több, mint magabiztosan zsebeltük be a három bajnoki pontot.

Az utolsó fordulóban a Vasadi RSC otthonába látogatunk, ahol listavezetőként természetesen mi más lehetne a célunk, mint a 11. győzelmünk megszerzése.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.11 (szombat, 13:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Albertirsa SE 4:0 (1:0)

FC Dabas III: Volenszki G - Botlik G, Fehér A, Zelovics A, Bálint Z, Laczkó Z, Bukovszki B, Fodor G, Kovács R, Tihany D, Pribék T

Csere: Ledő L, Szabados K, Györgyövics I, Mráz I, Pasztyerik F, Bálint M

Gól: Pribék T (38'), Tihany D (56'), Tihany D (66'), Tihany D (83') ill. -

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2017.11.11.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
FC Dabas U19 - Veresegyház VSK
2:1 (0:0)
 
Gól:
- Duhaj Á (52')
    - Dobler M (66')
     
U17
FC Dabas U17 - Veresegyház VSK
6:0 (2:0)
 
Gól:
- Czili B (7')
    - Vörös T (41')
    - Pekker G L (51')
    - Vörös T (60')
    - Pekker G L (61')
    - Vörös T (76')
     

 
 
2017.11.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 14. Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2017.11.11.
Mórahalom VSE
-
SZEOL SC
2 : 2
Makó FC
-
Budapest Honvéd-MFA II
1 : 0
RKSK
-
Vecsési FC
2 : 1
Duna-Aszfalt TVSE
-
Hódmezővásárhelyi FC
3 : 1
Kozármisleny FC
-
Szentlőrinc SE
1 : 1
Iváncsa KSE
-
Szekszárdi UFC
3 : 1
Dunaújváros PASE
-
Paksi FC II
2 : 0
 
 
2017.11.10.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. november 11-14.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:30
FC Dabas - Pécsi MFC
FC Dabas II
Vasárnap, 13:00
Pilisi LK-Legenda - FC Dabas II
FC Dabas III
Szombat, 13:00
FC Dabas III - Albertirsa SE
FC Dabas Futsal
Kedd, 21:15
FC Dabas - Maglódi TC
FC Dabas Veterán
Kedd, 20:00
FC Dabas - Csep-Gól FC
FC Dabas U19
Szombat, 12:00
FC Dabas U19 - Veresegyház VSK
FC Dabas U17
Szombat, 10:00
FC Dabas U17 - Veresegyház VSK
FC Dabas U13
Vasárnap, 13:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U13 (Csepel)
FC Dabas U11
Szombat, 9:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11 (DMTK)
FC Dabas U13
Hétfő, 15:30
Bozsik Alközponti Torna U13 (Dabas)
FC Dabas U11
Hétfő, 15:30
Bozsik Alközponti Torna U11 (Dabas)
FC Dabas Leány
Szombat, 15:30
FC Dabas U16 - Monor SE
     

 
 
2017.11.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Pécsi MFC *
 

Az őszi szezon csúcsrangadója vár ránk

Fantasztikus szezont produkál NB III-as első csapatunk. Erős Károly legénysége az első három forduló gyengélkedését követően olyannyira magára talált, hogy azóta az egyik (ha nem a) legjobb formát mutató alakulattá lépett elő.

Szeptember hónap elejétől tart veretlenségi sorozatunk, ami jelenleg már 10 mérkőzésesre duzzadt, és ami még talán ennél is tekintélyt parancsolóbb, hogy 6 bajnoki mérkőzésen győzedelmeskedtünk zsinórban, ráadásul ezek közül több, dobogóra és akár még a végső győzelemre is esélyes csapatot is két vállra tudtunk fektetni.

A 4. fordulóban még a tabella utolsó helyén szerénykedtünk, jelenleg pedig már azzal a Pécsi MFC-vel vívhatunk rangadót, aki a csoport egyik legnagyobb esélyese a bajnoki címre. Ötödik helyezésünk még nem indokolná a csúcsrangadó megfogalmazást, hátrányunk azonban mindössze egy pont a második Péccsel, míg a jelenlegi éllovas (általunk már legyőzött) Duna-Aszfalt Tiszakécskei VSE-vel szemben is csupán két egység. Az élmezőny tehát nagyon egyben van, az első öt csapat között csupán nagyon minimális a differencia, azonban az mindenképpen óriási pozitívum, hogy mi is ebbe a az elit társaságba tartozhatunk.

A vasárnapi mérkőzésre rátérve, hazai pályán fogadhatjuk legfőbb riválisunkat, ami mindenképpen jó hír, valamint az is, hogy csapatunk abszolút felkészült, mentálisan és fizikailag is nagyon rendben vagyunk, komoly sérülések sem hátráltatnak minket abban, hogy a legjobb összeállításunkban léphessünk pályára, így bizakodva várhatjuk a soron következő, alighanem legkomolyabb idei erőpróbánkat.

Az azonban már most borítékolható, amelyik csapat be tudja zsebelni a három pontot, az óriási lépést tehet ahhoz, hogy minimum a dobogón, de szerencsés esetben akár az élen tölthesse a téli szünetet.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Pécsi MFC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.12. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.11.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Pilisi LK-Legenda - FC Dabas II *
 

Pilisre látogat kettes csapatunk

Utolsó előtti idei tétmérkőzésére készül az FC Dabas II. Kucsák István legénysége egy szentendrei pontszerzést követően ismét idegenben kényszerű pályára lépni. Ezúttal a 3. helyezett Pilisi LK otthonába látogatunk, ami egyben azt is jelzi, nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei és ismét óriási bravúrra lenne szükségünk, ha pontot vagy esetleg pontokat szeretnénk rabolni a tabellán jóval előttünk helyet foglaló soros ellenfelünktől.

A győzelem illetőleg a pontszerzés reményében természetesen így is mindent el kell követnünk, ugyanis lassan véget ér az őszi szezon és egyáltalán nem mindegy, hogy hányadik helyen zárjuk az idei évet és honnan kell majd folytatnunk tavasszal. Az már egyértelműen napvilágot látott, hogy pokoli nehéz szezonunk van, minden bajnoki pont létfontosságú lesz a végelszámolásnál, így jelenlegi helyzetünkben már a döntetlenekkel sem lehetünk elégedetlenek.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Pilisi LK-Legenda - FC Dabas II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.12. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Pilis

 
 
2017.11.09.
www.fcdabas.hu
KLUB
FRADI-minibusz országjárás (Dabas)
 

Hosszas egyeztetéseket követően Dabasra is megérkezik a FRADI MINIBUSZ!

November 13-án (hétfő, 15:30) Alközponti Bozsik Torna kerül megrendezésre Dabason (U11 / U13 korosztály). Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az utánpótlás rendezvényünkre eljön a Fradi-minibusz.

Időpont: 2017.11.13 (Hétfő, 15:30)
Helyszín: FC Dabas Sporttelep

Indul az országjárás!

A Fradi-minibusz egy hét alatt 14 magyarországi városban nyújt lehetőséget a Fradi szurkolói kártya helyszíni kiváltására.

Labdarúgó-csapatunk november 4-i, DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzése előtt a Fradi-minibusz 14 magyarországi városba látogat el.

Szurkolóink mindegyik helyszínen kiválthatják Fradi szurkolói kártyájukat - akár a 3 éve bevezetett vénalenyomat megadásával kiváltható, A típusú, akár az új, B típusú kártyát. Utóbbi kiváltásakor nem kötelező a vénalenyomat rögzítése. A klub és a szurkolók megállapodásáról és a B típusú kártyáról ITT olvashat bővebben.

A szurkolói regisztrációhoz szükséges személyazonosság igazolására alkalmas, fényképes igazolvány, valamint a kitöltött regisztrációs adatlap, amely ITT tölthető le.

A szurkolói kártya kiváltása 1000 forintba kerül. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Fradi-minibusznál csak készpénzzel tudnak fizetni.

Ajánljuk továbbá újonnan regisztráló szurkolóinknak, hogy egyik helyszínen se hagyják az utolsó pillanatra a kártya kiváltását - a várható sorban állás miatt érdemes 1 órát szánni a regisztrációra.

A Fradi-minibusznál mérkőzésjegyet nem lehet vásárolni, viszont az ott kiváltott szurkolói kártya segítségével ezt szurkolóink megtehetik online felületünkön, ITT.

A Fradi-minibusz mellett természetesen a Groupama Aréna Jegy- és Regisztrációs Központjában is kiváltható mindkét típusú szurkolói kártya. Október 25-től az FTC-DVSC mérkőzésig, november 4-ig - vasárnap és ünnepnap kivételével - 10.00 és 22.00 között várjuk szurkolóinkat.

További információk

forrás: www.fradi.hu

 

 

 

 

 
 
2017.11.09.
www.fcdabas.hu
KLUB
Születésnapi köszöntő!
 

Boldog Születésnapot kíván
az FC Dabas Sportegyesület egész stábja
a GÓLHELYZET újságunk "Minőségi Betonalapjának"

Szűcs Máriának!

 
 
2017.11.08.
www.fcdabas.hu
KLUB
Hosszú távú megállapodás (FC Dabas & Wellis)
 

Az Utánpótlás Centrum megépítésében és működtetésében nagyon sok cég, vállalkozó nyújtott és nyújt létfontosságú segítséget az FC Dabasnak és Dabas városának, a benne élőknek és a centrumot használóknak.

Ezek közül is kiemelt szerepe volt a Wellisnek, amely egy dabasi székhelyű, elsősorban masszázskádakkal, wellnesberendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég. Jelenleg az épületen belül üzemelő wellnes részlegben a cég termékei nyújtanak kiemelkedő szolgáltatásokat a sportolóknak, vendégeknek.

Az FC Dabas - Videoton FC mérkőzés után a konferenciateremben egy szerződés aláírására került sor, amely alapján a Wellis névhasználati jogot szerzett az FC Dabas területén belül, ahol egy sport park létrehozása valósul majd meg. A sportpályák az épület és annak környezete körül elhelyezkedő terület a tervezőmunka után új külsőben fog megjelenni, amely igazi ékköve lehet Dabas város sportéletének.

Kucsák István

További képek

 
 
2017.11.08.
www.fcdabas.hu
KLUB
Dabasi GÓL-helyzet *
 

Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványát az alábbi linkre vagy a címlapra kattintva Online formában is megtekintheti.

Dabasi GÓL-helyzet - II. évfolyam, 14. szám

Ízelítő a tartalomból:

- Alközponti válogatott tábor (Dabas)
- Csapataink hírei (Erős Károly, az FC Dabas NB III vezetőedzője nyilatkozik az elmúlt két bajnoki forduló után)
- Csapataink hírei (Dabas II: Nem jönnek az eredmények...)
- Magyar Kupa (FC Dabas - Videoton FC: Nem sikerült a bravúr)
- FC Dabas - Wellis Kft. (Hosszú távú megállapodás)

 
 
2017.11.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
Kistarcsai VSC - FC Dabas
8:3 (4:1)
 
2017.11.07. (kedd, 21:15)
Gól:
- Ulicska Zs (17')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Ulicska Zs (26')
  Eredmények / Tabella - Mata P (33')
     

 
 
2017.11.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Veterán
 
Veterán
FC Dabas - RTK
3:2 (1:0)
 
2017.11.07. (kedd, 19:30)
Gól:
- Zelenka L (20')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Demeter T (66')
  Eredmények / Tabella - Dobos J (69')
 
 
2017.11.07.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: BVSC-Zugló - FC Dabas U19 (1:5) *
 

Farkas Krisztián, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a BVSC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Keményen edzettünk a héten 15-16-os átlag-létszámmal. A srácok vevők a munkára. Nem változtattunk a múlt heti kezdőcsapaton. Nagyon jól kezdtük a meccset, (megint) 15 perc után már 3:0 volt ide. Kőszegi Zoltán rúgott 20 méterről hatalmas gólt (1:0). Szélén rendre megvertük ellenfelünket és jól is érkeztünk, Zsíros Martin passzolt be egy beadást (2:0). Horváth Krisztián szabadrúgásból növelte az előnyt (3:0). Itt el is dőlt a meccs. Középpályán minden labdát megszereztünk, hátul stabilak voltunk, agresszívan és pontosan játszottunk. Újabb labdaszerzés Zsíros Martintól, pontos önzetlen bepassz Duhaj Ádámtól, Radácsi gól (4:0). Szintén egy labdaszerzés Radácsitól, aki egyedül végigrobog és higgadtan elpasszolja a kapus mellett (5:0). Örömfoci.a félidő pedig 5:0 ide!

Második félidőben mind az öt cserénket pályára küldtük. Ellenfelünk első helyzetéből szépített (5:1). Kihagytunk még 1-2 helyzetet, igaz ellenfelünk is. Isztolyka bemutatott két bravúrt. A végeredmény azonban már nem változott.

Sima győzelem, erre lehet építeni. Tóth Ferenc kollegámmal elégedetten, feltöltődve dolgozhatunk tovább.

Zsíros Martin, Horváth Krisztián, Kőszegi Zoltán és góljai miatt Radácsi is kiemelkedtek a mezőnyből. Nem volt gyenge teljesítmény, de íz erőnlétünkön van mit javítani (lásd második félidő). Jövő héten ismét megpróbáljuk begyűjteni a három pontot.

Gratulálok srácok! Hajrá Dabas! "

BVSC-Zugló - FC Dabas U19 1:5 (0:5)
Gól: Kőszegi Z Z (9'), Zsíros M (13'), Horváth K (20'), Radácsi K (31'), Radácsi K (42')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Mórahalom VSE (4:1) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Mórahalom elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Elöljáróban megjegyezném, hogy a Mórahalom csapatának jóval elölrébb kellene lennie a tabellán, mint ahol jelenleg áll. Az élmezőny tagjai is vagy pontokat vesztettek ellenük, vagy pedig kleményen megizzadtak a győzelemért, így nehéz mérkőzésre számítottunk.

Az első félidőben azért szerencsére kijött a két csapat közti tudásbeli különbség, két gólt szereztünk, így már a szünetre jelentős előnyre tettünk szert. A második játékrészben kaptunk egy gólt, majd egy jó negyed óráig elég erőteljesen ránk is jöttek, de szerencsére ezt át tudtuk vészelni és miután megszereztük a harmadik találatunkat, már sínen voltunk.

Nagy mentális  próba volt ez a fiúk számára, ismét csapatként működtünk és együtt sikeresen átlendültünk a nehézségeken, ami nagyon pozitív dolog. A Mórahalom nem játszott alárendelt szerepet, de azért úgy gondolom, teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

A következő fordulóban a Pécs ellen ismét egy igazi rangadó vár ránk. Az FC Dabas az utóbbi hetek remek szereplésének köszönhetően feltornázta magát a csoport ELIT csapatainak körébe. Partiban vagyunk mindannyiukkal és a Tiszakécske és a Dunaújvárost követően készen állunk a PMFC elleni megmérettetésre is. Igen nehéz mérkőzésre számítok, véleményem szerint a Pécs az eddigi legerősebb ellenfelünk lesz, azonban hazai pályán fogadjuk őket, amiből mindenképpen nekünk kell többet profitálnunk. "

FC Dabas - Mórahalom VSE 4:1 (2:0)
Gól: C Dalibor (29'), Fitos L (41'), Földes M (72'), Takács K (79') ill. Pócs T (50')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.06.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: BVSC-Zugló - FC Dabas U17 (7:2) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a BVSC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" A 70. percig kifejezetten jó mérkőzést játszottunk. Helyzetek itt, helyzetek ott. Sajnos a lélektani előny mindig az ellenfelünknél volt, hiszen mi kihagytuk a helyzeteinket és még öngóllal is hozzásegítettük Őket a vezeteshez.A mérkőzést, mondhatni azt is, hogy az első játékrész feléig mi uraltuk, jó iramú, lüktető játékot hozott, amely a kapott gólok után csapkodóvá vált. A kétgólos hátrány ekkor még ledolgozhatónak tűnt. Ennek megfelelően léptünk a második félidőben is a pályára. A mezőnyben jol tartottuk a labdát és jöttek is a lehetőségek, azonban egy szabadrúgásból ellenfelünk betalált. Erre válaszolni tudtunk, s 5 perc alatt 2 találat esett, amellyel 4:2-re visszajöttünk a meccsbe. Nyilt volt a mérkőzés, ahol kitámadtunk az újabb gólszerzés reményében, de a találat nem jött, csak a buta hiba labdakihozatalnál, amely végzetesnek bizonyult. 5:2-nél hitehagyottá váltunk és kicsúszott a talaj alólunk, így a végjáték egy szoros eredményből csúfosra sikeredett.

Jó csapat ellen futballoztunk, ahol ki lehet kapni, de a gólkülönbség tulzó.

Hajrá FC. Dabas! "

BVSC-Zugló - FC Dabas U17 7:2 (2:0)
Gól: Pekker G L (69'),Vörös T (75')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Nagykőrösi Kinizsi FC II (4:3) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Nagykőrös II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Nagyon fontos mérkőzésen vagyunk túl szombaton a Dabas III-as csapatával. Egy önbizalommal duzzadó Nagykőrös volt az ellenfelünk. Büszke vagyok a srácokra, mert amit a mérkőzés elején megbeszéltün, azt teljesen betartva visszaláttam a mérkőzés folyamán. Ellenfelünk megpróbált zárt védekezésből kontrákra építeni, de nem sok sikerrel.

Az első félidőben nagy küzdelem folyt a  pálya közepén, ritkán volt veszélyben mindkét kapu. A Nagykőrösiek egy jogos tizenegyesből vezetést szereztek, de szerencsére még a félidő vége előtt egy szabadrúgást követően Mata Péter fejesével egyenlíteni tudtunk. Gratula Péternek, mert ez volt nálunk az első gólja.

A második félidőben kicsit agresszívabban letámadtunk, aminek meg is lett az eredménye, megszereztük a vezetés. A következő percekben voltak lehetőségeink, de azok rendre kimaradtak. Egy figyelmetlenség után egyenlített ellenfelünk, azonban még mielőtt elhitték volna, hogy van keresnivalójuk, már újra mi vezettünk. Sajnos ezután Gáspár Tibort megkapta a második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott. Sajnos nagy butaságot csinált, mert még volt hátra 30 perc a mérközésből. A mai napon azonban még ez sem tudott minket megtörni. Egy szép akció végén növeltük az előnyünket, sőt le is zárhattuk volna a mérkőzést, mert a helyzeteink meg voltak hozzá, csak nem mentek be. Már mindenki a sípszót várta, 2 perccel a vége előtt még szépíteni tudott ellenfelünk, de csak ennyire futotta tőlük a mai napon.

GRATULÁLOK A SRÁCOKNAK és ezt nem véletlenül nagy betűvel írtam, mert 11 forduló óta veretlenül a dobogó élén állunk.  Igaz még nem örülhetünk, mert jövő héten azt az Albertirsát fogadjuk hazai környezetben szombaton, aki ugyanúgy a bajnoki cím várományosa. Igazi rangadó lesz!

Hajrá Dabas!  "

FC Dabas III - Nagykőrösi Kinizsi FC II 4:3 (1:1)
Gól: Mata P (43') Pribék T (49') Bálint Z (56'), Pribék T (65') ill. Boros G (24'), Boros G 52'), Kőműves Cs (86')

Kiállítás: Gáspár T (61') ill. Kármán G (83')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.05.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Nagykáta SE (4:2)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a múlt hétvégi Nagykáta elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Remekül kezdtük a játékot, kifejezetten jól tartottuk a labdát, és szemre is tetszetősen futballoztunk az ellenfelünk kapujáig, azonban a helyzeteinkből nem tudtunk betalálni, csak egy Czili Bence által szerzett szabadrúgásból a 20. percben. A gól megnyugtatott minket, amelynek köszönhetően a helyzeteinket higgadtan tudtuk értékesíteni, amellyel magabiztos, 4:1-es előnyhöz jutottuk a szünetig. Ellenfelünk egy helyezkedési hibából szépíteni tudott, amely váratlanul ért minket, hiszen ekkor kerültek először a tizenhatosunkon belülre. A második játékrészben leeresztettünk, bár még így is voltak ordító helyzeteink. Minden játékosunk a padról beszállt, amely felborította a folyamatos játékunk ritmusát. Bosszantó hibákat követtünk el, amellyel a mérkőzés kiegyenlítetté vált az utolsó 20 percben. Ugyan ellenfelünk nem veszélyeztette a győzelmünket, de okozott egy-két meleg pillanatot a kapunk előtt. Az utolsó percben még sikerült összehoznunk egy büntetőt, amelyet értékesített ellenfelünk, így beállította a 4:2-es végeredményt.

A győzelemhez gratulálok, azonban a gólarányunkon javíthattunk volna bőven, főleg az első játékrészből kiindulva.

Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U17 - Nagykáta SE 4:2 (4:1)
Gól: Czili B (18'), Pekker G L (26'), Lukasik D P (30'), Vörös T (40')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Mórahalom VSE (4:1) *
 

Magabiztos győzelem a Mórahalom ellen

Ismét maximálisan teljesítette az elvárásokat NB III-as felnőtt keretünk. Erős Károly csapata a tabella alsó harmadában helyet foglaló Mórahalom VSE-t fogadta vasárnap délután hazai pályán és esélyeshez méltóan 2:0-ás első félidőt követően 4:1 arányban diadalmaskodott soros ellenfele felett.

Nem kapkodtak a fiúk, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a vezető találat csupán az első fél óra végén született meg. Crkvenjakov Dalibor 29. percben szerzett gólja remek alaphangulatot biztosított a folytatáshoz (1:0). Szerencsére nem elégedtek meg játékosaink a megszerzett minimális előnnyel, hanem becsülettel tették tovább a dolgukat. Meg is lett az eredménye, mivel a 41. percben Fitos László büntetőből szerzett találatával már megnyugtató előnnyel vonulhattunk a jól megérdemelt félidei pihenőre (2:0).

A fordulást követően kissé bealudtunk, ellenfelünk elég hamar szépíteni tudott (2:1), azonban számukra ennél több már nem is nagyon volt a mérkőzésben. A 72. percben Földes Milán találatával ismét visszaállt a két gólos különbség (3:1), majd a csereként beálló Takács Kornél 79. percben szerzett góljával már lényegében minden további kérdést lezártunk (4:1).

Újabb magabiztos győzelmünkkel továbbra is tapadunk az élbolyra, azonban az első öt helyezett közül mindenki begyűjtötte a három pontot, így egyelőre még továbbra sem tudtunk felkapaszkodni a dobogóra.

A következő mérkőzésünket szintén hazai pályán játsszuk. Jövő vasárnap az őszi szezon talán legnagyobb rangadóját vívjuk majd a jelenleg 2. helyezett Pécsi MFC ellen. Aki nyer, az nagy valószínűséggel már biztosan a dobogón telel. Eddigi teljesítményünk tükrében természetesen bizakodva várjuk a mérkőzést, nagy csata várható, annyit már elöljáróban megemlíthetünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.05 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Mórahalom VSE 4:1 (2:0)

FC Dabas: Scheilinger Gy - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Erős R, Sárközi N, Csepregi R (Szűcs L - 70'), Csordás S (Sándli M - 55'), C Dalibor (Takács K - 64')

Csere: Sebestyén I, Szűcs L, Sándli M, Huszti Á, Kiss D, Takács K, Mundi R

Gól: C Dalibor (29'), Fitos L (41'), Földes M (72'), Takács K (79') ill. Pócs T (50')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 13. Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2017.11.05.
FC Dabas
-
Mórahalom VSE
4 : 1
Hódmezővásárhelyi FC
-
Kozármisleny FC
3 : 0
Paksi FC II
-
RKSK
1 : 1
Budapest Honvéd-MFA II
-
Dunaújváros PASE
0 : 1
SZEOL SC
-
Makó FC
3 : 0
 
 
2017.11.05.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
BVSC-Zugló - FC Dabas U19
1:5 (0:5)
 
Gól:
- Kőszegi Z Z (9')
    - Zsíros M (13')
    - Horváth K (20')
    - Radácsi K (31')
    - Radácsi K (42')
     
U17
BVSC-Zugló - FC Dabas U17
7:2 (2:0)
 
Gól:
- Pekker G L (69')
    - Vörös T (75')
     
U15
FC Dabas U15 - Ferihegy Sportakadémia
10:1 (3:1)
 
Gól:
- Veszelovszky B (26')
    - Gáspár Zs (27')
    - Gáspár Zs (40')
    - Veszelovszky B (42')
    - Veszelovszky B (49')
    - Juhász D (59')
    - Talapka I (66')
    - Czili D (69')
    - Veszelovszky B (71')
    - Veszelovszky B (75')
     
U14
FC Dabas U14 - Ferihegy Sportakadémia
5:2 (2:1)
 
Gól:
- Farkas B (20')
    - Kocsir K (27')
    - Gyebnár A (55')
    - Molnár N (64')
    - Spesi B (77')
     

 
 
2017.11.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Szentendre VSE - FC Dabas II (4:4) *
 

Gólzáporos döntetlen a rivális Szentendre ellen

A tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Szentendre VSE otthonába látogatott kettes csapatunk. Sajnos a mi tabellán elfoglalt helyezésünk sem volt sokkal jobb vendéglátónknál, így mindenképpen kiemelt jelentőséggel bírt, melyik fél tudja megszerezni a létfontosságú három bajnoki pontot.

Igen kedvezően alakult a mérkőzés, mivel Varga Balázs 29. percben szerzett találatával meg tudtuk szerezni a vezetést (0:1), majd rá öt percre Farkas Krisztián révén már két gólos, magabiztos előnnyel gazdálkodhattunk (0:2). A félidő végéig már nem is változott az eredmény, így optimistán várhattuk a folytatást.

Sajnos kicsit bent ragadtunk az öltözőben, a hazaiak két gyors gólt szereztek, így az 55. percben lényegében minden kezdődhetett elölről (2:2). A 60. percben rutinos támadónk, Farkas Krisztián újfent előnyhöz juttatta csapatukat (2:3), azonban pár percre rá a hazaiak ismét kiegyenlítettek (3:3). A 71. percben az NB III-as csapat oszlopos tagja, Kiss Viktor megszerezte negyedik találatunkat (3:4), azonban a Szentendre a 80. percben harmadszor is egalizálni tudott (4:4). A fennmaradó időben több találat már egyik oldalon sem esett, így végül pontosztozkodásra kényszerültek a csapatok.

Sajnálhatjuk, hogy nem tudtuk megkaparintani a három pontot, a következő fordulóban ugyanis egy újabb komoly játékerőt képviselő csapat érkezik Dabasra. A Pilis LK a dobogóért harcol és ellenük kellene újabb pontokat szereznünk, hogy elfogadható helyzetből várhassuk majd a tavaszi szezon rajtját.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.04 (szombat, 13:30)
Helyszín: Szentendre

Szentendre VSE - FC Dabas II 4:4 (0:2)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Kovács R, Botlik G, Lázár T, Danyis A, Danyis J (Ubornyák J - 59'), Komoróczi K (Farkas R - 72'), Kiss V (Riesz D - 90'), Farkas K (Kovacsik T - 61'), Dabasi K, Varga B (Kiss D - 61')

Csere: Volenszki G, Kovacsik T, Kiss D, Farkas R, Riesz D, Ubornyák J

Gól: Krasznai V (48'), Faragó D (55'), Sergő M (68'), Szalai Á (80') ill. Varga B (29'), Farkas K (35'), Farkas K (60'), Kiss V (71')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.04
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Nagykőrösi Kinizsi FC II (4:3) *
 

A Nagykőrösi Kinizsi II sem tudott pontot rabolni listavezető csapatunktól

Tizenegyedik mérkőzésén is veretlen maradt az FC Dabas III. Ledő László játékosai, ha nem is könnyedén, de végül otthon tudták tartani a három bajnoki pontot. A Nagykőrösi Kinizsi a mezőny első felébe tartozik, így már az összecsapást megelőzőleg is tisztában lehettünk vele, hogy nem lesz egyszerű dolgunk.

A helyzetet ráadásul nehezítette, hogy ellenfelünk a félidő közepén büntetőből megszerezte a vezetést (0:1), így hátrányból felállva kellett harcba szállnunk a győzelemért. A 43. percben Mata Péter jóvoltából szerencsére még a szünet előtt sikerült egalizálnunk (1:1), így máris egy fokkal kedvezőbb helyzetből várhattuk a félidei pihenőt. Jó kezdtük a második játékrészt, Pribék Tibor góljával ugyanis elég hamar sikerült megfordítanunk az eredményt (2:1). Sajnos az örömünk nem tarthatott sokáig, a vendégek öt perc elteltével máris egyenlítettek (2:2). Játékosaink éllovashoz méltóan természetesen még ekkor sem kedvetlenedtek el, újfent megrázták magukat, előbb az 56. majd a 65. percben is betaláltak, így az utolsó szűk fél órára már két gólos előnnyel gazdálkodhattunk (4:2). A 86. percben a Nagykőrös ugyan megszerezte harmadik gólját (4:3), ez azonban már kevés voltszámukra az üdvösséghez.

A következő fordulóban az őszi szezon csúcsrangadóját vívjuk a szintén bajnoki címre esélyes Albertirsa ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.29 (szombat, 13:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Nagykőrösi Kinizsi FC II 4:3 (1:1)

FC Dabas III: Ledő L - Fehér A, Kemtyó M, Gáspár T, Palásti D, Zelovics A, Bálint Z, Pribék T, Laczkó Z, Fodor G, Mata P

Csere: Gogolák K, Gogolák J, Szabados K, Györgyövics I, Bálint M, Mráz I, Tihany D

Gól: Mata P (43') Pribék T (49') Bálint Z (56'), Pribék T (65') ill. Boros G (24'), Boros G 52'), Kőműves Cs (86')

Kiállítás: Gáspár T (61') ill. Kármán G (83')

MLSZ Adatbank

 
 
2017.11.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III. Közép-csoport - 13. Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2017.11.04.
Szentlőrinc SE
-
Iváncsa KSE
2 : 2
Vecsési FC
-
Duna-Aszfalt TVSE
0 : 4
Pécsi MFC
-
Szekszárdi UFC
7 : 0
 
 
2017.11.03.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: 2017. november 04-07.
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő hét eleji menetrendjét tekinthetik meg:

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:30
FC Dabas - Mórahalom VSE
FC Dabas II
Szombat, 13:30
Szentendre VSE - FC Dabas II
FC Dabas III
Szombat, 13:30
FC Dabas III - Nagykőrösi Kinizsi II
FC Dabas Futsal
Kedd, 20:30
Kistarcsai VSC - FC Dabas
FC Dabas Veterán
Kedd, 19:30
FC Dabas - RTK
FC Dabas U19
Szombat, 12:00
BVSC-Zúgló - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Szombat, 10:00
BVSC-Zúgló - FC Dabas U17
FC Dabas U15
Szombat, 12:00
FC Dabas U15 - Ferihegy Sportakadémia
FC Dabas U14
Szombat, 10:00
FC Dabas U14 - Ferihegy Sportakadémia
     

 
 
2017.11.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Mórahalom VSE *
 

A Mórahalom VSE-t fogadja NB III-as csapatunk

A jövő hétvégi Pécsi MFC elleni csúcsrangadó előtt még egy igen fontos feladat vár NB III-as első keretünkre. A 13. helyezett Mórahalom VSE látogat Dabasra, akik ellen nem lehet más célunk, mint begyűjteni a három pontot.

Fantasztikus két hónapot produkált Erős Károly legénysége szeptember eleje óta. A hétvégi már a 10. mérkőzés lehet, amelyen veretlenek maradhatunk, illetőleg már a 7. sorozatban elért győzelmünkért hajthatunk a Mórahalom ellen. A papírforma alapján minden esélyünk megvan az újabb győzelemre, azonban közel sem vehetjük félvállról az összecsapást. A Mórahalom a helyezése ellenére valamelyest javuló formát mutat, egy Makó elleni győzelmet követően döntetlent ért el a bajnoki címre pályázó Pécsi MFC-vel szemben, ami mindenképpen elismerésre méltó.

Ettől függetlenül, ha a játékosaink csak magukra koncentrálnak és az elmúlt fordulókban mutatott eredményes és egyben szép játékot vasárnap is produkálni tudják, egész egyszerűen nem lehet kérdéses, hogy otthon tudjuk-e tartani a három pontot.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Mórahalom VSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.05. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

 
 
2017.11.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szentendre VSE - FC Dabas II *
 

Fontos mérkőzés előtt áll az FC Dabas II

Kucsák István csapata az utolsó előtti, 15. pozíciót elfoglaló Szentendre VSE otthonába látogat. Sajnos a mi 14. helyezésünk sem sokkal jobb vendéglátóinknál, a két csapatot mindössze egy pont és egy helyezés választja el egymástól. A döntetlennel alighanem egyik csapat sem lehetne elégedett, így minden bizonnyal mindkét fél egyértelműen a győzelemért száll majd harcba. Remélhetőleg jó napot fognak ki játékosaink, átérzik a mérkőzés súlyát és ha nem is szép játékkal, de valahogy le tudják győzni az egyik legnagyobb riválisukat.

Mivel a mezőny vége jelentősen össze van torlódva, így egy esetleges győzelemmel és egy kis szerencsével máris több helyezést javíthatnánk jelenlegi, nem túl előkelő pozíciónkon.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szentendre VSE - FC Dabas II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.11.04. (szombat, 13:30)
Helyszín: Szentendre

 
 
2017.11.02.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Nagykáta SE (3:0) *
 

Farkas Krisztián, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a Nagykáta elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" A legfontosabb feladatunk az volt, hogy ismét hitet adjunk a játékosoknak, mert ez egy erős keret és a futballtudás megvan. Sajnos erőnléti problémáink vannak, de a szívük a helyén volt a játékosoknak. Annyit kértünk még, hogy a földön járassuk a labdát, 40 méterre szűkítsük le a területet a védekezésünkhöz és a három kiemelkedő képességű fejelő játékosunkat használjuk ki.

Profi hozzáállás volt a srácoktól, szinte minden párharcot megnyertünk (látszott az akarat). A beadások jók voltak, Horváth Krisztián hamar befejelt egy szögletet, majd Duhaj Ádám bebombázott egy szépen kivitelezett közvetett szabadrúgást a kaputól 7-8 méterre. Élveztük a játékot, felszabadultan játszottunk, a szélső hátvédjeink is beléptek a játékba, hátul magabiztosak voltunk. Vezéreink komoly biztonságot adtak a csapatnak. Horváth Krisztián, Riesz Dávid kiemelkedően játszottak. Egymást bíztatva, pozitív hozzáállással uraltuk a mérkőzést.

A második félidőben a 60. perc környékén azonban elfáradtunk az általunk diktált nagy tempó következtében. Ennek ellenére megszereztük a harmadik, minden eldöntő gólunkat a sokat futó és a kipattanóra jól érkező Zsíros Martin révén.
Sok hiányzónk volt és mindössze egy cserénk, Márton Antal, aki beszállt 30 percre Kőszegi Zoltán helyére.

Összességében jól és profin játszottunk. A taktikai utasításokat betartva, magabiztosan, jó játékkal győztünk. Jó volt ma hosszú idő után ismét a padon ülni. Köszönöm Tóth Ferenc kollegámnak a segítséget és Ledő Lacinak is a pozitív hozzáállást (egy edzést ő tartott meg).

Dolgozunk tovább és hiszem, egyre erősebbek leszünk! Hajrá Dabas!"

FC Dabas U19 - Nagykáta SE 3:0 (2:0)
Gól: Horváth K (10'), Duhaj Á (34'), Zsíros M (75')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Garvittax (6:8) *
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője a Garvittax elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Kedd este a Garvitax csapatát fogadtuk soron következő bajnoki mérkőzésünkön. Ismét egy rutinos ellenféllel játszottunk. Sajnos adtunk nekik egy félidő előnyt, így nem lehet más a mai estén, csak a vereség. Megint 2-3 játékos kipróbálhatta magát, milyen is ez a Futsal. Gyermeteg hibáink mellett szép gólokat, illetve helyzeteket dolgoztunk ki. Megyünk tovább, mert azt lehet látni, hogy mindenki, aki játszik megpróbál mindent megtenni a siker érdekében, de jelenleg még a tanulási folyamat elején tartunk."

FC Dabas - Garvittax 6:8 (2:5)
Gól: Duhaj Á (3'), Riesz D (17'), Ubornyák J (21'), Duhaj Á (26'), Fehér A (38'), Ulicska Zs (39')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2017.11.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas: Futsal
 
Futsal
FC Dabas - Garvittax
6:8 (2:5)
 
2017.10.31. (kedd, 21:15)
Gól:
- Duhaj Á (3')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Riesz D (17')
  Eredmények / Tabella - Ubornyák J (21')
    - Duhaj Á (26')
    - Fehér A (38')
    - Ulicska Zs (39')
     

 
 
2017.11.01.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 

Az iskolai őszi szünetet kihasználva, kedden délelőtt az FC Dabas U14-es és U15-ös csapata Újpestre látogatott. Mint ismeretes, augusztus végén az 1. fordulóba betervezett Újpesti TE - FC Dabas (U14 / U15) összecsapásokat akkor nem játszották le a felek, most kedden viszont bepótolásra került mindkét utánpótlás bajnoki mérkőzés.

U15
Újpesti TE - FC Dabas U15
3:0 (1:0)
 
Gól:
-
     
U14
Újpesti TE - FC Dabas U14
7:2 (1:2)
 
Gól:
- Kocsir K (15')
    - Farkas B (21')
     

 
 
2017.11.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas: Veterán
 
Veterán
FC Dabas - Pestszentimrei SK
1:1 (1:1)
 
2017.10.30. (kedd, 19:00)
Gól:
- Leskó A (17')
  MLSZ Jegyzőkönyv  
  Eredmények / Tabella